Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:02
OnLine: 65, statystyki
index > Media
Temat: Słuchanie radia.
Dodane: 22-03-2011 16:59
#JCD - user - max%
Niestety, ma playlista nie była dawno aktualizowana więc postanowiłem posłuchać radia.

I co? Posucha. Ciekawe były dla mnie co najwyżej audycje dyskusyjne. Z piosenek to prawie wszystkie co najwyżej przeciętne. I jest wiele gatunków, co nie lubię a nie ma tych, które preferuje.

Dlatego niestety, nie ma dużej alternatywy miedzy własną playlistą - radio przynajmniej w moim wypadku nie spełnia oczekiwań. Prawie w ogóle go nie słuchałem, a ostatnie doświadczenia mnie nie przekonały.

A jak jest w waszym wypadku?

--------------------

Dodane: 22-03-2011 17:18
#zielony - user - 90%
Radia to ja słucham tylko i wyłącznie w czasie kiedy siedzę na siłowni. Nic tak nie demotywuje jak cisza kiedy jesteś sam. A radyjko zawsze jakoś podniesie na duchu i pozwoli ci działać tak jak planowałeś.

--------------------
Moje rysunki ;)
Dodane: 22-03-2011 18:12
#Tomson - user - 90%
Ja słucham radia wyłącznie w samochodzie. Ostatnio coraz mniej leci tam kawałków, które mogą mi się spodobać, a jeśli jest już coś fajnego, to wałkują to aż do porzygu.

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 22-03-2011 18:32
#by_black - systemadmin - max%
Ostatniego czasu większość stacji radiowych nastawionych jest na to, co mają już w swojej bazie tzw. klasyki i na te, które są obecnie modne, oczywiście większość z gatunku pop. Ja radia słuchałem dość sporo kiedy miałem problemy z internetem, ale jednak niema obecnie żadnej stacji, która by mi "dogodziła". Póki co od czasu do czasu wchodzę na Miasto Muzyki w zakładkę radia RMF Rock. Naprawdę można znaleźć tam czasami perełki.

--------------------
Dodane: 22-03-2011 18:48
#owerfull - user - max%
Owszem,słucham radio,z Miasta Muzyki RMF Rock,poza tym RMF Maxx :p .Najczęściej gdy jadę z ojcem,ale bardziej z bratem,bo ojciec to słucha jakiegoś gó**a xD.Tak poza tym to przy użyciu telefonu,sobie czasem coś posłucham :) .Wolę pobierać piosenki na kompa xDD.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 22-03-2011 18:55
#Aero - user - 90%
Kiedyś sporo się tego radia słuchało, ale teraz już raczej mi się nie chcę, wolę jak ower, pobierać piosenki na komputer :) . A radia słuchałem (znowu jak ower XD)
RMF Rock.

--------------------
Dodane: 22-03-2011 19:07
#Darknes - user - max%
Jak jadę samochodem to praktycznie zawsze gra radio a w innym przypadku to nie bardzo. Czasem internetowego posłucham ale też dosyć rzadko. Wolę swoją własną playlistę z kompa.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 22-03-2011 20:23
Ja radio słucham niemal codziennie, dwa razy dziennie xD Jak idę/jadę na uczelnie i jak z niej wracam. Oczywiście radio puszczam z telefonu na słuchawki :> Słucham Radio Zet, które fajnie dzieli czas antenowy na gadanie i muzykę.

--------------------

Dodane: 22-03-2011 20:25
#Senae - user - 30%
Ja słucham go dość sporo głównie dlatego, że jestem zmuszona xD Czasami dostaję kręćka gdy w jeden dzień 6 razy słyszę tę samą piosenkę xD.

Dodane: 22-03-2011 20:31 - Edytowane przez Bociak dnia 22-03-2011 20:32
#Bociak - user - max%
Nie jestem ani wielbicielem, ani przeciwnikiem. Radiem w samochodzie nie wybrzydzam, gdyż tam wszystko co gra staję się fajne. :p A czasem można trafić na jakiś fajny kawałek. Osobiście wolę jednak swoją playlistę na komputerze, tam można idealnie dobrać wykonawców wedle swego gustu.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-03-2011 20:50
#Senae - user - 30%
Zawsze nasza pley lista na kompie będzie lepsza niż radio. Tam jest to co lubimy a w radiu mamy jeden wielki "misz masz" więc nawet nie ma co porównywać :p .

Dodane: 25-04-2011 17:26
#Arti1915 - user - 90%
Radia to tylko w samochodzie słucham. Kiedyś słuichałem często Eskę w internecie, teraz, gdy praktycznie niema puszczanych fajnych piosenek, to pozostaje mi tylko własna playlista i sprawdzanie czy nie wyszły nowe utwory tych zespołów których słucham.

--------------------

Dodane: 25-04-2011 18:01
Radio czemu nie polecam jedno internetowe
http://www.clubst...ndex.html#
Ciekawe maja tam Play Listy ;]

Dodane: 26-04-2011 11:15
#Vens - user - 70%
Ja osobiście nie pamiętam kiedy ostatnio słuchałem tego normalnego radia. Mało ciekawe utwory, a to głównie z tego względu w ogóle je kiedyś włączałem, ale dobrym radiem internetowym z muzyką, która mnie interesuje nie pogardzę. Ostatnio często słucham radia tuby mają fajne kanały z fajnymi audycjami ;]

--------------------
Dodane: 02-05-2011 00:47
#Ahalian - user - 80%
U mnie RMF MAXXX. Zawsze jak gdzieś jadę samochodem to co pierwsze ?. Włącza się radio na MAXX'a i jedzie :) Bez radia to nawet do samochodu nie wsiadam :) :)
Jak włączam kompa to tak samo radio.

--------------------
Dodane: 04-05-2011 13:43
#Bartek - user - 70%
Kiedyś kiedy jeszcze słuchałem innej muzyki niż słucham obecnie to słuchałem radia, to było poznańskie radio RMI.FM, które teraz zmieniło nazwę na Plsneta.FM. No i właśnie wtedy miałem taki czas, że ciągle słuchałem radia. Teraz mając internet, już nie słucham radia, samemu mogę sobie włączyć co mi się podoba i tyle.

--------------------
"Pozdrawiam wszystkich fanów Metalliki – widzimy się na koncertach! I pozdrawiam fanów Napstera – widzimy się w więzieniu, gdzie zaliczycie na sobie zbiorowy gwałt!" - Lars Ulrich (Metallica)
Dodane: 04-05-2011 15:13
#MidulGT - user - 80%
U mnie ze słuchaniem radia jest tak wstaję rano radio już dawno hula i mimo że nie chcesz go słuchać to i tak musisz z winy innych domowników ;p. A tak to w dzień kiedy robię sobie coś do jedzenia lub czekam na coś lubię go posłuchać. Najczęśniej jest to Eska.

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Dodane: 14-05-2011 20:15
#Cyrus - user - max%
Ja tam radia tylko na siłowni słucham :p Bo nie mogę MP3 na wieży słuchać ;) Wkurza mnie te ich pie*rzenie 3 po 3 zamiast muzę puszczać :p Ale lepsze to niż nic ;)

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 14-05-2011 20:22
#JAROMIR - user - 80%
ja tam nie pamiętam kiedy ostatni raz słuchałem radia zwykle słucham przez telefon na siłce sam włączam swoje piosenki wszędzie gdzie się da a nie musza radia słuchać nawet na praktyce miałem fajnie bo tez mogłem swoje piosenki puścić

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Dodane: 25-05-2011 19:28
JCD napisał/a:
Niestety, ma playlista nie była dawno aktualizowana więc postanowiłem posłuchać radia.

I co? Posucha. Ciekawe były dla mnie co najwyżej audycje dyskusyjne. Z piosenek to prawie wszystkie co najwyżej przeciętne. I jest wiele gatunków, co nie lubię a nie ma tych, które preferuje.

na rmf i radio zet mam podobne wrażenie-TAM NIC CIEKAWEGO NIE USŁYSZĘ. ile razy można słuchać Queen i Lopez. problem znikł gdy odkryłem eske i gra fm gdzie słychać nowsze klipy.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online