index >
Media
Temat: Japońskie reklamy czy to normalne?

Dodane: 12-03-2011 15:49
Z jednej strony fajnie byłoby mieć takie reklamy w telewizji, a z drugiej ich debilizm czasami aż zniesmacza.
A nasze są na ogół lepsze?
"Dzieci już śpią, napijemy się herbaty?" - no normalnie żal.
Chociaż fakt, polskie reklamy Netii są świetne, to trzeba przyznać.
A co do idiotycznych reklam, to podobnie ma się sprawa i w USA - wszyscy tam się zachwycają nie wiadomo czym i cieszą na reklamie jak idioci na haju.

Dodane: 12-03-2011 15:53
kordos napisał/a:Z jednej strony fajnie byłoby mieć takie reklamy w telewizji, a z drugiej ich debilizm czasami aż zniesmacza.
A nasze są na ogół lepsze?
"Dzieci już śpią, napijemy się herbaty?" - no normalnie żal.
Chociaż fakt, polskie reklamy Netii są świetne, to trzeba przyznać.
A co do idiotycznych reklam, to podobnie ma się sprawa i w USA - wszyscy tam się zachwycają nie wiadomo czym i cieszą na reklamie jak idioci na haju.
W polsce są mega głupie reklamy,no na prawdę aż wstyd.A tam w Japoni to moim zdaniem po prostu za bardzo pajacują w tych reklamach bo może jako przesłanie to mają dobre.

Dodane: 12-03-2011 21:30
Nie musimy mieć od razu reklam jak Japończycy, ale jakiekolwiek urozmaicenie naszych jest wskazane. Drętwi aktorzy, w kółko powtarzające się schematy... gdzie tu szukać czegoś nowego, śmiałego.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 12-03-2011 21:34
Bociak napisał/a:
Nie musimy mieć od razu reklam jak Japończycy, ale jakiekolwiek urozmaicenie naszych jest wskazane. Drętwi aktorzy, w kółko powtarzające się schematy... gdzie tu szukać czegoś nowego, śmiałego.
Trafna uwaga #Bociak.
Ostatnia mi się przypomniała reklama co leciała jakoś tak: "Nie mam czasu na sex,ani inne pierdoły [?] [...]" Nosz aż głupio mi się zrobiło jak coś takiego usłyszałem i wolałbym reklamy Japońskie niżeli wcześniej wspomiana.

Dodane: 12-03-2011 21:38
Nie no to jest jakaś totalna masakra xD
Turbodymomen przy nich wymięka
ta z tym sprayem na karaluchy jest najlepsza
Pozdro ;*
--------------------
" Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy, lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają "
Akira Toriyama
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Dodane: 12-03-2011 22:11 -
--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"
YOUTUBE.COM/user/srocek2

Dodane: 17-03-2011 15:28
Dla mnie reklamy Japońskie trochę odchodzą od normalności,zawierają jakieś podteksty erotyczne i tak dalej,ale tak to są spoko narodem

.Niektóre reklamy rzeczywiście miażdżą system xD,ale gdyby u nas takie coś puścili zamiast jakiegoś gówna to przynajmniej śmiesznie by było

.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 17-03-2011 17:46
xDDDTo z tym masażem to niezły pojazd

Jak dla mnie ona bije wszystkie polskie szajsy xD Jest nawet lepsza od gościa od karaluchów
Ta z tym sosem też nieźle pokręcona
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 19-03-2011 15:26
Lady_phoebe napisał/a:Nie no to jest jakaś totalna masakra xD
Turbodymomen przy nich wymięka
ta z tym sprayem na karaluchy jest najlepsza
Pozdro ;*
Pozdrowinka kotku.
Jedno trzeba przyznać, Japończycy mają oryginalne reklamy, oglądając je na pewno nie "Zawieje" Monotonią, tak jak to jest w Polskiej telewizji.

Dodane: 10-11-2011 14:37
Co za ciekawa i zabawna kultura

Faktycznie Japońcy upośledzające mają te reklamy

CO tu dużo mówić. Interesujące
--------------------

Dodane: 17-05-2012 22:16
Odpowiadając na pytanie w tytule - nie, to nie normalne i... właściwie to co z tego? Lepsze to niż szarobura telewizja, wystarczy tylko trochę środków pobudzających ogólną wesołość przy oglądaniu takich japońskich reklam i można (oby tylko metaforycznie) różne rzeczy wydalić ze swego organizmu przy okazji umierając ze śmiechu.

Dodane: 17-05-2012 22:33
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.