Dodane: 12-02-2011 18:40 -
Przesłuchałem już płytę wiele razy i śmiało mogę powiedzieć że jest genialna. Po prostu Fokus w najlepszej formie. Do mnie osobiście Alfa i Omega nie przemawialo, raczej bylo przeciętne ale Prewersje są świetne. Co prawda jest parę dokładnie 3 minusy jakie udało mi się znaleźć.
Po pierwsze okładka, Fo źle na niej wyszedł. Wygląda jak by był łysy xD Po drugie brakuje mi trochę gości, w teledysku VIP widzieliśmy Pezeta i Psyka, szkoda że nie nawinęli do tego kawałka
No i trzecie najważniejsze... czemu ta płyta jest taka krótka!?! ja chce więcej!
A Rocki następnym razem zainwestuj wcześniej w pre order, to bylbyś już dawno szczęśliwym posiadaczem płyty, a na dodatek z autografem

Dodane: 16-02-2011 11:21 -
Kwaśniewski rady nie dał, z decydowanie nie dostosował się to poziomu bitu i beatmakerów, przez co mamy dobrą ale tylko pod względem muzycznym plytę,pod względem rapsów to średniaaak.
IMHO słaba płytka, Fo nawija jak cop robo, monotonnie i bez sensu. Przesłuchałem raz i się baardzo zmęczyłem tym materiałem, przez co nie chce mi się kolejny raz tego robić.