Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:56
OnLine: 30, statystyki
index > Media
Temat: Japońskie reklamy czy to normalne?
Dodane: 12-03-2011 15:49
#kordos - user - max%
Z jednej strony fajnie byłoby mieć takie reklamy w telewizji, a z drugiej ich debilizm czasami aż zniesmacza.

A nasze są na ogół lepsze?
"Dzieci już śpią, napijemy się herbaty?" - no normalnie żal.
Chociaż fakt, polskie reklamy Netii są świetne, to trzeba przyznać.
A co do idiotycznych reklam, to podobnie ma się sprawa i w USA - wszyscy tam się zachwycają nie wiadomo czym i cieszą na reklamie jak idioci na haju.

Dodane: 12-03-2011 15:53
#Sango - user - 100%
kordos napisał/a:
Z jednej strony fajnie byłoby mieć takie reklamy w telewizji, a z drugiej ich debilizm czasami aż zniesmacza.

A nasze są na ogół lepsze?
"Dzieci już śpią, napijemy się herbaty?" - no normalnie żal.
Chociaż fakt, polskie reklamy Netii są świetne, to trzeba przyznać.
A co do idiotycznych reklam, to podobnie ma się sprawa i w USA - wszyscy tam się zachwycają nie wiadomo czym i cieszą na reklamie jak idioci na haju.

W polsce są mega głupie reklamy,no na prawdę aż wstyd.A tam w Japoni to moim zdaniem po prostu za bardzo pajacują w tych reklamach bo może jako przesłanie to mają dobre.

Dodane: 12-03-2011 21:30
#Bociak - user - max%
Nie musimy mieć od razu reklam jak Japończycy, ale jakiekolwiek urozmaicenie naszych jest wskazane. Drętwi aktorzy, w kółko powtarzające się schematy... gdzie tu szukać czegoś nowego, śmiałego.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 12-03-2011 21:34
#Sango - user - 100%
Bociak napisał/a:
Nie musimy mieć od razu reklam jak Japończycy, ale jakiekolwiek urozmaicenie naszych jest wskazane. Drętwi aktorzy, w kółko powtarzające się schematy... gdzie tu szukać czegoś nowego, śmiałego.

Trafna uwaga #Bociak.
Ostatnia mi się przypomniała reklama co leciała jakoś tak: "Nie mam czasu na sex,ani inne pierdoły [?] [...]" Nosz aż głupio mi się zrobiło jak coś takiego usłyszałem i wolałbym reklamy Japońskie niżeli wcześniej wspomiana.

Dodane: 12-03-2011 21:38
Nie no to jest jakaś totalna masakra xD

Turbodymomen przy nich wymięka [umarl]

ta z tym sprayem na karaluchy jest najlepsza [oczy]
:d :d :d

Pozdro ;*

--------------------
" Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy, lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają "

Akira Toriyama

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

"Życie ludzkie jest jak koń mijający nas w galopie"

Przeczytałam na chińskiej herbatce z wróżbami ;>
Dodane: 12-03-2011 22:11 - Edytowane przez Demrumrus dnia 12-03-2011 22:14
Ona nie gadała o pierdołach tylko o piepszotach.

http://www.youtub...e9rjyP_ofQ fajny masaż

http://www.youtub...QRHK_Z_X8Y ale odjazd po tym

--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"

YOUTUBE.COM/user/srocek2
Dodane: 17-03-2011 15:28
#owerfull - user - max%
Dla mnie reklamy Japońskie trochę odchodzą od normalności,zawierają jakieś podteksty erotyczne i tak dalej,ale tak to są spoko narodem :d .Niektóre reklamy rzeczywiście miażdżą system xD,ale gdyby u nas takie coś puścili zamiast jakiegoś gówna to przynajmniej śmiesznie by było :p .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 17-03-2011 17:46
#Darknes - user - max%
xDDDTo z tym masażem to niezły pojazd :d Jak dla mnie ona bije wszystkie polskie szajsy xD Jest nawet lepsza od gościa od karaluchów :p

Ta z tym sosem też nieźle pokręcona :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 19-03-2011 15:26
#Heliaze - user - 100%
Lady_phoebe napisał/a:
Nie no to jest jakaś totalna masakra xD

Turbodymomen przy nich wymięka [umarl]

ta z tym sprayem na karaluchy jest najlepsza [oczy]
:d :d :d

Pozdro ;*

Pozdrowinka kotku.

Jedno trzeba przyznać, Japończycy mają oryginalne reklamy, oglądając je na pewno nie "Zawieje" Monotonią, tak jak to jest w Polskiej telewizji.

--------------------

Dodane: 10-11-2011 14:37
#Macias - user - max%
Co za ciekawa i zabawna kultura :d Faktycznie Japońcy upośledzające mają te reklamy :) CO tu dużo mówić. Interesujące

--------------------
Dodane: 17-05-2012 22:16
Odpowiadając na pytanie w tytule - nie, to nie normalne i... właściwie to co z tego? Lepsze to niż szarobura telewizja, wystarczy tylko trochę środków pobudzających ogólną wesołość przy oglądaniu takich japońskich reklam i można (oby tylko metaforycznie) różne rzeczy wydalić ze swego organizmu przy okazji umierając ze śmiechu.

Dodane: 17-05-2012 22:33
#Pepe - user - max%
A tam pierdzielicie, są też fajne japońskie reklamy :) Na przykład ta z piękną Keiko Kitagawa ( uwielbia jak mówi 'new', prawie jak 'kyu' xD ) czy ta z EJKEJBI FORIEJT . Dla takich czubków jak ja to rarytasy xD

--------------------
iSayumi
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online