Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:57
OnLine: 32, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Toksyczna i ślepa miłość Sakury
Dodane: 03-03-2011 22:50 - Edytowane przez by_black dnia 03-03-2011 23:02
Czy tez myślicie ,ze Sasuke , ma na Sakurę bardzo mocny wpływ
Sakura , gdy widzi sasuke jest praktycznie sparaliżowana , gdy o nim słyszy popada w płacz , żal , smutek , w kompletną Depresję
w 1. serii gdy usłyszała , od kabuto że sasuke nie żyje , była gotowa zginąć razem z nim , nie potrafi bez niego żyć
Gdy w "shippuudenie" chciała go zabić , na polu bitwy okazało się ,że zbyt mocno go kocha aby
go skrzywdzić ,
niestety sakura jest zaślepiona sasuke

czy tez uważacie ,ze sasuke jest dla sakury miłosnym zaślepieniem

i chciał bym sensowne odpowiedzi , bez wulgaryzmów , oraz bez anty fanów sasusaku

Dodane: 04-03-2011 09:25
#by_black - systemadmin - max%
Sasuke właśnie jest całym problemem. Sakura faktycznie jest totalnie nim zaślepiona, po prostu w głowie jej się poprzewracało, a na dodatek wciągnęła w swój wir nieszczęść Naruto, który jej obiecał że go przywróci do wioski.

--------------------
Dodane: 04-03-2011 09:47
#Bociak - user - max%
Nie wiem jak ja kiedyś mogłem przymrużać na to oko. Teraz ten wątek jest dla mnie straszny. xD Dwóch czubków bawi się z kimś kto ich zdradził, a teraz nie wahał by się ich zabić w imię swoich celów. :p

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 04-03-2011 11:18
#kaszi5 - user - 30%
Taa mam takie same zdanie.Wogle ta miłość Sakury do Sasuke jest mocno naciągana.W całym anime Sasuke powiedział może raptem trzy miłe słowa Sakurze i za to ma go kochać?

Dodane: 06-03-2011 11:26
#Darknes - user - max%
Jest podobny temat o Sakurze :p

No cóż, miłośc bywa ślepa. Sasuke jest wstanie dla osiągnięcia celu zabić każdego a Sakua podobnie jak Naruto, Saska chcą tylko obezwładnić i zaciągnąć siłą do wioski, tylko co to da ? Jak go rozwiążą to z niej i tak znowu ucieknie :p Będą go ciągle pod kluczem trzymać ? To nie ma najmniejszego sensu ale Sakura wraz z Naruto chyba będą do tego dążyć aż w końcu któreś z nich zginie i wtedy może się opamiętają.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 08-03-2011 07:44
No jasne, że tak. Widać przecież to. Ona od pierwszego wejrzenia daży Sasuke mocnym uczuciem. Ona cały czas przez wszystkie serie odcinków, czy to zwykłe Naruto, czy shippuuden za nim szaleje i nie może przestać. Ale przecież to zupełnie normalne.

Dodane: 11-03-2011 14:30
#JAROMIR - user - 80%
zdecydowanie moim zdaniem to jest głupię ciekawe czy jak sasek powiedział by sakurze że ma się przebić kunaiem i zabić czy by to zrobiła zapewne tak bo z miłości

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Dodane: 15-04-2011 08:41
sasuke , jest juz kompletnym zerem , mam nadzieję że kiedyś zginie
i uwolni od siebie "sakurę ,naruto , i całą konohe"

Dodane: 15-04-2011 12:39 - Edytowane przez mitheroth dnia 15-04-2011 12:43
Kobiety całkiem inaczej patrzą na miłość niż faceci. Sakura go bardzo Kocha i chciałaby go wyciągnąć z tego bagna...ale to za późno. NO chyba, że by się ukryli gdzieś itd :d Głupotą z jej strony było zagranie na uczuciach naruto. Brzmiało to "Jak mnie Kochasz to to zrób". Pierniczona egoistka. Zrozumiała swój błąd trochę za późno... :d o dwa lata za późno.Ale co się dziwić dalej są dzieciakami. Uczucia Sakury są naprawdę czymś świetnie opisanym i pięknym na swój sposób. Po za tym dziewczyny lubią twardzieli i niegrzecznych chłopców XD A sasuś olewając ją jeszcze bardziej ją nakręcał na siebie. Po za tym Sakura do dobrych wniosków doszła by zabić sasukę skoro nie da się go nawrócić. I nie dziwię się iż nie dała rady. Wątpię by ktokolwiek by dał radę bez problemu. Wystarczy siebie postawić w danej sytuacji i spytać "czy dałabym/dałbym radę zabić ukochaną osobę?".

Co do Sasuke nie jest zerem. Tylko jest zagubionym dzieciakiem, któremu ktoś wpajał przez całe życie by szukał zemsty. Jest osobą bardzo podatną na wpływy, jak to dziecko. Nie trza go zabijać wystarczy go pozbyć wszystkich technik. Mam tylko nadzieję, że naruto nie da mu się od tak okładać XD

Dodane: 15-04-2011 12:59
#Juhi - user - 0%
Jak dla mnie Sakura jest głupia. Szkoda mi tylko Naruto, cały czas tylko chce jej miłości. A ona tylko Sasuke a totalnym przegięciem było już wyznanie Sakury. I próba zagrania na uczuciach Naruciaka.

Dodane: 15-04-2011 13:03
Naruciak będzie szczęśliwy z Hinatą :) ona to niezła dupa i w ogóle :) A co do sakury niech sie dalej Kocha w sasusiu. Bo wg mnie do nikogo innego nie pasuje.

Dodane: 24-05-2011 19:21
#Darknes - user - max%
Teraz to się dopierko porobiło :| Sakura sobie sama pranie mózgu chciała zrobić, Naruciakowi mówi, że go kocha a Saska już nie a potem idzie do Saska i chce do niego dołączyć, samą Siebie nie oszuka. To jest dopiero idiotyzm. Może Sasuke ją zabije, raczej duży problem to dla niego nie będzie :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 24-05-2011 22:14
Nie bede spoilował ale większość osób czyta mangę i Ciebie też zachęcam :d lepiej być na bieżąco :d Sakura puki co jest w innych tarapatach i zaleca się jakiś jego mość do niej;d

Dodane: 24-05-2011 22:20
#Karolex - user - 90%
Nie wiem jak to jest w mandze, ale z anime na dzień dzisiejszy wynika, że nawet jak Sasuke zginie, to Naruto i Sakura popadnie w żałobę. Cały czas walczą o niego, a on staje się coraz bardziej ślepy na to. Mnie to denerwuje, bo fabuła tak się na tym oparła, że oni chcą go sprowadzić, a on cały czas swoje robi i nie zważa na ich starania.

--------------------
Dodane: 25-05-2011 16:50
Jak to powiedział Itachi. Sasuke jest jak płótno ,które odpowiednia osoba może zabarwić na dowolny kolor. W dodatku w genach ma bunt tak samo jak jego ojciec i inni Uchiha. Duży wpływ otoczenia i wydarzeń z dzieciństwa. Naruto nie idzie już za saśkiem tylko dlatego,że go poprosiła sakura. Teraz to jego droga dlatego ,że szuka odpowiedzi na temat całej nienawiści i jak ją zniszczyć. Nawrócił Nagato ale saśka o wiele trudniej nawrócić bo wciąż ma wpływ Tobiego i śmierci Itachiego. Uzależnił się od nienawiści. Sakura może go dalej kochać itd ale coraz częściej widzi prawdę na oczy i wie co należy zrobić. Ona wyrośnie na samotnika prędzej czy później

Dodane: 02-06-2011 23:43
#Juubi10 - user - 10%
Haruno - Dla jasności , w mandze się niczego takiego nie dowiedziała , to był filler -.- .

Ja myślę, że Sakura z czasem coraz bardziej się otrząsa , jednakże wierzę w Happy Endy i myślę , że Sasuke się nawróci : ) !

--------------------

http://chomikuj.p... - UP'y Anime w RAW'ach lub z wtopionymi napisami !
Dodane: 22-09-2011 16:05
#meaghan - user - 0%
A mi się wierzyć nie chcę w Sasuke i Sakurę. On nigdy przecież nie okazywał nią większego zainteresowania. To ona cały czas za nim latała i "Sasuke-kun...". Zaślepiona miłością. Szkoda tylko, że przez to odrzuca większość osób.

--------------------

"Ludzie ranią i krzywdzą siebie nawzajem przez całe życie, ale tak naprawdę, trudno jest nienawidzić drugiego człowieka." - Yashamaru

"Człowiek może stać się na prawdę silny dopiero wtedy, gdy postanowi ochraniać coś bardzo dla siebie ważnego." - Haku

"Jest niesamowity! Jest zboczeńcem, ale zajebistym!" - Uzumaki Naruto
Dodane: 15-01-2012 08:31
Mam wrażenie że niektórzy tutaj nie myślą... Trzeb sobie trochę odświeżyć dragon ball i naruto by zrozumieć, a dlaczego naruto goni za sasuke i dlaczego sakura kocha sasuke.

1. Ja też bym wolał, aby to już się wyjaśniło, nawet miałem nadzieję gdy sakura kłamała że kocha naruto by ten już nie szukał sasuke, ale nie...

2. Działa to tak: dla naruto, sasuke jest gościem który zwrócił na niego uwagę, który go obronił choć "nienawidził go", naruto po prostu wie że gdyby nie to zamieszanie z itachim, to sasuke by był innym człowiekiem, zapewne uczuciowym, przyjacielskim i z humorem... ale tak stał się inny.
Z kolei dla sakury, działa to tak... albo inaczej, to jest system tzw: vegeta - bulma. Tej miłości vegety nie widać, a jednak jest.

Tak samo z sakurą, sasuke dał kilka razy znać, że obchodzi go jej los, to tak jak z narkomanami: gdyby sasuke zaczął ćpać i był narkomanem, powiedział sakurze najgorsze rzeczy... ona i tak chciała by go uratować, tak samo w realu, sasuke zabija dla celu każdego bo był słaby, nie tak silny psychicznie jak naruto i tyle.

Dodane: 30-01-2012 01:34
Dajcie spokój, Sakura to żenada.
kocha Sasuke? O ironio. Odkąd Sasek odszedł udaje wielce pokrzywdzoną i porzuconą... a do niczego tak naprawdę między nimi nie doszło. Sasuke nie dawał jej żadnych znaków, traktował ja jako koleżankę z drużyny a ona ubzdurała sobie że musi z nim być za wszelką cenę. Nie umie odpuścić i pogodzić się z faktem że nigdy z Nim nie będzie, Sasuke to inna bajka, nie myśli o romansach tylko o walce i zemście, ona tylko by mu w tym przeszkadzała.

Dodane: 30-01-2012 14:28
#Kyuubi - user - 70%
Ja też myślałem że Sasuke coś do niej czuje ale kiedy się z nim spotkała poszedł od razu ściąć jej głowę nawet się nie wstrzymał na chwilę. Wydaje mi się nawet że sasek prędzej by zabił sakurę niż naruto.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online