Dodane: 23-01-2011 09:04 -
Witajcie, na wortalu pojawił się już premierowy epizod o numerku 90. W temacie możecie śledzić prace związane z najnowszym epizodem.
Status:
- Online:
* HQ PL MEGAVIDEO:
http://dbpolska.n...ll_kai/90/ - Pobieranie:
* HD PL MEGAUPLOAD:
http://dbpolska.n...all_kai_90 - Napisy Polskie:
* Tłumacznie: Kayleigh90
* Konwersja&Upload: Darknes, Cyrus

Dodane: 23-01-2011 14:37
Z uwagi na to iż KAI robi się coraz ciekawszy czekam z niecierpliwością na napisy

Miejmy nadzieje, ze pojawią się równie szybko tak jak to było z epizodem nr. 89

Temat będę śledził

Pozdrowionka

Dodane: 24-01-2011 11:56
Odcinek jeden z najlepszych, a zaskoczenie jakie wywołał Gohan... Uwielbiam takie sytuacje;D teraz z każdym odcinkiem bedzię tylko lepiej;D

Dodane: 24-01-2011 12:24
Odcinek naprawdę fajny. Te miny i zaskoczenie w oczach naszych bohaterów po decyzji Goku było wspaniałe. Teraz to tylko po zostaje nam czekać na rozwinięcie walki w następnych odcinkach. Już nie mogę się doczekać xD
--------------------

Dodane: 24-01-2011 13:11
Super, niech sie dalej rozkreca. Z odcinka na odcinek coraz lepsze sceny ;] Bede czekal na dalsze relacje ;p

Dodane: 24-01-2011 23:21
hej chcialem zapytac orientacyjnie kiedy bedzie mozna zobaczyc odcinek z napisami? wiem ze sesja jest bo sam w niej uczestnicze

dzieki z gory za info pozdro!

Dodane: 25-01-2011 00:29
hektorenzo napisał/a:hej chcialem zapytac orientacyjnie kiedy bedzie mozna zobaczyc odcinek z napisami? wiem ze sesja jest bo sam w niej uczestnicze

dzieki z gory za info pozdro!
Do końca tygodnia powinny być

Dodane: 25-01-2011 00:54 -
wow ja rowniez na sesji ale widze ze chlopaki dajecie rade z tymi odcinkami za co wielkie dzieki i powodzenia

Dodane: 25-01-2011 08:01
Osobiście wolę tutejsze napisy, To już chyba kwestia przyzwyczajenia. Jakoś nie widzi mi się ściąganie gdy np. napisy są robione ze słuchu :]

Dodane: 25-01-2011 09:12
W tym tygodniu mamy lukę w ekipie zajmującej się Kaiem, ponieważ Olek pojechał wypocząć, to epkiem zajmie się na ten moment Darknes, póki co jeszcze nie wiem czy Kasia przetłumaczyła napisy, jak tylko przetłumaczy to w godzinach wieczornych epek się pojawi, może dziś, może jutro

Dodane: 25-01-2011 12:02
Odcinek super

Jak gohanek wchodził to aż mnie ciarki przechodziły. A symulacja satana najlepsza

Ja także czekam do następęgo odcinka

Dodane: 25-01-2011 17:44 -
Ten odcinek również bardzo dobry

Wkroczył już Gohan i prawdopodobnie w 92 epku ujrzymy już SSJ2 ewentualnie w 93

trochę mnie denerwowały te scenki z Satanem, a najbardziej irytujące było z tym dostawcą.
Co do odcinka z napisami to powinien być dostępny w godzinach wieczornych w wersji HD. Niestety mój internet nie da rady szybciej xD Cierpliwości.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 25-01-2011 18:27
w prost nie mogę się doczekać aż Gohan osiągnie Ssj2

najlepsze przy tym są te błyskawice w okół postaci

Dodane: 25-01-2011 19:19 -
Blaczka na razie nie ma więc ja wam oznajmię tą szczęśliwą nowinę xD Najnowszy odcinek z napisami PL do pobrania
http://dbpolska.n...all_kai_90 Uploadowało się szybciej niż sądziłem
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 25-01-2011 21:06 -
Darknes napisał/a:Blaczka na razie nie ma więc ja wam oznajmię tą szczęśliwą nowinę xD Najnowszy odcinek z napisami PL do pobrania
http://dbpolska.n...all_kai_90 Uploadowało się szybciej niż sądziłem
No niestety, plik tymczasowo niedostępny
EDIT:
O, już działa

Dodane: 25-01-2011 22:58
No odcinek całkiem, całkiem sądząc po zapowiedzi z 89 odcinka. Dopiero pobieram to potem sie wypowiem.
--------------------
INNE SPOJRZENIE NA ZIELEŃ...!

Dodane: 25-01-2011 23:31 -
Ehhh ... Głupie ograniczenia ... :/ A chciałem sobie jeszcze dzisiaj obejrzeć :/ Czy można prosić o inny hosting bądź link jednorazowy ?
EDIT:
Ok, ruszyło

Dziwne styki ma ten MU ostatnio :/

Dodane: 26-01-2011 00:00
Odcinek jak odcinek. Nic specjalnego. 91 odcinek bedzie świetny ale ten przegadany przez głupkowate komentarzy drużyny Satana w czego rezultacie krótka walka Gohana. Trzeba będzie poczekać ten tydzień na 91 odcinek. Myśle że SSJ2 będzie już w 92 odcinku. Ciekawy jestem końca 91 odcinku, czy zezłości sie?
--------------------
INNE SPOJRZENIE NA ZIELEŃ...!

Dodane: 26-01-2011 00:05 -
Odcinek dobry, troche przedłużali to wejście Gohana no ale nastepny to juz bedzie miazga
Miejscami troche słabo z tłumaczeniem napisów ;p (oglądałem też wersje ang.)

Dodane: 26-01-2011 00:27
niezły odcinek tylko teraz czekać na prawdziwy fight bo to był dopiero początek

no ale miejmy nadzieje że następny będzie emocjonujący i niczego nie spartolą
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.