Dodane: 25-05-2011 20:40 -
Radia słucham dość często kiedy nie mam co robić...jak naprzykład teraz sobie słucham eski bo net szfankuje.W radiu słucham wyłącznie piosenek bo po nic innego tam nie sięgam,czasem lubie sobie nastawić wieże na całą noc i słuchać audycji

Dodane: 27-10-2011 16:25
Kiedy tylko mam inne źródło muzyki, to nie słucham radia, bo najczęściej lecą tam typowe easy listening'owe pop-pioseneczki, których w większości nie trawię. Niestety np. podróżując samochodem jestem skazany na radio - wtedy staram się znaleźć coś fajnego, niestety rzadko mi się udaje.

Dodane: 27-10-2011 20:33
W ogóle nie słucham radia. Po pierwsze, dlatego że nie oferuje mi muzyki takiej jakiej ja słucham. No dobra, są może jakieś pseudo-rockowe stacje, ale to nie to samo niż jakiś solidny album na komputerze czy w mp3. Jeśli już mowa o sposobie słuchania, to najczęściej słucham muzyki jak jestem w podróży, czyli jak gdzieś idę, to samo jak jadę pociągiem czy autobusem. Dlatego mp3 z nagranymi porządnymi piosenkami, nie da się przebić żadnym radiem. W dodatku w takim radiu ile raptem zostaje z tego słuchania? Reklamy, wywiady, przerywniki, gdzie tam muzyka? Owszem, wiem że wielu ludzi lubi klimat jaki niesie ze sobą radio. Moi współlokatorzy z mieszkania lubią właśnie zapuścić radio i już niczym więcej się nie przejmować. Choć ja sam nie potrafiłbym się przenigdy podporządkować, słuchając tego, co narzucą mi ludzie układający playlistę w radiu. Mam naprawdę sporo muzyki na dysku i sam decyduję na jaką muzykę w danej chwili mam ochotę.
--------------------

Dodane: 27-10-2011 21:08 -
Po pierwsze, dlatego że nie oferuje mi muzyki takiej jakiej ja słucham. No dobra, są może jakieś pseudo-rockowe stacje
Polecam to co kocham w radiu - audycje Klasycy Rocka i Rock Noc w Polskim radiu Jedynka, w każdy piątek od 22 do 3 w nocy świetna muzyka, duża dawka gitarowych riffów i wokali. Polskie, jak i zagraniczne kapele

Zaręczam ci że poznasz wiele grup które wylądują w twojej playliście, wiem z doświadczenia.
To wszystko zwieńcza Albert Einstein muzyki gitarowej - prowadzący Romuald Jakubowski.
Wszystko w temacie, słucham od dawien dawna i nie przestanę.

Dodane: 28-10-2011 07:13
Słucham radio od czasu do czasu . Jak nie mam co robić albo strasznie mi się nudzi. Zazwyczaj słucham ESKI .

Dodane: 07-02-2012 14:00
Bardzo często słucham radia. Zawsze gdy siadam np. przy kompie to włączam sobie radio bo ja bez tego nie potrafię

. Jest jakby pustka mi w głowie. A co do radia słucham Zet czasem zdarzy mi się słuchać innych.

Dodane: 07-02-2012 14:48
Kiedyś radia słuchałem często, ulubione moje stacje to: rmfm i radio zet ^^. No ale to kiedyś.
Później miałem i mam fazę na japońską muzykę, więc słuchałem radia anime, teraz już nie słucham, mam tyle muzyki na dysku twardym, że mi wystarczy.
Jak wyjeżdżam do rodziny, to z kuzynem często gdzieś jedziemy samochodem, obowiązkowa stacja to rmfmaxxx!! Koniecznie, u mnie nie ma tego, ale w świętokrzyskim tak, więc zawsze słucham tego jak już w ogóle teraz mam da czynienia z radiem, przynajmniej dowiaduje się jakie hity teraz są, bo ogólnie teraz nie mam zielonego pojęcia co jest top
![[zly] [zly]](/templates/emoty/zly.png)
.

Dodane: 08-02-2012 16:40
Ja radia już prawie w ogóle nie słucham były czasy,że radio cały czas w domu grało,ale teraz jest to naprawdę rzadko.Jeśli już słucham jakiegoś radia to najczęściej jest to radio o tematyce anime lum Rmfm.

Dodane: 12-02-2012 10:29
fbt stacja disco polo

chociaż czasami to już się nudne robi, albo jest fajna nuta którą lubię a ten mi nawija no by go szlag -.- teraz już nie słucham często radia tylko sam puszczam z kompa.
--------------------

Dodane: 17-05-2012 22:13
Jako, że gust muzyczny mam dość rozległy - miejscami wyrafinowany, a miejscami skrajnie easy listeningowy i popowy - nie słucham radia. Nigdzie nie uświadczę takiego splotu utworów, który wstrzeliłby się w me gusta, poza tym jakoś wychodzę z założenia, ze sam lepiej jestem zorientowany, czego w danej chwili mam ochotę posłuchać.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.