Dodane: 04-04-2011 18:15 -
Ja natomiast nie rozumiem dlaczego 2 życzenia? Albo 1 albo 3, a tutaj mieli 2... nie pamiętam szczegółów, a KAI też tnie wszystko co się da i ogólnie oprócz możliwości obejrzenia jeszcze raz szybciej, posłuchania niektórych naprawdę fajnych bgm'owych muzyczek tak w całości to jednak crap był i crapem się skończył, bo nie dać sagi Buu i wpychać na siłę, nie pokazując tylu rzeczy i skracając walki tak bezczelnie... ah dużo by opowiadać, błędów nie poprawili logicznych, także na łatwiznę, byle zarobić, a może ktoś z nowego pokolenia obejrzy sobie przy okazji.

Dodane: 06-04-2011 18:42
Podsumowując fajnie było znów obejrzeć starego dobrego Dragona w nowej odświeżonej wersji dzięki temu przypomniałem sobie sagę frezera i Cella bez przykrego uczucia odgrzewania baaaaaardzo starego kotleta... był to raczej nowy kotlecik w nowym opakowaniu, ale z tym samym niezmienionym wspaniałym smakiem... Ogromna szkoda, że nie doczekaliśmy się odświeżenia sagi Buu bo to była moja ulubiona z Majin Vegetą i Goku SSJ3 na czele, no cóż w tym wypadku jedynym wyjściem okazuje się jednak odgrzewanie tego starego kotleta... Pomijając wszelakiej natury błędy i nieścisłości stwierdzam, iż nie żałuję jednak ani chwili poświęconej Kai-owi. Pragnę także podziękować całej ekipie DBP za trud dzięki, któremu mogliśmy wszyscy cieszyć się znów Wiecznie Doskonałą Serią Dragon Ball!
Pozdro 4 All
DRAGON BALL FOR EVER!!!!!!!!!!!!

Dodane: 07-04-2011 02:12
Polecam wszystkim fanom pragnącym wiedzieć kontynuację Dragon Ball Kai - zamiast rozpisywać się tu, na portalu - wystosujcie petycję prosto do Pana Akiry Toriyamy z prośbą o kontynuację oraz do japońskiej telewizji emitującej serial także z prośba o kontynuację.
Petycję można zrobić on - line.
Z pewnością zbierzecie mnóstwo podpisów!
Zachęcam do tego przedsięwzięcia fanów oraz administratorów serwisu.
Pozdrawiam.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.