Dodane: 14-02-2011 13:40 -
Nie mogłem powstrzymać się od założenia tego tematu, po tym co przeczytałem:
Podczas rozdania nagród Grammy fanatyczne fanki Justina Biebera przeżyły spory zawód. Ich idol z fryzurą za dwa tysiące musiał najpierw pojawić się na scenie z Ke$hą, która kilka razy nazwała go "męską dziewczynką", a także znosić dowcipy prowadzących pod adresem zniewieściałego gwiazdora. Na koniec przyszedł najboleśniejszy cios – okazało się, że Grammy w kategorii Najlepszy Nowy Artysta otrzymała Esperanza Spalding.
Fani Biebera byli pewni, że ich idol zdobędzie statuetkę za debiut roku. Wściekłość spowodowaną przegraną swojego bożyszcza natychmiast wyładowali na Spalding. Na forach i stronach
internetowych zaczęły pojawiać się bardzo agresywne wypowiedzi pod adresem piosenkarki, a także poprzerabiane zdjęcia Esperanzy z dorysowanymi... penisami. To bardzo w stylu
fanek Biebera.
Na tym nie skończyła się ich zemsta. Na Wikipedii w artykule poświęconym Spalding zamiast krótkiej informacji
o artystce pojawił się dopisek: Justin zasługiwał na nagrodę! Idź zdechnij w jakiejś dziurze. Kim ty w ogóle do cholery jesteś? Po usunięciu dopisku natychmiast pojawiły się kolejne, jak na przykład : Ona jest poje... i niedorozwinięta! czy ZABIJĘ CIĘ! Oddawaj statuetkę Justina!
Co o tym sądzicie?

Dodane: 14-02-2011 13:46
Fani tak samo szurnięci jak "artysta". Na pewno Justinkowi bardzo taka reakcja fanów się podobała...bo pokazali "jak bardzo go KOCHAJĄ". Totalny żal!!
--------------------

Dodane: 14-02-2011 14:10
To było do przewidzenia,po prostu nic dziwnego każdy wie że Justin to "męska dziewczyna" a jego fanki są psychopatyczne.Moja kuzynka jest tak samo szurnięta ona potrafiła dosłownie iść po nóż i grozić mi śmiercią za to że wyzywam Justina od "dziewczynek".Ale nie oszukujmy się każdy nawet jego fanki wiedzą że bardziej przypomina dziewczynę.Tak jak to syngohana ujął "Totalny żal !!".
--------------------
Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?

Dodane: 14-02-2011 14:26
Nie wzywajcie Biebera bo jeszcze fanki was znajdą i będziecie mieli pozamiatane

. Ludzie jaki żal, to się już robi śmieszne. Zawsze mnie najbardziej rozwalało jak jego psychopatyczne fanki mówiły, że on jest taki męski. Normalnie szok, z męskością nie ma nic wspólnego, chyba że patrzeć na jego płeć którą i tak pewnie dostał przypadkowo. Bóg planował, że to będzie dziewczynka i nagle ups coś się pokaszaniło.

Dodane: 14-02-2011 14:28
@by_black jak przeczytałam to co napisałeś to wytrzeszczyłam oczy

Do czego są ci jego fani zdolni...To już nie jest normalne,jest wręcz chore
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
Jak można tak dawać na innych ludzi nie znając ich.Skoro Esperanza Spalding otrzymała statuetkę to widać na nią zasłużyła i nie opiernicz... się za przeproszeniem.Mówi się trudno,ale widać ,że niektórzy nie potrafią pogodzić się z porażką

Osobiście nie mam nic do tego człowieka (choć jakoś za nim nie przepadam),ale co wejdę na jakieś forum to wszędzie zaczynają się spekulacje na jego temat.Jest to upierdliwe i nudnee

To ja tyle póki co sadzę-nie lubię się wypowiadać na te tematy ,ale nie miałam co robić i tu luknęłam
Sory dla fanek
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
,mam nadzieję ,że nie obrzucą mnie jajami
--------------------

Dodane: 14-02-2011 15:11 -
Hahahaa...hahaha...nie wytrzymam,co za...idiotki...ja im radzę żeby każda z nich wzieła młot i przyłożyła sobie w czupryne.Ogólnie to takie fanki to w zakładzie psychiatrycznym bym zamknął(specjalnie dla tojki żeby zroozumiał).Bo już mnie zaczynają irytować xD.
--------------------

Dodane: 14-02-2011 15:35
Ach te nastolatki jakie one są napalone! xD Hahahah k**rwa jak one go kochają tymi swoimi poje**mi ptasimi móżdżkami......brak słów żeby tą głupote opisac ;D

Dodane: 14-02-2011 15:35
Niedługo powstanie nowy odłam religijny, Bieberizm xDD To się nazywa dopiero bycie fanatykiem, nie wygrał durnej statuetki i już fanki noże ostrzyły na zwyciężczynię xD Najlepsze to musiało być jak sobie inny na scenie z niego jaja robili xD "Męską dziewczynka"

Ciekawe jaką Justynka miała minę xD
Dobrze mu tak, niech wie, że nie jest taki super słodki jak myślał
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 14-02-2011 15:39
http://www.justin...a-biebera/ Pierwsze pytanie i już nie mogę odpowiedzieć tego, co chce!
A poza tym... to są fangirlsy, młode fangirly...najgorsze zło.. Czy naprawdę spodziewaliście się po nich innego zachowania?
--------------------

Dodane: 14-02-2011 15:41 -
SanGo napisał/a:
Ogólnie to takie fanki to na kastracje bym wziął.Bo już mnie zaczynają irytować xD.
A niby co ty byś chciał dziewczynom wykastrować ? xD
Oto złote mądrości Srajgo ! xDD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 14-02-2011 15:42 -
JCD napisał/a:http://www.justin...a-biebera/ Pierwsze pytanie i już nie mogę odpowiedzieć tego, co chce!
A poza tym... to są fangirlsy, młode fangirly...najgorsze zło.. Czy naprawdę spodziewaliście się po nich innego zachowania?
Haha,wszedłem w ten link co zapodałeś i myślałem że spadnę z krzesła...faktycznie nastki mają ptasie móźdżki...aż się boję co będzie z tym światem za 20 - 30 lat jak się rodzą takie idiotki/ci
Są złote,żebyś wiedział TojkoSuproGeTe ! xD
--------------------

Dodane: 14-02-2011 15:57
SanGo napisał/a:JCD napisał/a:http://www.justin...a-biebera/ Pierwsze pytanie i już nie mogę odpowiedzieć tego, co chce!
Haha,wszedłem w ten link co zapodałeś i myślałem że spadnę z krzesła...faktycznie nastki mają ptasie móźdżki...aż się boję co będzie z tym światem za 20 - 30 lat jak się rodzą takie idiotki/ci
Są złote,żebyś wiedział TojkoSuproGeTe ! xD
Ty wszedłeś, a ja się skusiłem na rozwiązanie testu

. Nie dość, że musiałem przebrnąć przez 24 głupkowatych pytań (chociaż niektóre były zwyczajne) to ciągle czułem na sobie spojrzenie Justynki. Gdy myślałem, że moje męki dobiegły końca okazało się, że muszę zabulić za odpowiedź na pytanie "Czy pasuje do Justinka" ble. Stwierdziłem, że na takie coś nie wydam nawet złamanego grosza.

Dodane: 14-02-2011 16:07
No szkoda, że trzeba zabulić bo ankieta fajna. Kilka pytań jest zaiste intrygujących typu "Pytanie 12/24 Jaka jest Twoja wymarzona randka z Justinem?"
Ale i tak najlepsza jest jedna z odpowiedzi do "Co jest Twoją największą zaletą?" czyli "Jestem cholernie inteligentna

" <- patrząc na całą ankietę dawno tak dobrego sarkazmu nie widziałem
--------------------

Dodane: 14-02-2011 16:11 -
Weźcie ogarnijcie to szukałem sobie tapet na google i patrzcie co znalazłem
http://s2.ifotos....hsaaqq.JPG nawet google zarazili tym za przeproszeniem shitem
--------------------
Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?

Dodane: 14-02-2011 18:22 -
Ankieta spoko ogólnie. xD A Biber ma fajne fanki.

Sytuację można pozostawić bez komentarza.
co za...idiotki...ja im radzę żeby każda z nich wzieła młot i przyłożyła sobie w czupryne.Ogólnie to takie fanki to w zakładzie psychiatrycznym bym zamknął(specjalnie dla tojki żeby zroozumiał)
Skąd w tobie tyle nienawiści.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 14-02-2011 18:26
Skąd w tobie tyle nienawiści.
Gdzie tu ty widzisz nienawiść?
--------------------

Dodane: 15-02-2011 10:31

Dodane: 15-02-2011 20:24
No to ładnych fanów ma Bimber. Zresztą fani sa na jego poziomie. Jego 'twórczość' jest kierowana do takich pół mózgich nastolatków. Na zachowanie tych osób już nic nie poradzimy, ale warto było by brać to na serio bo jeszcze dojdzie do jakiejś tragedii.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 05-03-2011 22:02 -
E tam każdy celebryta ma swoich anty fanów, chociażby
to , które jak mnie się wydaje po treści merytorycznej tego bloga jest prowadzony przez kogoś z tej strony
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
.
Oczywiście fanki Biebera nie zachowały się dobrze ani przyzwoicie no ale co ja mogę powiedzieć jaki idol tacy fani.

Dodane: 05-03-2011 22:04
Słyszałem że był kolejny atak psychofanek Bibera,i zaatakowały jego dziewczyne (nie pamiętam imienia

).
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.