Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:51
OnLine: 27, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 88 - Opinie
Dodane: 13-01-2011 23:18
Ja właśnie ściągnąłem i obejrzałem całość. Używałem SubEdit Playera, gdy chciałem przewinąć był problem z dźwiękiem i obrazem. Wystarczy po prostu w ogóle nie dotykać odcinka przy oglądaniu i obejrzeć od samego początku do końca.
Dzięki za wstawkę, naprawdę czekałem na ten odcinek, już nie mogę się doczekać kolejnego ;) .

Dodane: 14-01-2011 10:45
#siny1988 - user - 30%
Cholera ! To się nazywa niezłe rozpoczęcie turnieju ! :d Czuję olbrzymi niedosyt :d Odcinek po prostu miodzio :d A miny Satana i Dziennikarza są bezcenne :d Już w niedziele zobaczymy walkę na maksymalnej mocy :d Pamiętam ten moment z zetki :d Tak jakby to było wczoraj :d

http://www.youtub...re=related

Coś niesamowitego ! No to czekamy na następny odcinek :d

--------------------
:) Dla przyjaciół Adaśko :)

Piszę poprawnie po Polsku.
Dodane: 14-01-2011 10:47
#by_black - systemadmin - max%
kennyhso napisał/a:
Nie no, u mnie z dźwiękiem są problemy, albo z obrazem: dzwięk leci od początku a obraz już po piosence początkowej itd ;/

Kodeki, aktualizujcie kodeki, po to są aktualizacje by z nich korzystać. Dla tych co mają problemy z MegaUpload i MegaVideo, dzięki uprzejmości Cyrusa, wrzuciliśmy epizod online na Anyfiles, a do pobrania dodatkowo na Hotfile! Wysokich transferów :)

Dodane: 14-01-2011 12:29
Nie wiem czy to takie moje odczucie, ale wydaje mi się że Son Goku ma jakby inną kreskę twarzy, niż kilka odcinków temu.

Dodane: 14-01-2011 12:31
Możliwe że w studiu teraz zaszły jakieś zmiany, być może ekipa się zmieniła po nowym roku, a jak wiadomo co ekipa to inna kreska :p

Dodane: 14-01-2011 15:40
#Ubek - user - 10%
jak się nazywa ta nuta od 10:03
to jest jakaś cała piosenka czy tylko krótka melodyjka fajnie brzmi

Dodane: 14-01-2011 19:39
#bati999 - user - 30%
Możecie mnie teraz za psychofana zetki, ale wyrażę opinie: W Zetce było lepiej :) Niby streścili te dwa odcinki, dwa i pół, ale nie było komentarza Kaio-Samy, ze to nie technika Kuririna ani Yamuchy. Gohan wypowiadał tylko "Otou-san" gdyz mam te odcinki na kompie, bo nie mogłem się doczekać co będzie dalej, i ściągnąłem tą zetkę w najlepszej jakości, Raw. Ale to nie o tym.
Wycięli za dużo scen według mnie, a szkoda. Tak to wszystko ładnie, Satan zakrwawiona morda najlepsza :d

--------------------
THIS
IS
SPARTA
Dodane: 15-01-2011 13:57
Dla wszystkich, którzy mają problemy z dźwiękiem polecam ściągnąć K-Lite Codec Pack 670 i odtworzyć odc w Media player classic :) A co do odcinka to świetny, również czuję niedosyt i już nie mogę doczekać się niedzieli.

Dodane: 15-01-2011 17:43
#Darknes - user - max%
Odcinek niezły ale muszę przyznać, ze w Z to się jakoś ładniej prezentowało. Paplanina Satana trochę irytująca ale można to przeboleć xD Następny odcinek to finałowe starce a w 90 epku juz powinien wkroczyć Gohan [wesoly]

Klik swoją drogą w tym epku twarze postaci były naprawdę dopracowane xDD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 15-01-2011 18:23
Chyba ta "przerwa sylwestrowa" trwała dłużej i później na wszystko na szybko robili, w końcu Oni mogą "trochę" dłużej leczyć się po sylwestrze niż my, kto wie ;) :d :d

Dodane: 16-01-2011 14:19
Dlaczego nie mozna obejrzec tego odcinka??? Jest obrazek db, pod nim "ZOBACZ ODCINEK: MV/AF - POBIERZ: MU/HF - KOMENATRZ - LINK NIE DZIAŁA" z czego tylko 2 ostatnie opcje dzialaja... Korzystalem z autolinkow na poczatku tematu ale prowadza do tej samej strony i nie otwiera odcinka;/ Wszystkie moge normalnie ogladac, jest obrazek, obok wybor jak chce ogladac czy pobrac i spoko, a tu... lipa;/ Pomocy;(

Dodane: 16-01-2011 14:56
Wszystko działa dobrze, musisz wybrać albo MV (MegaVideo), albo AF (Anyfiles), zrobiliśmy mirrory, aby każdy mógł obejrzeć epizody ;)

Dodane: 16-01-2011 16:01
#kkkkkkkk - user - 30%
Odcinek bardzo fajny.Dobra kreska i tempo akcji.Cell się popisuje ale do czasu :) .Mam nadzieję, że już pod koniec następnego epka pojawią sie Cell juniory i Gohan :d .

Dodane: 18-01-2011 00:41
Ten odcinek mógł się podobać :> Fajnie pokazano furie Cella i Goku, kilka efektownych ciosów i potężna Ka-Me-Ha'ma to w skrócie co działo się w tym odcinku :) Kolejny będzie raczej podobny :>

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online