Dodane: 18-12-2010 21:19
Nie wiedziałem gdzie założyć temat, jak coś się przeniesie
A więc toppic o moich ulubieńcach z telewizora czyli o reklamie w której główną rolę grają Serce i Rozum. Ktoś się może dziwić jak mogą podobać mi się reklamy, a te najzwyczajniej w świecie lubię oglądać i wyczekiwać na nowe serie xD
Tutaj macie chyba wszystkie w jednym filmiku -
http://www.youtub...YbUecrPS6k A tutaj moja ulubiona

-
http://www.youtub...ZaVZ6122LQ Zapraszam do tematu.

Dodane: 18-12-2010 23:49
Ujmę to tak: Z neostrady korzystałem ponad 4 lata i nie jestem zadowolony. Usługa była kiepska, często padała, była za wolna itd...Ale jeśli chodzi o tą reklamę to dla mnie BOMBA xD Szczególnie ta część gdy kolendują i nagle słychać "Cza Cza Cza..."
--------------------

Dodane: 19-12-2010 00:27
Reklama dobra bo naprawdę chyba większości sie podoba

Ja też ją lubie choć bardziej sympatyzuje w stronę serca niż rozumu, ale to nie zmienia faktu ze do neostrady mnie nie przekonują
--------------------
-------------------------------

Dodane: 19-12-2010 00:59
Niektóre widziałem, ale widziałem te, które nic mi nie dawały a teraz jak zobaczyłem filmik to bym mógł do nich zadzwonić i coś przedyskutować tylko pewnie teraz to już jest koniec promocji
Ogólnie reklamy nawet przyjemne ale aż tak kolorowo to nie ma jak w tych reklamach, zwłaszcza ta z pogotowiem technicznym jest dobra
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 19-12-2010 07:41
Ja akurat odpuszczę sobie wywody nad tematem ich ofert, lecz skupię się nad samą reklamą, uważam że reklama "Serce i Rozum" jest świetna, naprawdę, władze TPki chyba wymienili sztab odpowiedzialny za reklamę bo od razu widać jaki poziom jest reklam

Dodane: 19-12-2010 11:40 -
Reklama jak reklama, nie rozumiem czym się tak podniecać. xD Niczym specjalnie się nie wyróżnia, a najważniejsze by reklamy szybko mijały, ich treść jest mało ważna.
No dobra, są spoko przy głębszym zastanowieniu.

Dopiero dziś zwróciłem na nią większą uwagę. xD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 19-12-2010 12:28
A czy serca nie dubbinguje przypadkiem Jarosław Boberek? On jest świetny i mi się kojarzy

Same reklamy są dobre przez sympatycznych bohaterów, całkiem niezłe gagi no i naprawdę dobrze podłożone głosy

Moja chyba ulubiona:
http://www.youtub...re=related
--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy

Dodane: 20-12-2010 20:17
Swietny pomysł. Zespołowi, który stworzył tą reklamę należą się duże brawa. Wielki kolos TP od razu wydaje się przystępniejszy z ludzką twarzą. TP zawsze kojarzy się jako organizacja jedynie maksymalizująca zyski, niedostępna i ignorująca przeciętnego klienta oferując przy tym nie zawsze najlepszej jakości usługi ( i w rzeczywistości tak jest). Przynajmniej dzięki tej reklamie TP wydaje się bardziej ludzka.

Dodane: 06-03-2011 19:01
Dla mnie reklama jak reklama ani mi nie przeszkadza ani mnie się ona jakoś szczególnie podoba. Ale muszę przyznać że dobrze one działają na wizerunek TP ale mi jakoś nie przypadły do gustu. Wolę reklamy Netii.

Dodane: 06-03-2011 19:39 -
Darknes napisał/a:Ogólnie reklamy nawet przyjemne ale aż tak kolorowo to nie ma jak w tych reklamach, zwłaszcza ta z pogotowiem technicznym jest dobra
A jednak! Myliłem się

Ostatnio mi net nie chciał chodzić, sprawdziłem, że domowy również nie działa no więc dzwonię do tych nierobów xD Zadzwoniłem rano tak przed 8 a jak wróciłem ze szkoły ok 15 to już działał, a dodam, że linia była przerwana. Więc jak na taką "usterkę" to w miarę szybko sprawę załatwili. Jednak nie wszystkie reklamy kłamią xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 06-03-2011 22:09
zadyma napisał/a:
Dla mnie reklama jak reklama ani mi nie przeszkadza ani mnie się ona jakoś szczególnie podoba. Ale muszę przyznać że dobrze one działają na wizerunek TP ale mi jakoś nie przypadły do gustu. Wolę reklamy Netii.
Mój stosunek do reklam TP jest w pewni taki samo jak użytkownika o nicku "Zadyma", to też nie pozostaje mi nic prócz podpisania się pod jego wypowiedzią.

Dodane: 09-03-2011 19:58
Powiem tak, nasza kochana inaczej Telekomunikacja Polska S.A. powinna zainwestować w samą usługę jaką zapewnia swoim klientom (jednym z nich jestem ja >.>

a nie inwestować w jakąś reklamę nie mająca nic wspólnego z "produktem" jakim jest internet czy telefon, od 4-5 lat nic szczególnego się z TP nie dzieje aż wstyd patrzeć na te reklamy, ani nic nie proponują sensownego ani nie sprawdzają stanu swoich linii itp itd a i często się nie ma tego netu niz jest (przykład brak netu przez miesiąc-obniżenie rachunku o 1,40zł) >D
--------------------

Dodane: 09-03-2011 20:02
Powiem tak reklama jak każda polska dla mnie -czyli głupia i pozbawiona sensu,ale cóż przyzwajony jestem do tego.Ale pomijając że wyolbrzymiona itp.(zwłaszcza że chodzi o telekomunikacje)to niczego sobie,widywałem 100 razy głupsze
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 18-03-2011 23:05
Reklamy oczywiście widziałem, jednak nie zachwycają mnie one. Zdecydowanie wolę reklamy Netii z Kotem w roli głównej
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 10-11-2011 14:41
Serce i Rozum są zabawni, ale jakoś wielce mnie nie pasjonują. To jedna z ciekawych form reklamowych obok Plusa, Tesco czy innych.
--------------------

Dodane: 10-11-2011 15:14
Serce i Rozum są zabawni.Kocham ich jeszcze ten głos Boberka do serca jest bardzo dobrze dopasowany.......

Dodane: 13-11-2011 21:40
A ja muszę się wyżalić, bo od dawna nie mięli mocnej reklamy, naprawdę reklama z oczami, czy z Jurasic Park mnie nie śmieszy, bardziej śmieszyła mnie ta reklama z laptopem i wanną
--------------------

Dodane: 13-11-2011 23:21
Te reklamy z sercem i rozumem, to jedne z niewielu które mnie cieszą. Fajnie wymyślone postacie to są, i trochę humoru w nich jest. Podobnie jak te reklamy z TESCO

Aż przyjemnie się je ogląda.
--------------------

Dodane: 01-12-2011 19:59

Dodane: 01-12-2011 20:12
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.