Dodane: 23-03-2011 10:11
a mnie zastanawia skąd ChiChi i jej staruszek wiedzieli ze Gohan wygrał, przecież TV nie działa a żadne z nich nie potrafiło czytać mocy

Dodane: 23-03-2011 10:57
Kyuubi00 napisał/a:
a mnie zastanawia skąd ChiChi i jej staruszek wiedzieli ze Gohan wygrał, przecież TV nie działa a żadne z nich nie potrafiło czytać mocy
Też się zastanawiałem, ale przypomniałem sobie ,że Uranai Baba ich odwiedziła ze swoją kulą.

Dodane: 23-03-2011 12:48 -
No odcinek fajny

Nie wiem czemu wam się nie podoba powrót do nutek z Zetki

Mnie osobiście zaskoczył ten pomysł

Oczywiście jak ktoś już napisał

Zawsze lubiałem ten moment gdy kończy się Cyborg Saga

Fajny odcinek

Nowa kreska również dała o sobie znać

Szkoda, że Kai dobiega końca

Z chęcią bym zobaczył jeszcze Majin Sagę

Dodane: 23-03-2011 13:32
Pewnie twórców Kaia też zaskoczyła wiadomość, o naruszeniu praw autorskich

Dlatego też w ostatniej chwili musieli użyć starej muzyki
--------------------

Dodane: 23-03-2011 18:13
ja jeszcze nie mam swojego zdania na temat tego odcinka,ponieważ obejrzę go dopiero w piątek,ale powrót do muzyki z Z-etki brzmi dosyć ciekawie

Dodane: 23-03-2011 19:48 -
Jakby wyglądał ten odcinek z nutkami z OST III
http://www.megavi...v=FF8J2PUK Przyciszcie z początku.
Moja wstawka. Przepraszam za słabą jakość. Używałem Windows Movie Maker.
Wstawiłem nutki z OST III w paru miejscach, jednak nie umiałem oddzielić głosów od nutek z zetki więc w niektórych miejscach słychać obie nutki, a w niektórych miejscach nie słychać prawie głosów.
Jak ktoś wie jaki program byłby dobry aby oddzielić głosy od nutek z zetki poprosiłbym o jego nazwę to zrobiłbym to jeszcze raz lepiej.
Wiem że mimo iż jest to na jednej ścieżce to da się to zrobić (efekt niedokładnie wpiętych słuchawek)
Nutki z OST III są
od 7:20-14:40
i od 18:50 - do endingu
Na moment pokonania Cell'a wstawiłem nutkę Victor's Dance
--------------------
MacGyver (jajojajo00)

Dodane: 23-03-2011 20:43
Szczerze... nie chce mi sie czytać poprzednich postów

Ale normalnie WTF?! xD Dlaczego pojawiła się tutaj muzyka z serii Z ?
Sam odcinek świetny. Się aż wzruszyłem

i kolejny raz jest "Żegnaj Goku"
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
Klimatu dodała jeszcze stara dobra muzyka
No i 97 będzie raczej ostatnim epkiem bo w 98 co by mieli dać ? Albo całościowo nowy epek albo odcinki jak juz Gohan zaczyna naukę w Szkole Satana co za tym idzie - początek sagi z Buu.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 23-03-2011 20:59
Świetny odcinek,ta muzyka z dragon ball Z przepiękna.
Następnym odcinku bohaterowi posprzątają po cellu.
W ostatnim odcinku (98) pewnie będzie jak tronk wróci do przyszłości i załatwi cyborgi i komórczaka.A wy jak sadzicie?
--------------------
Im Vegeta!
Im Super Saiyan!

Dodane: 23-03-2011 21:02
w tym już go zamietli pod fotel
Przecież 98 ma nie być wszystko ma się skończyć na 97 odcinku i papa koniec oglądania
--------------------

Dodane: 27-03-2011 09:15
Odcinek fajny. Gohan pokonał Cella

Muzyka z Dragon Ball Z, fajnie to wyszło, mi się akurat podobało. A co do grafiki odcinka to akurat się postarali

.

Dodane: 27-03-2011 16:33
--------------------
MacGyver (jajojajo00)

Dodane: 02-04-2011 23:50
Trochę lepszych efektów oczekiwałem po zwycięstwie Gohana xD ale musiałem obejść się smakiem. Kahemehama sama w sobie nieźle wyglądała, muzyka znana z DBZ, więc trochę lenistwa autorów

ale tak to już bywa
--------------------

Dodane: 29-05-2011 14:38
http://www.megavi...v=5LG0IP0P Odcinek 96 DBKai z soundtrackiem kai nałożonym przeze mnie na ten odcinek(w 90% jest OST kai w powiedzmy 10% z zetki)
Raz już się to pojawiło tu na forum ale tym razem wersja 1.1 więcej nutek wstawionych
--------------------
MacGyver (jajojajo00)

Dodane: 29-05-2011 14:41
Darknes napisał/a:Szczerze... nie chce mi sie czytać poprzednich postów

Ale normalnie WTF?! xD Dlaczego pojawiła się tutaj muzyka z serii Z ?
poświęciłem się i przeczytałem muzyka Z pojawiła się , ponieważ otrzymali wiadomość o naruszeniu praw autorskich dlatego w ostatniej chwili do dali tą muzyke

Dodane: 09-08-2011 20:34
Kyuubi00 napisał/a:
No też to zauważyłem
PS - będą wszystkie odcinki w jakości HD dodane? A może ma ktoś stronę, gdzie są wszystkie w HD i oczywiście po polsku?

Dodane: 19-11-2011 17:16
Mój ulubiony odcinek w całym Kai. Nie wiem dlaczego, ale mam do niego sentyment. Może przez nutkę z Zetki. W tym odcinku było pokazane to co najlepsze z walki Cella i Gohana. Znowu było ,,bye, bye Gohan", aż się łezka w oku zakręciła. Jeden z najlepszych odcinków Kai.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.