Dodane: 17-12-2010 11:07 -
nomas napisał/a:
A czy jest problemem wstawiać do strefy plików Dragon Ball Kai, pliki które są HD i dodatkowo dodać HQ bo nie wiem co bym za kodeki i playery pobierał i kombinował z ustawieniami to HD dźwięk jest szybciej a obraz w tyle Pozdrawiam.
Tak z HQ nie ma wcale problemu, leci dzwiek równo z obrazem Pozdrawiam

Dodane: 18-12-2010 00:34 -
Media Player Classic i każdy odcinek działa niezależnie od tego czy jest HQ czy HD. Napisy są częścią filmu (wklejone w obraz) wiec jak możesz ich nie mieć ?
Krymi napisał/a:
powiem tak, maja wszystkie odcinki super extra w MKV ale nie maja napisow,skad je wziac? Do tego typu wersji???
Przypuszczam że do wersji AC będziesz miał problem znaleźć Polskie napisy, bo o ile pamiętam, kiedy ikar zaczynał robić te epki, to nikt poza nami nie ruszał tej wersji.
Bez względu na wszystko prosił bym o rozważenie wrzucenia odcinków w wersji HQ tam gdzie są tylko HD Dziękuję z góry. Pozdrawiam
Fajny odcinek :> Muszę przyznać że nie sądziłem że twórcy pozwolą sobie na wstawkę z wyprawą na ryby. Tym razem pozytywnie mnie zaskoczono. W następnym odcinku już można liczyć na powrót Dendiego i parę innych mniej lub bardziej ciekawych spraw :>
Raczej po prostu zaktualizować sterowniki, jakoś wszyscy po aktualizowaniu nie mieli problemy z epkami.