Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:50
OnLine: 21, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 87 - Opinie
Dodane: 26-12-2010 08:11 - Edytowane przez by_black dnia 04-03-2011 15:53
#by_black - systemadmin - max%
Witajcie, na wortalu pojawił się już premierowy epizod o numerku 87. W temacie możecie śledzić prace związane z najnowszym epizodem.

Status:
- Online:
* HQ PL MEGAVIDEO: http://dbpolska.n...ll_kai/87/
- Pobieranie:
* HD PL MEGAUPLOAD: http://dbpolska.n...all_kai_87
- Napisy Angielskie: Dostępne
- Napisy Polskie: Dostępne - Kayleigh90

Dodane: 27-12-2010 14:13 - Edytowane przez Goliatos dnia 27-12-2010 17:32
#Goliatos - user - 0%
Będzie możliwość pobrania już tylko napisów do dotychczasowego odcinka 87 czy będę musiał pobierać go jeszcze raz w całości ? :)

Nareszcie nadgoniłem Kai po miesiącu oglądania od 1 odcinka Dragon Balla :d
Szkoda że 1 wychodzi na tydzień, przyzwyczaiłem się do kilku/kilkunastu dziennie :d

Dodane: 27-12-2010 19:43
A czy kiedykolwiek była możliwość pobrania samych napisów, czy było już o tym setki razy że samych napisów nie będzie ze względu na "pożyczanie" sobie napisów przez inne serwisy, zmiany autora i wstawianie jako swoje?

--------------------
Dodane: 27-12-2010 21:14
#Goliatos - user - 0%
To że możliwości nie było nie oznacza że nie może się pojawić,
po za tym rzeczywiście tego typu pytania już padały (zapewne nie setki razy).

Ponadto nie jestem alfą i omegą żeby wszystko wiedzieć, ale dzięki za odpowiedź pytaniem retorycznym.

Dodane: 28-12-2010 10:12
na kiedy możemy się spodziewać epka z numerkiem 87 z polskimi napisami? ^^ dobrze by było jakby już dzisiaj wyszedł bo nie mam co oglądać xdd

Dodane: 28-12-2010 10:18 - Edytowane przez olek_mi dnia 28-12-2010 22:15
#olek_mi - user - max%
Napisy angielskie są już dostępne. Myślę, że kasia dzisiaj się za nie zabierze, a jak tylko napisy będą przetłumaczone, to przerobię i upnę odcinek. W razie jakichkolwiek postępów przy pracy nad odcinkiem będę was w tym temacie informował.

EDIT: http://dbpolska.n...all_kai_87

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 28-12-2010 20:35
Dzięki za info ;p już myślałem że dziś nie obejrzę ;) czekam niecierpliwie!
Dziś Herkules pokaże jaki jest silny hehehe

Dodane: 28-12-2010 22:59
#Tomo1989 - user - 10%
Ten odcinek to filer jakich mało :d
Zero akcji, ale przynajmniej troszkę śmiechu było. Idealna nazwa tytułu:
"Satan, Król Wrestlingu". Właśnie wrestlerowie robią show, które niewiele ma wspólnego z rzeczywistością :)

Dodane: 29-12-2010 00:15
#LuKeR - user - 40%
Ja widze że ludzie pobierają ten odcinek. Pewnie chodzi o Herkulesa ;q Widze że już troche pobrań jest. U mnie niestety pisze że plik chwilowo niedostępny ale pewnie zaraz będzie dobrze. Zassam i obejrze.

--------------------

INNE SPOJRZENIE NA ZIELEŃ...!
Dodane: 29-12-2010 01:20
Odcinek słaby jak Pan Satan i jego uczniowie...ciężko mi doszukać się jakiejkolwiek sceny, która by mi się spodobała. Pocieszam się tym że w końcu Goku wkroczy na ring :>

--------------------

Dodane: 29-12-2010 08:50
#by_black - systemadmin - max%
LuKeR napisał/a:
Ja widze że ludzie pobierają ten odcinek. Pewnie chodzi o Herkulesa ;q Widze że już troche pobrań jest. U mnie niestety pisze że plik chwilowo niedostępny ale pewnie zaraz będzie dobrze. Zassam i obejrze.

W razie dalszych limitów możesz pobrać już epizod przez hosting Hotfile: http://dbpolska.n..._kai_87_hf ;)

Dodane: 29-12-2010 11:28
Jest tu gdzieś link do zobaczenia odcinka po polsku online? Ja nie ściągam filmików - tylko oglądam je online.

Dodane: 29-12-2010 11:48
#Cell-18 - user - 10%
Odcinek był rzeczywiście słaby...jeden wielki filler by tak rzec.Uczniowie Satana jednak się pokazali co moim zdaniem jest zupełnie zbędne.Na walkę Goku z Cellem będzie trzeba poczekać aż 2 tygodnie niestety.

--------------------
Dodane: 29-12-2010 11:56
#Heliaze - user - 100%
Z niecierpliwością oczekiwałem wejścia Goku na ring ;D, ale Satan wszystko zepsuł [zly] . Kompletnie zapomniałem o tych jego uczniach, więc oni mnie jeszcze bardziej dobili, ale sam odcinek był przyjemny, a następny to już będzie ten z wyższej półki.

--------------------

Dodane: 29-12-2010 15:23
Ha ale się uśmiałem :p Najlepszy był krillin, który powiedział że kibicował Cellowi :p Czekam na 88 odc.

Dodane: 29-12-2010 15:53
#LuKeR - user - 40%
Obejrzałem odcinek i powiem że mi sie podobał. 0 walki ale DB nietylko polega na walce. Odcinek był zaj****** Najlepszy moment to jak ten uczeń kaloria wstał z powybijanymi zębami. Poprostu cały odcinek był niezły. Czekam na kolejny.

--------------------

INNE SPOJRZENIE NA ZIELEŃ...!
Dodane: 29-12-2010 16:12
#kkkkkkkk - user - 30%
Odcinek był przezabawny, najbardziej mnie bawił w tym odc Cell i te jego komenty :d . Pierożek i król wrestlingu też byli zabawni :) .Zawsze jak oglądam tą scenę to się zastanawiam dlaczego Herkulesa ta moc Seru nie przytłoczyła tak jak pierożka...to chyba błąd [yyy] .Brawa za tłumaczenie tak trzymać! :) .No i w następnym odc już to na co wszyscy czekaliśmy prawdziwa walka :d .

Dodane: 29-12-2010 17:18
no ;) jeszcze tylko tydzień xdd ale odcinek mało ciekawy i wogóle nudny,chcoiaż musze przyznać że się uśmiałem ;D

Dodane: 29-12-2010 19:17 - Edytowane przez by_black dnia 29-12-2010 19:21
Poprawcie błąd na stronie - pisze że link jest do HQ RAQ a tak na prawdę jest do HQ PL. Poprawcie bo można się ładne pomylić.

Edit by_black: Dzięki za info, już poprawione ;)

Dodane: 29-12-2010 19:21
kurde jestem troche zniesmaczony xD myślałem ze w tym odcinku bedzie juz Goku walczył z ceelem a tutaj sie jeszcze wpaprał Mr.Satan i jego ziomki xD

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online