Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:50
OnLine: 20, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 86 - Opinie
Dodane: 23-12-2010 20:44 - Edytowane przez sebciom14 dnia 23-12-2010 20:46
Nie jest pokazany moment, w którym Goku i reszta teleportują się do pałacu Wszechmogącego. Jak wiecie ChiChi "nie przepadała" za Piccolo i pewnie nie chciała widzieć Gohana w tych ciuchach :d :d :d . W domku Mistrza Gohan przebrał się i polecieli do Dendego :d :d . Taka moja teoria na obronę twórców Kai. W sumie Zetce ten błąd też występuje (173 odcinek).

Dodane: 23-12-2010 23:16
Ile trzeba do cholery ciężkiej czekać, by pieprzony odcinek udostępnić Online PL?
To jest taki problem, skoro napisy są, wszystko jest. Tylko wrzucić na stronę.
Tak jest zawsze. Nikomu dupy się nie chce ruszyć. Jak już się za coś zabiera człowiek, to niech to robi porządnie, bo inaczej wszystkich wku****. Już na głupiej kreskówka.pl można szybciej obejrzeć. LoL?

Dodane: 23-12-2010 23:30
Arthur030393 napisał/a:
Ile trzeba do cholery ciężkiej czekać, by pieprzony odcinek udostępnić Online PL?
Tak jest zawsze. Nikomu dupy się nie chce ruszyć. Jak już się za coś zabiera człowiek, to niech to robi porządnie, bo inaczej wszystkich wku****. Już na głupiej kreskówka.pl można szybciej obejrzeć. LoL?

Może grzeczniej? O co chodzi? Przecież odcinek online jest, i to od kilku dni, sama w dodatku oglądałam online...

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 23-12-2010 23:53
#by_black - systemadmin - max%
Arthur030393 napisał/a:

Hamuj się, bo po pierwsze epek online już jest na MegaVideo od wtorkowego wieczora, więc skończ gadać bzdury, a jak piszesz to tylko po to by zwrócić na siebie uwagę to udało ci się, tylko następnym razem nie będzie już słownego ostrzeżenia.

Dodane: 24-12-2010 11:23
Wydarzeniem odcinka z pewnością było pojawienie się Mistrza Świata - Satana^^ Muszę przyznać że brakowało mi tego błazna :> Co do reszty odcinka to się nie rozpiszę, bo ani mnie nie zawiódł ani nie powalił na kolana :)
Fajnie że już w następnym obejrzymy jakieś walki :)

--------------------

Dodane: 24-12-2010 11:38
a moim zdaniem Mr.Satana powinni nie pokazywać za żadne skarby to jest pajac i tyle odrazu powinni dac walke Goku cs cell tak to trzeba znów czekac;p

Dodane: 26-12-2010 11:43
#_KoX_ - user - 0%
Eh. Gohan vs.Cell,na tą walkę wyczekiwałem od początku KAI,w DBZ była zaj***sta,a tutaj z tymi podrasowanymi efektami... . Tylko trochę szkoda,KAI dobiega końca,może DB też odnowią.

Dodane: 10-01-2011 23:27
#maras123 - user - 0%
zwróciliście uwagę n muzykę w tym odcinku - była przegenialna xD wie ktoś może co to za kawałki ?

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online