Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:54
OnLine: 43, statystyki
index > Technologia > Konsole
Temat: Playstation Vita: Zapowiedź
Dodane: 28-11-2011 21:21
Ps Vita ma ponoć mieć fabrycznie już Polski język, i jak tu nie kochać Sony za takie smaczki. To pierwsza konsola, która będzie od początku że się tak wyrażę. Osobiście nie stać mnie na takie drogie rzeczy aczkolwiek nerkę bym za to oddał. Świetna konsola, mam nadzieje że kiedyś ją zakupię, muszę to zrobić.

Dodane: 28-11-2011 21:31
#Aero - user - 90%
Brakuje kasy, a mam coraz większego smaczka na tą konsolę [serce] i jeszcze te exclusivy (Uncharted [serce] ) [placze] . Ehh... bądź co bądź, może kupię, ale cena musi spać do przynajmniej 700 zł i wyjść wersja slim.

--------------------
Dodane: 30-11-2011 15:14 - Edytowane przez owerfull dnia 30-11-2011 15:16
#owerfull - user - max%
Aero napisał/a:
Brakuje kasy, a mam coraz większego smaczka na tą konsolę [serce] i jeszcze te exclusivy (Uncharted [serce] ) [placze] . Ehh... bądź co bądź, może kupię, ale cena musi spać do przynajmniej 700 zł i wyjść wersja slim.

U mnie podobnie z kasą na obecną chwilę, ale to się drastycznie zmienia, ale niestety nie kręci mnie ta konsola aż tak by ją kupować.Wolę sobie kupić Uncharted 3 na PS3, ale to dopiero na nowy rok jak naprawię sobie telewizor :p .

Ogólnie...pierwszy model konsoli będzie baardzo niedopracowany, oczywiście wyprowadzają pierwszy model aby zobaczyć jak się konsolka sprzeda, jak się dobrze sprzeda( a tak będzie na 100%) to zostanie wprowadzona slimka w lepszej cenie, uważam, że to lepszy zakup...pierwsze modele pozostawiam dla prawdziwych koneserów xDed.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 03-12-2011 00:22
#Heliaze - user - 100%
Na pewne tego nie kupię. Przenośne granie nie jest dla mnie i jest stosunkowo drogie. Gry na takie konsole są zbyt niedorobione, żeby bardziej mnie zaciekawiły.

--------------------

Dodane: 03-03-2012 19:48
#kupcio66 - user - 30%
Konsola ma ogromny potencjał, a gry które zostaną na nie wydane , będą prezentowały wysoki poziom.
Kupie ją na pewno , ale za kilka tygodni lub miesięcy, jak jakieś ciekawe gry , uderzające w moje gusta zostaną wydane.

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Playstation Vita: Zapowiedź

--------------------
---------
Moje rysunki:
http://dbpolska.n...opic/15642

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online