Dodane: 30-11-2010 17:34
To temat o ulubionym raperze zagranicznym lub polskim. Nie chodzi o to, że tylko się słucha rapu

ale tylko najepszy raper. Mój najlepszy raper polski: DonGuralEsko zagraniczny: Eminem. Zapraszam do wypowiedzi

Dodane: 30-11-2010 17:40
Hmmm... Polski to chyba Mieszko a zagraniczny oczywiście Eminem.

Dodane: 30-11-2010 17:43
No właśnie Mieszko też jest spoko raperem, ma śmieszne teksty itd. To był chyba pierwszy raper którego słuchałem i do teraz mi się podoba

.

Dodane: 30-11-2010 18:10
Mieszko?! Chodzi wam o tego frajera z grupy operacyjnej?? To nawet rap nie jest . Według mnie najlepszy polski raper Sokół , a zagraniczny to hmm Tupac.
--------------------

Dodane: 30-11-2010 18:11

Dodane: 30-11-2010 19:10
Moim najlepszym raperem z Polski jest Ostry ;p a zagraniczny to chyba The Game

Dodane: 30-11-2010 19:20
A wieć moim ulubionym polskim raperem jest Peja (Wszyscy przestali go lubić przez incydent w Zielonej górze ,ale przed tym całe osiedla go słuchały)ja tam zawsze będe jego fanem,a z zagranicznym to Tupac lub Eazy-E.To tyle.
--------------------

Dodane: 30-11-2010 19:33
Skoro wszyscy mają w dupie że takich tematów było już trochę to sam się wypowiem, hmm jest trochę raperów których lubię bardziej niż resztę ale za mojego ulubionego wybieram Wojciecha Alszera czyli FokuSmok ( suko woot
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
) . Muzyki zza oceanu słucham mniej i jak coś odsyłam do specjalnego tematu.

Dodane: 04-12-2010 21:05
Jest ich dużo, moim ulubionym raperem z polski jest Peja i Firma, kiedyś Paktofonika, ale nadal ich słucham. Jak by Magik nie popełnił samobójstwa, to bym nadal słuchał Paktofoniki

A tak to słucham Firmy i Peji. Z zagranicy to Eminem

. Chyba wszyscy moi najlepsi

Dodane: 07-12-2010 13:31
Z polskich raperów lubię najbardziej Ryszarda Andrzejewskiego (Peja) oraz Jacka Granieckiego (Tede) Sądzę iż są to dwóch najlepszych raperów w Polsce . Tede ma typowe imprezowe kawałki i fajnie czasem takich posłuchać . Ale Peja ma kawałki takie jak ja lubię czyli o życiu , i takich kawałków w polskim rapie najbardziej lubię . Ale w Polsce jest też wiele dobrych raperów "Eldo" "PIH" "Kaczor" "donGURALesko" i wiele innych . A co do angielskiego rapu to nie za bardzo go słucham ale jak bym miał wybierać dał bym na pierwszym miejscu 2pac był to wielki poeta rapowania
--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał

Dodane: 07-12-2010 13:48
FIRMA... mój kumpel kiedyś (też słucha rapu) puścił mi ich, oni są od jp, buha haha za*eb maha? xD

Dodane: 07-12-2010 17:21
Gościu dyskusje o tym były toczone miliardy razy, nie szukaj znowu zadymy i nie prowokuj,bo wyłącznie w takim celu napisany był ten post. Firma to zbesztanie lat pracy polskich artystów nad wizerunkiem rapu . Nikt do twojego koryta z metalem się nie przeczepia więc doceń to i zachowaj się tak samo. Pokój.

Dodane: 07-12-2010 17:38
Osobiście nie słucham rap'u, lecz mam swojego ulubionego rap'era, który moim zdaniem idealnie się do tego nadaje. Jest nim Eljot, który pochodzi z mojego miasta ukochanego miasta. Zazwyczaj nie nagrywa on piosenek solowych, lecz łączy się z innymi.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.