Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:45
OnLine: 94, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 80 - Opinie
Dodane: 13-11-2010 13:12
#HAZY - user - 30%
150? Skoro Seru jest w idealnej formie przy 80 odcinku to trochę długa będzie ta saga z Buu. :) W sumie to dobra wiadomość. :)

Dodane: 13-11-2010 13:14
#by_black - systemadmin - max%
Saga Buu jest można by powiedzieć najdłuższą sagą, dzieje się w niej bardzo wiele, mamy kilka fuzji, dużo walk, wiele obrotów sytuacji, więc jest w czym ciąć ;)

--------------------
Dodane: 13-11-2010 13:24
#owerfull - user - max%
Odcinek dość fajny.Jutro odcinek powinien być lepszy.Ja jednak czekam na turniej Cell'a który będzie chyba jednym z najlepszych jak dla mnie momentów w anime :) .Ogólnie zauważyłem że wolę teraz oglądać Kai niż Z xD.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 14-11-2010 18:00
#cools - user - 0%
Kayleigh90 wróć! Boban jeżeli masz udostępniać takie napisy, to ja wole oglądać z angielskimi. Twój poziom ortografii jest żenujący. Jeżeli wiesz, że masz z tym problemy to może warto użyć słownika? Jeżeli Kayleigh nie będzie udostępniać nowych napisów, chętnie mogę wam w tym pomoc. Mój angielski jest na bardzo dobrym poziomie. Pozdrawiam

Dodane: 15-11-2010 12:13
Odcinek całkiem niezły. Kilka efektownych ciosów, które tylko na Komórczaku nie zrobiły wrażenia :> Bardzo fajnie ukazana transformacja Gohana na SSJ i to chyba tyle :>

--------------------

Dodane: 15-11-2010 12:14
#by_black - systemadmin - max%
Epizod zostanie zreupowany, poddamy go korekcie, niema co się stresować, boban jest nowy w naszej załodze i nie trzeba zaraz tak się oburzać.

--------------------
Dodane: 11-12-2010 23:06
#Darknes - user - max%
No te "żeczy" mnie trochę poraziło w oczy a tak to napisy całkiem dobre.

Się przedłuża cała ta akcja myślałem, ze już teraz wkroczy Trunks. Miałem nadzieję, że w bieżącym epku ujrzę już początek walki Cella z Son Goku ale chyba tak nie będzie :|

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online