Dodane: 25-02-2011 14:03
Witajcie, niedawno rozpoczęła się "nowa" seria mangi "Soul Eater". Manga "Soul Eater Not!", wydawałoby się ma opowiadać o dalszych losach starych bohaterów, ale nic bardziej mylnego, bowiem pojawiają się zupełnie nowi bohaterowie, akcja rozgrywa się w czasach kiedy Kid the Dead dopiero wstępuje w szeregi Shibusen, a Soul, Maka, Black Star i inni są postaciami drugoplanowymi ponieważ na główny plan wchodzą trzy dziewczyny!
Więcej nie będę już pisał, możecie sami się o tym przekonać w pierwszych dwóch rozdziałach:
http://mangastrea...58954480/1 Co sądzicie na temat nowej wersji "Soul Eater"? Zapraszam do tematu.
--------------------

Dodane: 20-03-2011 01:40
Przeczytałem właśnie te dwa chapki i jakoś mnie to nie powaliło. Zwykły "Soul Eater" jest o wiele lepszy. Fakt widać od razu, że seria "not" jest robiona głównie pod żeńską publikę, ale to nie zmienia faktu, że mogli się lepiej postarać. Cóż może po jakimś czasie rozkręci się to i będzie na co popatrzeć, kto wie
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 20-03-2011 08:43
Tu takie nowości a ja dopiero jestem na 10 chapku pierwotnego "Soul Etera". Wszystko wydaję się być ciekawe będzie można odnieść się do wcześniejszych wydarzeń, które poznaliśmy w pierwszej serii.

Dodane: 20-03-2011 09:16
To takie alternatywne spojrzenie na świat "Soul Eater" z perspektywy "nowych, starych" postaci, w gruncie rzeczy do mnie też jakoś to jeszcze nie dotarło jak oryginał, jednak liczę na rozwinięcie akcji w kolejnych wydaniach.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.