Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:56
OnLine: 29, statystyki
index > Media > Serial
Temat: Pamiętniki wampirów
Dodane: 12-05-2011 19:47
#godlo24 - user - 10%
Ten serial się dopiero tak rozkręca w 2 sezonie, gdy muszą walczyć z wilkołakami lub ze starożytnymi wampirami, którymi kołkiem nie zabiją i są o wiele silniejsi od zwykłych wampirów. :d Przed ostatni odcinek 2 sezonu wymiata :d

Dodane: 12-05-2011 19:54
#by_black - systemadmin - max%
W ogóle drugi sezon jest mocny, podoba mi się Elajsia (nie wiem jak się to poprawnie pisze, a nie chce mi się guglować), w gruncie rzeczy, jego postać naprawdę wiele zamieszała, ale ostatecznie pięknie go podeszli :p

--------------------
Dodane: 12-05-2011 19:59
#godlo24 - user - 10%
Elajsia jest spoko, ale Klaus jest jeszcze lepszy on jest dopiero koksem chociaż go prawie zabili lecz Elajsia... zresztą jak dojdziecie do przedostatniego odcinka to się dowiecie :p

Dodane: 12-05-2011 20:11
Ja już mam za sobą premierowy epizod, w gruncie rzeczy szkoda, że tak długo trzeba było na niego czekać, bo poza końcówką to nie było zbyt wiele emocji :p

--------------------
Dodane: 12-05-2011 22:45
#Ahalian - user - 80%
Czekam na ostatni odcinek 3 sezony i jutro jak tylko wroce do domu to odrazu wszystko rzucam i do oglądania. KOCHAM TEN SERIAL haha XD
Czytałem na stronie gdzieś, że 3 sezon bedzie dopiero w nowym roku
Chyba ogladne 10 razy przez ta przerwe ten serial
Pozdrawiam !!!

--------------------
Dodane: 18-05-2011 15:37 - Edytowane przez owerfull dnia 18-05-2011 15:37
#owerfull - user - max%
by_black napisał/a:
W ogóle drugi sezon jest mocny, podoba mi się Elajsia (nie wiem jak się to poprawnie pisze, a nie chce mi się guglować), w gruncie rzeczy, jego postać naprawdę wiele zamieszała, ale ostatecznie pięknie go podeszli :p

Ten koleś jest dość fajny, ale ja nadal czekam na Klausa, jestem na 12 odcinku 2 sezonu więc na razie Klausa znam z opisu, już doczekać się nie mogę [serce] , no i w serialu są wilkołaki, Tyler już się przemienił tam gdzie jestem [serce] , mam nadzieję, że odegrają jeszcze dużą rolę, bo bez nich ten serial byłby o 30% nudniejszy :p .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 17-08-2011 18:38
Serial jest spoko.Dużo w nim akcji,fajni aktorzy no i genialna fabuła.No i jeszcze Elena-love.Uwielbiam Elene w tym serialu.Serial jest jednym z moich ulubionych.Polecam go każdemu fanowi wampirów.

--------------------
Dodane: 17-08-2011 18:46
A właśnie czytał ktoś książki? Ciekawe? Dużo akcji fabuła zbliżona do tej w serialu? Bo chciał bym zakupić właśnie 4 tom niedługo( gdy skończę sage "zmierzch" xD) to bodajże 76zł+ przesyłka na allegro. Więc nie tak dużo za 4 gróbe książki( czasami dają darmo "pamiętniki stefano" ;)

--------------------
Moje rysunki ;)
http://npolska.ne...ost_234793
Dodane: 21-08-2011 18:58
#Ahalian - user - 80%
Chciałem poinformować fanów serialu "Pamiętników Wampirów", że premiera pierwszego odcinka trzeciego sezonu ukarze się 15 września 2011 roku za 25 dni i 6 godzin.
Czekacie z niecierpliwością ?

--------------------
Dodane: 17-09-2011 20:43
#owerfull - user - max%
Tak, czekamy z niecierpliwością :d , właściwie to już się doczekaliśmy [serce] , obejrzałem i niesamowicie mi się spodobał, jak na pierwszy odcinek 3 sezonu to niezła akcja :d , naprawdę dobry początek i coś czuję, że to będzie się tak rozkręcało i serial wejdzie na jeszcze wyższy poziom [serce] .NO cóż, teraz czekać na następny odcinek.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 18-10-2011 20:42 - Edytowane przez by_black dnia 18-10-2011 20:42
Ja jestem po pierwszym epku, ale już mi się podoba, dzisiaj zassam kolejne, chyba do czwartego i będzie nice [serce] Ten Santa Klaus jest koksiasty :d

--------------------
Dodane: 18-10-2011 21:00 - Edytowane przez by_black dnia 18-10-2011 21:07
#Ahalian - user - 80%
by_black napisał/a:
Ja jestem po pierwszym epku, ale już mi się podoba, dzisiaj zassam kolejne, chyba do czwartego i będzie nice [serce] Ten Santa Klaus jest koksiasty :d

Czy Klaus jest koksiasty ? Nie. W 3 sezonie zobaczysz jak go starszy brat rozwali :p
Teraz oglądam 4 sezon (jest co piątek nowy odcinek na iitv.pl), ale teraz już jest bardzo wymyślony. jak to ja myślę, że zamienił się Damon ze Stefanem rolami.
Miłego oglądania tego zajeb... serialu <33

--------------------
Dodane: 18-10-2011 21:09
Nie myślisz o Elijah?? Przecież Pamiętniki Wampirów mają trzy sezony: http://pl.wikiped...pir%C3%B3w Chyba coś Ci się pomyliło xD

--------------------
Dodane: 18-10-2011 21:15 - Edytowane przez by_black dnia 18-10-2011 21:26
#Ahalian - user - 80%
No hahaha XD Ale mi się wszystko porąbało XD
Dla sprostowania, Klaus to koks XD A faktycznie jest 3 sezony : < Pomyliły mi się seriale XD I tak Katherine to dupka XD <33 XD

--------------------
Dodane: 18-10-2011 21:40
#Cheon - user - 90%
Siostra mnie wciągnęła i oglądamy razem :d Naprawdę odcinki są w 3 serii koksiaste, a Klaus ma przezaje*sty akcent, coś swietnego, jak trzymają w napięciu.

--------------------

Dodane: 18-10-2011 21:58
O, moj ukochany pamietnik mimo iz dopiero widzialem 5 odc to tuj sie zakochalem w tym serialu oraz (chyba powinienem powiedziec "a zwlaszcza" ;) w Ninie Dobrev ( oj bylo fapanko :-D). Z poprzednich komentarzy widze ze akcja sie dopiero pozniej bardziej rozkreca wiec w najblizszy weakend zamierzam troszke podgonic bo ostatnimi czasy nie zabardzo bylo kiedy mi pooglodac.
Sorki za brak polskich znakow ale akurat pisze z fona bo mi sie kompa niechce wlonczac

--------------------
Dodane: 11-11-2011 17:19
Nadganiaj choopie! Jazda niesamowita jest obecnie w trzecim sezonie :d

--- SPOILER ---

No dzisiaj po dziewiątym odcinku, trzeciego sezonu jestem w szoku, akcja w okół zabicia Klausa była wręcz emocjonująca niczym ta z Gry o Tron. Już go mięli, a tu taki obrót spraw, któż wpadłby na pomysł, że Mikel zginie w taki sposób? Ciekawi mnie tylko czemu Klasu tak szybko się nie zapalił kiedy Damon wbił mu ten kołek?

W ogóle Stefan zaczyna iść na własną rękę i widzę, że też dobrze kombinuje.

--------------------
Dodane: 16-11-2011 16:45
#Esey - user - 80%
"Pamiętników..." nie widziałem i widzieć nie będę. Mam uraz do wszystkiego z wampirami, to jest WSZĘDZIE, aż się wymiotować chce. Takie same podejście mam do serialu "Czysta krew". Nie wiem który z nich jest lepszy, jak się kiedyś przełamie, to może obejrzę, chociaż wątpię, tematyka wampirów jest dla mnie na straconej pozycji, a to wszystko przez "Zmierzch"! ^^.

Dodane: 25-11-2011 19:06
Akurat w przypadku "Pamiętniki Wampirów" dobrze są zachowane legendy o wampirach, niema cudów o świecących wampirach, lub żeby zabić wampira trzeba go rozerwać i spalić.

Mnie martwi to, że na kolejny odcinek trzeba czekać do stycznia, teraz kiedy akcja tak nabrała tempa [placze]

--------------------
Dodane: 30-11-2011 23:43
#Ahalian - user - 80%
Ciekawi mnie tylko czemu Klasu tak szybko się nie zapalił kiedy Damon wbił mu ten kołek?

Ponieważ Klaus jest pierwotnym, a ci są mocni i zanim się zacznie reakcja palenia to trochu potrwa. Gdzieś o tym czytałem : )

Oj Black, trochu trzeba czekać na ten odcinek, ale no cóż takie życie. Ja ściągam sobie kolejno odcinki od pierwszego sezonu i oglądam je po raz piąty : )
A tu wam parę filmików dam : D

http://www.youtub...plpp_video <--- lookać !!!

http://www.youtub...plpp_video <-- i tu drugi macie : D

Znajdę jakieś jeszcze fajne to wrzucę wam : D

Wiadomość doklejona:
Esey napisał/a:
"Pamiętników..." nie widziałem i widzieć nie będę. Mam uraz do wszystkiego z wampirami, to jest WSZĘDZIE, aż się wymiotować chce. Takie same podejście mam do serialu "Czysta krew". Nie wiem który z nich jest lepszy, jak się kiedyś przełamie, to może obejrzę, chociaż wątpię, tematyka wampirów jest dla mnie na straconej pozycji, a to wszystko przez "Zmierzch"! ^^.

Ale nie oglądnąłeś ani jednego odcinka pamiętników to nie oceniaj. Owerek tak samo nie widział żadnego odcinka i mówił, że pewnie głupoty oglądam, a teraz 5 min. w sieci odcinek z napisami Pl i już on ogląda...

The Vampire Diaries wymiata z innymi serialami o wampirach !!!

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online