Dodane: 16-01-2011 08:36 -
Witajcie, na wortalu pojawił się już premierowy epizod o numerku 89. W temacie możecie śledzić prace związane z najnowszym epizodem.
Status:
- Online:
* HQ PL MEGAVIDEO:
http://dbpolska.n...ll_kai/89/ - Pobieranie:
* HD PL MEGAUPLOAD:
http://dbpolska.n...all_kai_89 - Napisy Angielskie: Dostępne
- Napisy Polskie: Dostępne: Kayleigh90, Konwersja&Upload: Olek_mi

Dodane: 16-01-2011 12:20
odcinek jest ucięty.... i to w masakrycznym miejscu....

Dodane: 16-01-2011 13:00 -
Czy Gohan-kun już się rozgrzewa?
Czekam na napisy, jak oglądać to od razu z polskimi, ażeby w pełni się nacieszyć

(świetne tlumaczenie).

Dodane: 16-01-2011 15:01
Ragnal napisał/a:odcinek jest ucięty.... i to w masakrycznym miejscu....
Już pobieramy innego RAW-a, ciekawe że providerzy tego epka wystawili uciętego

Dodane: 16-01-2011 15:51
z tego co zauważyłem to w internecie wszystkie uploady są ucięte... baaa, to jest ten sam link co na dbpolska ;>

Dodane: 16-01-2011 16:11
Nie oglądałem jeszcze, ale oglądałem preview, w 90 odcinku będzie się działo - wejdzie Gohan

Jeszcze może w 92 będzie SSJ2 a 95 Buu saga?

Dodane: 16-01-2011 20:15
Mi się do Buu sagi nie spieszy(Gohanek dorośnie

). Mam nadziję że nie wcześniej niż w 100, a do tego czasu może kilka odcinków pokoju dla odmiany?

Dodane: 16-01-2011 22:21
No jak Gohanek dorośnie to już nie to samo ;/ Kilka odc pokoju to raczej nie będzie. Kurcze już nie mogę doczekać się na napisy

))

Dodane: 16-01-2011 22:45
a ja lubie jak gohanek jest taki wyrośnięty, cieszą mnie strasznie te odcinki, nie mogę się doczekać aż kai podgoni do nich

Dodane: 17-01-2011 09:57
Ja również czekam z niecierpliwością na napisy

Zapowiada się ciekawy odcinek

Jeśli chodzi o Gohana

To sądzę, że do jego furii zleci z 5 odcinków

Dodane: 17-01-2011 12:08
Jeśli chodzi o kilka odcinków pokoju, to chyba będzie, mianowicie, jak Gohan uczy Videl latać i inne wydarzenia z tego okresu

.

Dodane: 17-01-2011 12:30
musi byc bo wtedy co jest pokoj odbywa sie turniej songa w zaswiatach ludzie!
jakby to bylo jakby tego nie bylo :]
i skad by songo wzial powera na SSJ3

pozdro i nie ogladam poki polskich napisow nie bedzie. tak w ogole to olek i kasia dzia ze robicie tak wielka rzecz jak dobry upload i zrobione napisy do kazdego odcinka

:*

Dodane: 17-01-2011 12:40
Napisy pojawią się wieczorem (teraz nie mam za bardzo czasu, muszę się jeszcze pouczyć do kolokwium i przeczytać tekst na zajęcia). Co do spekulacji, to nie liczcie, że pokażą ten turniej w zaświatach, bo to był filler. Ale jeśli saga Buu będzie, to na bank będą te przygody Gohana jako Saiyamana.
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 17-01-2011 15:28
Kayleigh90 napisał/a:
Napisy pojawią się wieczorem (teraz nie mam za bardzo czasu, muszę się jeszcze pouczyć do kolokwium i przeczytać tekst na zajęcia).
Nie ma problemu, nauka jest ważniejsza

Dzięki że tak szybko udostępniasz napisy.

Dodane: 17-01-2011 16:40 -
Jeśli już mowa o sagach to czekam na walkę Gohana z Cellem

Potem pewnie kilku odcinkowa przerwa więc pewnie urywki jak Gohan dorósł itp. Co do sagi Buu czekam tylko na walkę Majin Vegety z Goku

A reszta będzie już mi obojętna ponieważ saga Buu była strasznie przeciągnięta i jedyne co dało się obejrzeć to walke Goku SSJ3 vs. Kid Buu. Więcej ciekawszych scen w tym nie widzę

Dodane: 17-01-2011 17:23
oglądałem z ciekawości w rawie, żeby zobaczyć jak wyszła im ta walka. Powiem, że bardzo imponująco, fajnie zrobione są sceny, nie tak sztucznie jak w freeza sadze.
Widać starają sie

Fighty coraz bardziej mi sie podobają
--------------------
Bo miarą twojego sukcesu jest to, ilu masz wrogów.

Dodane: 17-01-2011 19:21
Ok, napisy gotowe i wrzucone na serwer. Jeszcze dzisiaj odcinek powinien być na stronie, dostępny do pobrania
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 17-01-2011 21:03
Kayleigh90 napisał/a:
Napisy pojawią się wieczorem (teraz nie mam za bardzo czasu, muszę się jeszcze pouczyć do kolokwium i przeczytać tekst na zajęcia). Co do spekulacji, to nie liczcie, że pokażą ten turniej w zaświatach, bo to był filler. Ale jeśli saga Buu będzie, to na bank będą te przygody Gohana jako Saiyamana.
Uważam, że odcinki o walkach Gohana jako superbohatera to także są filery, więc przypuszczam, że też je utną.

Dodane: 17-01-2011 21:08
Jestem nowy i potrzebuje pomocy. Gdzie moge znalezc napisy do tego odcinka? Bo podobno sa wstawione ;/

Dodane: 17-01-2011 21:15
Dlaczego ten odcinek nie działa ? pisze że jest usunięty abym sobie obejrzał z chęcią a tu dupa
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.