Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:58
OnLine: 33, statystyki
index > Media > Bajka/Kreskówka
Temat: Różowa Pantera
Dodane: 17-03-2011 23:28 - Edytowane przez Bociak dnia 17-03-2011 23:29
#Bociak - user - max%
Dziś na TV4 oddałem się godzinnemu seansowi jednej z ciekawszych kreskówek. :p Bardzo miło ją sobie wspominam z dzieciństwa i po latach fajnie było ją ponownie ujrzeć. Kto nie zna niech włączy wcześniej podaną stację o 18. To przyjemna kreskówka o tytułowej Różowej Panterze i równie zabawnym inspektorze. A melodię z tego serialu zna chyba każdy. Teraz wy się wypowiedzcie.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 17-03-2011 23:31
#Tomson - user - 90%
Różowego dawno nie oglądałem, ale wspomnienia mam jak najbardziej pozytywne. Choć tytułowa postać nie jest zbyt rozmowna to można nieźle się pośmiać oglądając jej poczynania, a także znakomitego Clouseau :)

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 17-03-2011 23:44
Serial nie był zły, nawet mogę powiedzieć że go lubiłem jako dzieciak, ale zawsze w moim rankingu był poza czołówką :) Jeśli mnie pamięć nie myli to nawet pełnometrażowy film powstał na podstawie tej kreskówki xD

No i muzyczka to istna klasyka :) Kilka osób, które znam miało/ma to jako dzwonek :)

--------------------

Dodane: 18-03-2011 15:24
#Darknes - user - max%
Pantera była fajna :d Oglądało się za małego. Kreskówka była dobra zaś filmy imho były dosyć dziadowskie xD A melodia z niej to chyba wszystkim znany motyw.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 18-03-2011 15:28
#owerfull - user - max%
Tak,pamiętam gdy oglądałem Różową Panterę.Miałem nawet takiego dużego pluszaka :d ,ale już go nie mam [placze] .Kreskówkę wspominam bardzo miło :) ,jedna z lepszych takich dla dzieci.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 18-03-2011 15:32
#Sango - user - 100%
Pamiętam tą kreskówkę...oglądało się jak wiele innych w tamtym czasie,to dla mnie również swego rodzaju klasyk :)

Dodane: 18-03-2011 15:40
Hehe [wesoly] pamietam, pamietam... Leci teraz w tv i zdarza mi sie oglądać ;P
niby nic specjalnego ale jest w niej coś co nie pozwala o niej zapomnieć...
:d :d :d

Pozdro ;*

--------------------
" Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy, lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają "

Akira Toriyama

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

"Życie ludzkie jest jak koń mijający nas w galopie"

Przeczytałam na chińskiej herbatce z wróżbami ;>
Dodane: 18-03-2011 15:46
A ja wam polecam Gry o Różowym ^^
czyli Hokus pokus Różowa Pantera i Na kłopoty Pantera xd
bardzo fajne gierki ;d

--------------------
Dodane: 18-03-2011 16:32
#Tomson - user - 90%
Prive-ssj napisał/a:
A ja wam polecam Gry o Różowym ^^
czyli Hokus pokus Różowa Pantera i Na kłopoty Pantera xd
bardzo fajne gierki ;d

Potwierdzam. Gry przeszedłem miliony razy i za każdym zaciesz był taki sam. Teraz niestety nie działa mi na kompie "Na kłopoty pantera", a z chęcią bym sobie odświeżył tą część :(

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 20-03-2011 19:37 - Edytowane przez Bociak dnia 20-03-2011 19:38
#Bociak - user - max%
Nie pamiętam czy grałem w gry z Panterą... Tak czy inaczej nie obejrzałem zadnego filmu z żywymi aktorami. Polecacie je? :p

Teraz zapowiada się, że przez pewien okres będę regularnie oglądał serial na TV 4. :d

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 26-04-2011 18:54
Ta bajka była super,pamiętam jak to dawno temu leciało na tv4,najlepsze jaja były z mrówkojadem,a co do filmów to też nie wiem czy jakieś są,nigdy nie oglądałem ;)

Dodane: 26-04-2011 18:54 - Edytowane przez marcingrosicki1 dnia 26-04-2011 18:55
Ta bajka była super,pamiętam jak to dawno temu leciało na tv4,najlepsze jaja były z mrówkojadem,a co do filmów to też nie wiem czy jakieś są,nigdy nie oglądałem ;)

P.S czemu mam 2 takie same posty???????? :o

Dodane: 26-04-2011 19:10
#Vens - user - 70%
Częściej spotykałem się z filmem niżeli z bajką, ale gier to pamiętam multum z Różową Panterą w roli głównej. Oj grało się. Co do samej postaci to jest bardzo ciekawa. Począwszy od różowego futra, a skończywszy na ciekawych i bardzo zabawnych pomysłach. Inspektor równie pomysłowy ale trochę głupszy. W grach można było fajnie go wykiwać. Ahh te czasy ... :]

P.S czemu mam 2 takie same posty???????? :o

Pewnie strona się nie załadowała, a ty kliknąłeś parę razy w "Dodaj odpowiedź" i masz babo placek.

--------------------
Dodane: 26-04-2011 19:20
#Ahalian - user - 80%
owerfull napisał/a:
Tak,pamiętam gdy oglądałem Różową Panterę.Miałem nawet takiego dużego pluszaka :d ,ale już go nie mam [placze] .Kreskówkę wspominam bardzo miło :) ,jedna z lepszych takich dla dzieci.

Ja też posiadałem w dzieciństwie maskotkę Różowej Pantery. Dostałem ją od mojej chrzestnej na 3 urodziny : P Niestety 3 miesiące później zniknęła w tajemniczych okolicznościach. ; (((((((
A co do kreskówki również bardzo ją lubiłem ale obecnie wydaje mi się durna : P

Dodane: 02-05-2011 11:18
#Aero - user - 90%
Kiedyś jakby nie było oglądałem wszystkie kreskówki i bajki, które leciały w telewizji, więc i Różowa Pantera się tam znalazła. Trudno mi powiedzieć czy ją lubiłem, ale oglądałem. Miałem chyba nawet jakiegoś pluszaka Pantery, ale albo go oddałem, albo gdzieś się zagubił.

--------------------
Dodane: 02-05-2011 11:27
#Bartek - user - 70%
Właśnie ja wczoraj też na TV4 oglądałem. Teraz wchodzę, patrze temat o Różowej Panterze, myślę sobie, że ktoś pewnie też na TV4 obejrzał i teraz wspomina. :) Powiem, że jakoś wielce fanem tej kreskówki nie jestem, ale wciągnęło mnie wczoraj i bardzo miło się oglądało. Mogli by więcej kreskówek puszczać w TV, bo naprawdę już praktycznie nic ciekawego dla dzieci jak i starszych, którzy chcą sobie przypomnieć stare dobre czasy nie ma.

--------------------
"Pozdrawiam wszystkich fanów Metalliki – widzimy się na koncertach! I pozdrawiam fanów Napstera – widzimy się w więzieniu, gdzie zaliczycie na sobie zbiorowy gwałt!" - Lars Ulrich (Metallica)
Dodane: 14-05-2011 12:17
#JCD - user - max%
Mi się różowa pantera bardzo podobała. Zabawna a jednocześnie nie pretensjonalna i dość finezyjna. Z rok temu zacząłem oglądać odcinki po kilku latach i miałem niezły zaciesz :d

--------------------

Dodane: 14-05-2011 12:21
#JAROMIR - user - 80%
ja do różowy pantery nie umiał się przekonac nie wiem ale mi się nie podoba wolę królika bugsa

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Dodane: 02-03-2012 14:52
#Byczusia - user - 80%
A ja zawsze Różową panterę lubiłam i lubię ją do dziś.Dodałabym jeszcze,że uwielbiam muzyczkę,która leci na początku tej kreskówki, której uwielbiam słuchać. Sama kreskówka miała w sobie sporo humoru.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online