Dodane: 04-12-2010 21:13
Polski zawodnik MMA, miał wypadek. kiedy wracał do swojego domu, w jego hummera wjechał 40 tonowy tir. Jak donosi pudelek.pl
Mariusz Pudzianowski znany jest ze swojej słabości do drogich aut. Wygląda na to, że kosztowne hobby mogło uratować mu życie
... Wracając niedawno z Warszawy do domu
w Białej Podlaskiej Pudzian miał wypadek - w tył jego hummera wjechał 40-tonowy TIR!
Dobrze, że nie jechałem innym samochodem
, bo mogłaby być z niego miazga - mówi sportowiec w romowie z Expressem Ilustrowanym. Wypadek nie był z mojej winy. Ubezpieczenie autocasco pokryje koszty naprawy. Cóż, na razie będę się musiał przesiąść do innego auta. Szkoda, bo hummer idealnie się sprawdzał w tych ekstremalnych, zimowych warunkach
.
Warunki panujące na drogach
z pewnością nie ułatwiają poruszania się po nich. Na szczęście Mariuszowi nie stało się nic poważnego.
Trochę bolał mnie kark, ale już wszystko jest w porządku - zapewnił Pudzianowski.
Życzę powrotu od zdrowia panie Mariuszu

Dodane: 04-12-2010 21:22
??? i... z tego co wiem boli go tylko kark, a raczej bolaĹ, straciĹ tylko samochĂłd, a staÄ go na jeszcze kilkanaĹcie takich. Jestem bardziej ciekaw kiedy znowu bÄdzie siÄ biĹ xD taa, biĹ, bo nie wiem jak okreĹliÄ jego "technikÄ" xD

Dodane: 04-12-2010 21:32 -
DeathVoltage napisał/a:
??? i... z tego co wiem boli go tylko kark, a raczej bola�, straci� tylko samochód, a sta� go na jeszcze kilkana�cie takich. Jestem bardziej ciekaw kiedy znowu b�dzie si� bi� xD taa, bi�, bo nie wiem jak okre�li� jego "technik�" xD
eee co to mają być za znczki

np:�
Z tego co wyczytałem, to też jestem zainteresowany tym czy będzie się bił czy nie. Miało go nie być na KSW 15 i chyba nie będzie. Jakby wiedzieli, że coś mu się stanie.

Dodane: 04-12-2010 21:45
Polski zawodnik MMA
Hahaha a to dobre. Ale ty to tak na serio mówisz?
Co do tematu to powiem szczerze ze mało mnie obchodzą niusy z pudelka i okolic.

Dodane: 04-12-2010 21:52
Mnie śmieszy to jak on się "bije", walka z najmanem wyglądała jakby gonił za dresem i dawał mu kopy, a reszta pojedynków mnie śmieszy, pudzian rusza gardą jakby miał drgawki. Jest dobry tylko do robienia show i kasy. A to że jego braciszek wychodzi i coś tam wyję sprawia że czuję zażenowanie i dziwi fakt że tych co tego słuchają nie. To jest bezczelne promować się bez kitu i wstydu, ehh tacy ludzie żyją na świecie.

Dodane: 04-12-2010 22:16 -
DeathVoltage napisał/a:
wiesz co się liczy, szacunek ludzi ulicy, jeżdżę bmw reprezentuję biedę, zarabiam tysiaki reprezentuję biedę, dymam bogatych reprezentuję biedę. xD
Pisanie bezsensownych postów to twoje hobby? A potem ja to muszę sprzątać.
A teraz zastanów się co piszesz, nie muszę być dresem by zauważyć ze pijesz do Peji. Gówno wiesz o nim o jego rapie, ogółem o rapie wiesz tyle co myślisz że słuchają go dresy co Cię biją na osiedlu. Dlatego proszę Cię nie pisz o tym czego nie rozumiesz.
Olek: Proszę pisać choć trochę na temat, a nie kierować obrazy do innych userów, od prywatnych dyskusji służy pw. Post #DeathVoltage został usunięty.

Dodane: 04-12-2010 22:19 -
Poprę w całości twój post, kolejna sprawa pisanie bezsensownych postów jest absurdalne a zarazem łamie regulamin
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
.
Nawiązując do tematu to pan Mariusz Pudzianowski miał dużo szczęścia ;P.

Dodane: 04-12-2010 22:31
No normalnie tragedia,aż tak wielka żeby umieszczać o tym temat na DBPolska.Oczywiście szkoda mi Mariusza i cieszę że wyszedł z tego cało ale to nie jest żaden 'pudelek' czy też inne tego typu stronki.
--------------------

Dodane: 04-12-2010 22:35 -
ZADYMA: trochę pomyśl zanim napiszesz i nie bądź taki sprytny za jakiego się masz, masz 16 lat więc jeszcze się uczysz. A teraz suprise: kiedyś w bardzo odległych czasach słuchałem różnej muzyki, nawet madonny czy właśnie peji, tak więc stwierdzenie że gówno widziałem itp, jest srakie, bo sam występuję i jakieś jednak pojęcie mam. To że piję do peji i że to zauważyłeś, BRAWO dla tego pana. Też mnie nie szufladkuj bo sam mam kumpli którzy słuchają hip hopu i rapu ale zachowują się normalniej w stosunku do tych którzy (temu nie zaprzeczysz) się szerzą. Wybacz jeśli dostałeś zawału, ale gadanie w stylu reprezentuje biedę czy szacunek ludzi ulicy to idiotyzm, może wspiera ludzi biednych, może robi to dobrego może tamto, chwała mu za to, ale ma też swoje wady i czyny za które powinien się wstydzić, tak więc powiedz mi czy uraziło cię to co powiedziałem? nie masz dystansu do tego? jak mi mówią że gram chałę to nie płaczę raczej tylko mam uśmiech na twarzy. Miej trochę luzu, to był żart, jeśli tak kochasz peje to mu to wyznaj i proszę nie kasuj tego posta bo to tylko odpowiedź na twój post i jeśli go skasujesz potwierdzisz to że reagujesz zbyt emocjonalnie. Tak więc sorry jeśli uraziłem twoją muzykę, czy coś, whatever.
Olek: Nie zadyma, lecz ja usunąłem ci posta, ponieważ kompletnie odbiegał meritum tematu. Chcecie wyjaśnić między sobą swoje racje wymieńcie się gg czy napiszcie pw, temat jest o wypadku pudziana i tego się tutaj trzymajcie.

Dodane: 04-12-2010 23:19
Dobrze ,że mu się nic nie stało i dobrze ,że jechał humerem bo jeżeli nie to by została z niego miazga

Dodane: 04-12-2010 23:29 -
Jak dla mnie stop bezmyślnego flamewaru. Zgodzę się z Sango temat napisany nad wyrost. Pudziana nigdy jakoś nie chwaliłem, tragedii też mu nie życzyłem. Tak cenię go, ale gdy zaczął pojawiać się wszędzie, to mnie zaczął denerwować. Kasa nic innego, zamąciła mu w głowie. Cieszę się, że mu nic się nie stało, lecz temat niepotrzebny. Skoro nic mu się nie połamało, stawy też ma na swoim miejscu. Świętuję u mnie w domu tę opatrzność boską ze mu jednak nic nie jest.

Dodane: 05-12-2010 00:09 -
http://www.youtub...re=related Oto podsumowanie tego zebrania, można się już rozejść.
Nie ma w tym wypadku dramaturgii... zero krwi, trupów, nawet cycków nie było.
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
To za mało jak na dzisiejsze standardy. xDD A tak na serio to dobrze że nic się mu nie stało.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-12-2010 00:13
Bociak napisał/a:Nie ma w tym wypadku... zero krwi, trupów, nawet cycków nie było.
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
To za mało jak na dzisiejsze standardy.
Myślę tak samo. Robić sensację, bo Pudzian ma zepsuty samochód?
No bez przesady.

Dodane: 05-12-2010 13:53
Spokojnie panowie tak to jest jak się zakłada tematy z wp xD Nic mu się nie stało to dobrze i właściwie tutaj kończy się temat, człowiek jak każdy inny, nie został ranny więc cieszy mnie to a że stracił hammera to współczuję, tyle kasy ..
#DeathVoltage jesteś dość irytującą osobą bo gdzie nie napiszesz to zawsze coś się dzieje, niezły z ciebie prowokator . Nie mogę z wielu twoich tekstów jak ' komputer jest dla ciebie wszystkim ' czy ' masz x lat więc .. ' możesz mieć 30,40 nawet 100 lat, co to ma do rzeczy ważne by człowiek potrafił się zachować na forum a no niestety trochę ci do tego brakuje i te ciągłe przekleństwa...
Nawet nie waż się odpowiadać na tą wiadomość bo będą bany aż chce się zacytować mojego kolegę admina zadymę - " Jestem za sprytny - nie kozacz, bo ci posta usunę". Masz coś do powiedzenia to pw bez offtopu panowie.

Dodane: 05-12-2010 21:06
Nawet jakby coś mu było to wątpię byście rozpaczali xD Sensacja bo miał wytrzymały wóz i (niespodzianka) wyszedł z tego cało. Gdyby jechał maluchem to wtedy by było o czym gadać bo z takiego wypadku wyjść bez szwanku to prawdziwy cód xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 05-12-2010 21:11
Pepe napisał/a:
Nawet nie waż się odpowiadać na tą wiadomość bo będą bany aż chce się zacytować mojego kolegę admina zadymę - " Jestem za sprytny - nie kozacz, bo ci posta usunę". Masz coś do powiedzenia to pw bez offtopu panowie.
Heheheh xD
Nie no, jeśli już robisz dyskusje, to niech będą równe szanse -
DeathVoltage,
Pepe nie jest moderem, tym bardziej adminem!A co do Pudziana to można jeszcze powiedzieć, że ładną mimochodem zrobił reklamę temu autku.

Dodane: 05-12-2010 21:14 -
Heheheh xD
Nie no, jeśli już robisz dyskusje, to niech będą równe szanse - DeathVoltage, Pepe nie jest moderem, tym bardziej adminem!
Widzisz ten kolor nicku synku ?
edit: zadyma postanowił - ban za offtopa

Dodane: 05-12-2010 21:17
Pepe napisał/a:Heheheh xD
Nie no, jeśli już robisz dyskusje, to niech będą równe szanse - DeathVoltage, Pepe nie jest moderem, tym bardziej adminem!
Widzisz ten kolor nicku synku ?
Pepe, za taki Post to ty co najwyżej możesz do blacka bana dostać, bo nie wiem czy przypadkiem podszywanie się za modera czy admina nie jest łamaniem regulaminu.
Kolor to ty masz bo w najaktywniejszych jesteś i sam wiesz, że dobrze o tym wiem, jak i to, że powinienem mieć bardziej PRO kolor niż ty w tym miesiącu, tylko mi znikł jak sygnę zmieniałem, więc - cytując admina zadymę - "nie kozacz".

Dodane: 05-12-2010 21:53
Dobrze że Pudzianowi nic się nie stało , ale hmm:/ co mogło mu się stać w hammerze?? Jak sam Pudzian powiedział że na drogę wziął swoje wielkie cacko , zamiast mercedesa którego ma bo mogło być z nim nie co gorzej.
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
Jestem ciekaw czy poważnie autko zostało uszkodzone???
--------------------

Dodane: 05-12-2010 22:08
Coś ostatnio mało słyszałem o Mariuszu, nawet na komixxach dali mu spokój. xD Szczerze to niech se chłop odpocznie. Narobił show tańcząc, walcząc to należy mu się odpoczynek. xD
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.