Dodane: 19-12-2010 09:23 -
Temat póki co zakładam dla waszej informacji, otóż jeszcze nie pojawił się na znanych mi torrentach czy portalach epizod 86, co może oznaczać, że dzisiaj epizod pojawi się nie co później niż zwykle, bo przeważnie już o 7:30 wrzucałem RAWa na dbpolska.net. Tak więc obserwujcie, być może do godziny-dwóch pojawi się w końcu RAW.
Jak widać wciąż jeszcze niema RAWa do pobrania, ani online, cóż trzeba czekać jak ktoś w końcu go udostępni.
No i po tak długim czasie w końcu RAW został udostępniony, już się pobiera, więc do godziny powinien pojawić się na stronie ONLINE, i tutaj proszę o uwagę, epizod pojawił się bardzo późno bo ma aż 9 godzin poślizgu, tym samym mogą później pojawić się napisy angielskie oraz wydane przez nas.
Status:
- Online:
* HQ PL MEGAVIDEO:
http://dbpolska.n...ll_kai/86/ - Pobieranie:
* HD PL MEGAUPLOAD:
http://dbpolska.n...all_kai_86 - Napisy Angielskie: Dostępne
- Napisy Polskie: Dostępne - Kayleigh90

Dodane: 20-12-2010 21:06
Mam pytanie. Czy w związku z tym, że odcinek w RAW pojawił się z takim opóźnieniem to i przetłumaczony odcinek na PL też będzie później niż zwykle?
--------------------

Dodane: 20-12-2010 21:09 -
Napisy angielskie pojawiły się wczoraj późnym wieczorem, czyli generalnie tak jak zwykle. Reszta zależy od tego kiedy Kasia będzie miała czas, żeby je przetłumaczyć. Pozostaje czekać

.
EDIT: Kasia już się wzięła za tłumaczenie, więc na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli obejrzeć kaia na stronie po polsku.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 21-12-2010 14:39
Sądząc po zapowiedzi to odcinek chyba będzie nudny ;/ Czekam na 87-88 odcinek. Wreszcie akcja sie rozgrzeje.
--------------------
INNE SPOJRZENIE NA ZIELEŃ...!

Dodane: 21-12-2010 17:08
Tak raczej będzie nudny zastanawiam się czy w ogóle go oglądać. Mam na myśli powstrzymanie się właśnie tak z oglądaniem 86,87,88 i obejrzeć wszystkie 3 na raz, ale z kolei czekać 3 tygodnie ;x A Kai wciągnął mnie równie dobrze jak kiedyś Z.
--------------------

Dodane: 21-12-2010 18:09
Odcinek niczego sobie,sporo upchneli w tym jednym odcinku.Pojawił się Satan choć niestety nie zachował swojego oryginalnego głosu,wielka szkoda...W następnym odcinku będzie kupa śmiechu,na prawdziwą walkę będziemy musieli poczekać jeszcze dwa tygodnie
--------------------

Dodane: 21-12-2010 22:02
Mr. Satan niestety nie mógł zachować swojego oryginalnego głosu, ponieważ Daisuke Gōri, seiyuu użyczający głosu Satanowi i kilku innym postaciom, nie żyje. Jednak nowy głos Hercule'a wcale nie jest zły
--------------------

Dodane: 22-12-2010 12:56
Odcinek przegadany...ale ładnie wszystko streścili

.Następny odc będzie humorystyczny ponieważ do akcji wkracza super hiper ultra Hercules i jego uczniowie!

Dodane: 22-12-2010 12:59
Zauważyłem mały błąd w tłumaczeniu tytułu powinno być "Smoczych", a nie "Snoczych" mała literówka po prostu

Ogółem czuję nie dosyt xD Już nie długo rozpocznie się Cell Game's na co czekam z ogromną niecierpliwością

W następnym odc. zobaczymy "walkę" Satan'a z Cell'em. Można by to nazwać niewielkim przedsmakiem przed tym co się będzie działo

Odcinek OK

Dodane: 22-12-2010 16:06
Następny odcinek będzie napewno zabawny. Widać to było po minach wszystkich w zapowiedzi ;p Za 2 tygodnie wreszcie akcja się rozgrzeje i będzie od dawna wyczekiwana walka.
--------------------

Dodane: 22-12-2010 18:51
Odcinek był dobry. Trochę poskracali to szukanie kul i przygotowania. Ładnie z ich strony. Następny odcinek, to będzie jeszcze przedstawienie Mr Satana, a potem już tylko impreza xD
--------------------

Dodane: 22-12-2010 19:19
Odcinek może i przegadany, ale i tak mi się podobał.
Czy też zauważyliście ze Trunksowi nagle włosy odrosły? (z początku myślałem, że to chwilowy błąd, a w następnym odcinku też ma długie ^^)
Z niecierpliwością czekam na następny odcinek

Dodane: 22-12-2010 20:10
Fakt dla mnie ani dobry ani zły, taki przeciętny. Następny też nie będzie super zachwycający, za to mam nadzieję, że w 88 będzie już na co popatrzeć.
--------------------

Dodane: 22-12-2010 23:01
W tym odcinku sporo scen z zetki zostało usuniętych, ew skróconych. Brakowało mi tutaj urodzin Gohana. Liczyłem, że największego błazna nie będzie w KAI, czyt. Mr Satana xD - Niestety się pomyliłem.

Dodane: 23-12-2010 08:28
UP: Jeżeli ma być BUU saga to on musi być, nie? A kto byłby właścicielem Bee (pieska tego), kto by "nawrócił" buu?

Dodane: 23-12-2010 12:30
Tomo1989 napisał/a:
Liczyłem, że największego błazna nie będzie w KAI, czyt. Mr Satana xD - Niestety się pomyliłem.
Hehe, DB bez Mr Satana to nie już nie DB. Według mnie to najzabawniejsza postać z całego anime.
--------------------

Dodane: 23-12-2010 17:11
Trochę za dużo niepotrzebnych scen było ale musieli to jakoś rozplanować, żeby skończyć w takim momencie. Chociaż fajniej by było jakby skończyli w momencie jak na ring wchodzi Goku

i pewnie tak się skończy dopiero następny epek
To czyli jeszcze 11 epków i koniec.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 23-12-2010 17:34
Haha... wspaniały bug ukryty w odcinku... a dokładniej chodzi mi o moment, w którym Goku teleportuje się do Kamesenina po Gohana i Krilana, żeby ich zabrać do pałacu wszechmogącego...
Ciuchy Gohana! U Kamesenina jest w tym pseudo kimono, a gdy już się teleportowali do pałacu to miał strój ala Piccolo!

Dodane: 23-12-2010 18:06
Faktycznie nie zwróciłem uwagi, gdy oglądałem
Ale to się w wielu anime i tym podobnych zdarza nie tylko w DB

Robiąc odcinek chyba się ktoś zamyślił ;'d
--------------------

Dodane: 23-12-2010 19:01
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.