Dodane: 27-03-2011 11:13 -

Dodane: 27-03-2011 11:21
No już ostatni odcinek. Szkoda trochę, ale obejrzałem urywkami, to nie pokazali walki Trunksa, może nie obejrzałem dokładnie. Jak obejrzę cały odcinek to się wypowiem. A ciekawe co dalej będzie z DB. Czy to już koniec, może wypuszczą Ova, ale w to wątpie.

Dodane: 27-03-2011 11:35
Tak, szkoda że to już ostatni odcinek. Walki Trunksa nie pokazali, skończyło się w momencie, gdy syn Vegety odlatywał w przyszłość. No cóż, kończy się pewien etap..
Czy to już koniec, może wypuszczą Ova, ale w to wątpie.
Ja także nie robię sobie żadnej nadziei, że cokolwiek z tym związane, kiedykolwiek wyjdzie.

Dodane: 27-03-2011 11:39
Może puszczą kiedyś Buu Sage jak będą mieli okazje - oby gdyż w Buu sadze grafika była bardzo dobra to złączone z kaiem by było pięknie

Dodane: 27-03-2011 11:53
No i tak właśnie kończy się nasza przygoda z "Dragon Ball Kai". Nie było zapowiedzi więc wiemy już na pewno że nic na nas już nie czeka w przyszłości.
Sprawę OVA też można uznać za zamkniętą.
Epizod był świetny, parę razy mi się łezka zakręciła w oku, zwłaszcza jak znów oglądałem sceny z pożegnania Son Goku. Jedyne co dla mnie jest w tym wszystkim przykre, to, to że pominięto powrót Trunksa do swojego wymiaru.

Dodane: 27-03-2011 12:09
Obejrzałem.
Mniej więcej tego się spodziewałem po zakończeniu a jedynie czego żałuje to tego że nie było pokazane jak Trunks rozprawia się z Androidami.A wie ktoś może czy właśnie w mandze było pokazane jak Trunks w swojej przyszłości zabija Androidy ?
Ja uważam że to się wszystko szybko skończyło.Pamiętam jak tak do 60 epka czekałem tydzień w tydzień na nowy z niecierpliwością.Przyznam się również do tego że jak na razie jestem na 71 odcinku ale to nadgonie i to bardzo szybko
Wierzyłem też że może studio by dało jakiś jeden 25 minutowy odcinek nie związany z mangą

Ale teraz pewnie będzie długo,długo,długo nic
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
.
--------------------

Dodane: 27-03-2011 12:18
A wie ktoś może czy właśnie w mandze było pokazane jak Trunks w swojej przyszłości zabija Androidy ?
Było. Tak samo był special ukazujący życie Trunksa, na jego podstawie powstał special "History of Trunks"
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 27-03-2011 12:23
szkoda że to już koniec bez walki trunksa i buu sagi znowu trzeba będzie czekać z 20lat zanim znowu coś zrobią :/
--------------------

Dodane: 27-03-2011 12:24 -
Darknes napisał/a:A wie ktoś może czy właśnie w mandze było pokazane jak Trunks w swojej przyszłości zabija Androidy ?
Było. Tak samo był special ukazujący życie Trunksa, na jego podstawie powstał special "History of Trunks"
Dzięki.
Szkoda że autorzy tego nie pokazali tym bardziej że było to pokazane w mandze bo swego czasu myślałem że to filler bo "zetka" była naładowana fillerami.(nie czytałem mangi,ale gdzieś była lista fillerów w poszczególnych sagach)
--------------------

Dodane: 27-03-2011 12:36
Przypuszczam, że temu wątkowi miał być poświęcony 98 epizod, no szkoda, że w takim momencie sobie odpuścili.

Dodane: 27-03-2011 12:45
No cóż to koniec z db kai.Ale nie ma się co łamać.Jak dla mnie to przerwali w najbardziej interesującym momencie.Może to i lepiej.Po przedstawieniu powinien zostać jakiś niedosyt że za mało było

.Przynajmniej tak mi się wydaje.Dzięki temu będziemy częściej sobie przypominać całą przygodę.Jedyne co nam pozostaje to nie zapomnieć
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 27-03-2011 13:32
Czyli w DB Kai pominięto Buu Sagę? Szkoda trochę, mogło być całkiem ciekawie. Mimo, że DB już mnie nie pociąga jak dawniej, to na kilka odcinków mógłbym się skusić.
--------------------
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !

Dodane: 27-03-2011 13:38
ale to głupie, dragon ball Z skończył się na sadze Buu a nie na Cella (zresztą każdy dobrze wie) jak już brali się za to robotę to mogli ja dokończyć.
Jednak ja oglądnąłem wszystkie odcinki i moge powiedziec z czystym sumieniem że nie żałuję
No i tak naprawdę gdyby nie Dragon Ball Kai,nigdy bym tej strony nie zobaczył i nie poznał.

Dodane: 27-03-2011 13:47
Kurde szkoda że nie robią Buu sagi bo ja Dragon Ball Z oglądałem jak byłem małym chłopcem ;D i pamiętam że nie pamiętam wielu odcinków, możliwe że często pomijałem Dragon Ball Z jak puszczali w TV, ale Buu najmniej pamiętam, najwyżej kilka scen i ogólnie Buu najbardziej zawsze uwielbiałem ;D
No i oglądając Kai miałem nadzieję że zrobią też Buu bo oglądając Frieza Saga pamiętałem prawie wszystko, Androidów już nie pamiętałem całkowicie a Cella to tylko jego postać znałem a walk nie pamiętałem a Buu sobie odpuścili, no cóż...
Mogliby chociaż zakończyć na odcinku 100 ;D

Dodane: 27-03-2011 14:51
Hejka czy można obejrzeć ten epizod z napisami pl.Bo bardzo bym chciał go zobaczyć.Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Dodane: 27-03-2011 15:00
Będziemy podawać najświeższe informacje związane z odcinkiem w tym temacie. Na razie oczekujemy wydania napisów angielskich, z których korzystamy podczas tłumaczenia. Mogą się one ukazać jeszcze dzisiaj, ale też za kilka dni

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 27-03-2011 15:44
Bardzo fajnie i ładnie wyszedł soundtrack na końcu

Dość klimatycznie i fajnie jak na zakończenie przystało. Ale i tak szkoda mi Buu Sagi

Dodane: 27-03-2011 16:02
Szkoda że DB Kai się skończyło, ale co zrobić
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
, ostatecznie czegoś według mnie zabrakło, jak chociażby nowej kreski, zamiast tego dostaliśmy tylko odświeżoną, mimo wszystko uważam że okres wydawania Kai'a nie poszedł na marne.

Dodane: 27-03-2011 18:07 -
Nic więcej niż sentymentu nie poczułem...
(filler z racji braku możliwości dodania krótszego posta, więcej do dodana nie mam)

Dodane: 27-03-2011 19:29
Jeszcze nie obejrzałem tego odc. ale za chwilę się do tego zabiorę.
Mam nadzieję że kiedyś jeszcze puszczą gdzieś tą mangę.
Kiedyś gdzieś czytałem że Kai puszczane jest na którejś amerykańskiej stacji TV, ale nie jest to potwierdzone źródło. Może wydadzą całą sagę do na DVD
Wiem że jeśli zdarzy się kiedyś możliwość obejrzenia sagi do końca to na pewno to zrobię.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.