Dodane: 17-01-2011 14:10
hehe dobre xD
Gohan był średnio-fajny, był to pierwszy half-sayian, przez co nieposiadał wielu cech sayian xD, niebył on zbyt skomplikowany, dlatego zawsze wolałem Vegetę a nawet Songa xD
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 24-01-2011 15:01
Oczywiście wolę Goku, ale w Gohanie podobają mi się :
-włosy (prawie wszystkie oprócz Namek fryzury oczywiście

straszna ona była)
- ogólny wygląd gdy był nastolatkiem
-moc i to chyba wszystko.

Dodane: 24-01-2011 15:10
Gohan wymiata, bez dwóch zdań. Jak można nie lubić najsilniejszego wojownika Z (z wyłączeniem Vegetto)?

Dodane: 24-01-2011 15:31
Ja tam nie przepadam za Gohanem,a nawet można powiedzieć że go nie lubie.Przy Goku czy też Vegecie wypada blado.
--------------------

Dodane: 24-01-2011 15:39
spoko typek, bardzo skromny, zresztą ma to po ojcu
Dysponował świetną siłą tyle że wolał karierę naukowca xD
szkoda troche ale no cóż

Dodane: 09-10-2011 15:48
Gohan to moja ulubiona postać z DB? Dlaczego?
-był odważny,wytrwały,pracowity chciał być zawsze silniejszy niż Goku.
-spoko wyglądał
-był najsilniejszą postacią w całym DB Akiry.

Dodane: 09-10-2011 16:49
cezar22 napisał/a:
po treningu u Seniora Bogów napewno był najsilniejszym wojownikiem na ziemi oczywiście (nie licząc Vegetto ale on był niezbyt długo w tej formie)
w poziomie MSSJ przewyższał nawet Goku będącego na poziomie SSJ3
a GT nie biore pod uwage bo tam zrobili Gohana SSJ a wiadomo że po treningu u Seniora Bogów Gohan nie mógł się już transformować w żadny poziom SSJ...

Dodane: 17-10-2011 23:00
Gohan ma nawet fajna dziewczyne xD , a tak na serio fajny jest moment w którym gohan pokazuje swoją moc wysłannikom Babidiego

Dodane: 14-11-2011 18:04
Ogólny wygląd Gohana jako nastolatka. To, że będąc superbohaterem zostawał w zamaskowaniu, żeby dziennikarze nie przyczepili się do rodzinki. Napady furii, między innymi ten, który doprowadził do transformacji w SSJ2. Żałuję, że Gohan porzucił trening, miał ogromny potencjał, który nie został wykorzystany. Mimo wszystko i tak jest moją ulubioną postacią.

Dodane: 14-11-2011 18:46 -
cezar22 napisał/a:
-był odważny,wytrwały,pracowity chciał być zawsze silniejszy niż Goku.
-spoko wyglądał
Jeśli już być dokładnym to Buu był najsilniejszą postacią, chociaż i tak ja się upieram, że Goku pod koniec DBZ (po 10 letnim treningu)
Gohan dostawał same Power-upy, jego wkład w swą własną moc był znikomy. raz albo dwa poważnie ćwiczył. A Goku i Vegeta? Ci dopiero pracowali nad sobą.
Ogólnie nie lubię Gohana, zawsze jakiś pajacowaty (Saiyaman) i tchórzliwy (z początku nie czuł gniewu na Perfect Cella, mimo iż ten zmniejszył drastycznie populację ludzi, nawet dobroduszny Goku nie jest takim naiwniakiem.)

Dodane: 04-02-2012 15:50
Nie wiem, czy gdzieś tu wspominałam, ale Gohana wręcz uwielbiam. Początek ok, płaczliwy, tchórzliwy,ale miał w końcu wtedy tylko 4 lata. Z resztą był słodziutki(nie mogłam się na niego napatrzeć). Lubiłam go za siłę: miał duży potencjał, nawet był silniejszy od ojca i że jak się wkurzył, to nie miał sobie równych. Poza tym miał świetny charakter, za który trudno mi było go nie lubić. A jego walkę z Cellem uważam za najlepszą walk w całym DB. To że nie trenował zbyt dużo- on nie lubił walczyć, dlatego po Cell saga zaniechał treningów.

Dodane: 05-02-2012 15:36 -
Hmm, Gohan bardzo ciekawa i nietypowa postać. Jednak średnio go darzyłem sympatią.
W meritum siłę dawały mu furie, ale teoretycznie, to bez zabawy,
ciężko miałby z kimś takim jak np. Komórczak. Jeśli chodzi o Mystic to też ciężko stwierdzić czy on to był jego limit itd? Ciężko stwierdzić tak naprawdę czy miał większe możliwości od Vegety i Goku, on dostał je nagle w prezencie, a później był już koniec serii. Dla mnie jednak 100% saiyan miał większe możliwości, nie mówie już o doświadczeniu itp.
W każdym bądź razie lubie go za:
-Furie, łzy, złość
-Videl xD
Natomiast nie lubie u niego Zahamowania do walki tej "dobroci".
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 06-02-2012 09:09
Nielubię gohana, i wcale niebył najsilniejsza postacią. Ranking wygląda tak(pod względem siły)(bez fuzji ofcourse xd):
-Buu
-Goku
-Gohan
-vegeta
Gohan zawsze był naiwnym fredem. Goku również był naiwny ale on miał w sobie sayanski upór i agresję xD
Goku i Vegeta zasługiwali na swoja moc w przeciwieństwie do Gohana.
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 06-02-2012 19:20
Ja Gohana nie lubię może dlatego,że nigdy nie chciał trenować,a potencjał miał wielki,był naiwny i zbyt łagodny jak na Saiyana poza tym nigdy nie lubiłem tej jego skromności.

Dodane: 07-02-2012 19:46 -
Muszę przyznać, że nie darze Songokana jakąś sympatią. Dla mnie był on wielkim leniem i po prostu ciotą xD. Nie wkładał żadnych wysiłków w to by powiększać swoją moc. Ciągle dostawał jakieś nienaturalne power-upy, których i tak nie potrafił wykorzystać.
Sala8 napisał/a:
Dla mnie jednak 100% saiyan miał większe możliwości, nie mówie już o doświadczeniu itp.
Tak zgodzam się z Tobą
Sala8 100% Saiyan miał większe możliwości od pół-Saiyanina
![[szeroki] [szeroki]](/templates/emoty/szeroki.png)
.

Dodane: 27-02-2012 21:09
Lubię Gohana dlatego , poniewaz ma w sobie ukrtą moc ktora pasuje do kazdego czlowieka kiedy ma w sobie gniew nikt go nie potrafi powstrymac ; ]

Dodane: 27-02-2012 21:20
Gohan to moja ulubiona postac, wiec lubie go z wielu powodow, ale nie chce mi sie ich wymieniac

, zartuje, lubie go bo jest, naprawde spoko gosciem z wielka sila i ciekawym charakterem.

Dodane: 14-03-2012 13:06 -
Lubię Gohana za to że był spokojny, ale i silny. Zdenerwowałem sie kiedy dowiedzialem sie jaki jest słaby przy buu sadze. A jak pierwszy raz dowiedzialem sie o gohanie w GT to bylem tak zly że szok

. Mam nadzieje ze jeśli wyjdą nowe odcinki DB to gohan będzie tam silny

Jest moją ulubioną postacią
Wiadomość doklejona:Songoss1 Nie zgodze się ponieważ Vegeta powiedzial ze Gohan jest silny dla tego że jest w polowie czlowiekiem i chciał zrobić armię takich dzieci wiec nie masz racji
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.