Dodane: 07-11-2010 09:35 -
W wortalu pojawił się już najnowszy epizod "Dragon Ball Kai", o numerku 80, obecnie dostępna jest wersja ONLINE RAW HQ. Poniżej możecie śledzić status prac nad epizodem.
Status:
* ONLINE PL HQ:
http://dbpolska.n...ll_kai/80/ * DOWNLOAD PL HQ:
http://dbpolska.n...all_kai_80 * Napisy Angielskie: Dostępne
* Napisy Polskie: Dostępne by Boban
Jak zwykle udostępniamy na początek wersje do pobrania (HQ 127MB), z lekkim opóźnieniem dźwięku względem obrazu, do otrzymania RAWu kompatybilnego z naszym skryptem. Wersja ONLINE oczywiście poprawnie działająca.
Lista odtwarzaczy, na których epizod działa poprawnie: QuickTime Player, Windows Media Player, Dziobas Player, SM Player, VLC Player, KM Player, GOM Player.
--------------------

Dodane: 08-11-2010 21:03 -
Online:
http://dbpolska.n...ll_kai/80/ A jak nie działa to wchodzimy na stronę downloadu PL HQ i po lewej stronie nad reklamą wybieramy "obejrzyj na Megavideo"
--------------------

Dodane: 08-11-2010 21:53 -
WITAM!
Czy będzie dostępna wersja HD? Bo widzę, że wcześniejsze odcinki także są w HQ (79,78), co może świadczyć o tym, że HD (już) nie wrzucacie... Alę wolę zapytać

Dodane: 08-11-2010 22:08 -
Nadal mamy nadzieję, że ukaże się niebawem hiszpańska wersja tych odcinków w rozdzielczości HD, którą po przerobieniu będziecie mogli odtwarzać bez problemu na każdym z odtwarzaczy. Jeżeli w najbliższym czasie nic się nie zmieni, to wrzucimy odcinki HD, ale z tym niewielkim opóźnieniem.
Edit: Ma ale na niektórych odtwarzaczach. W razie wszelkich wątpliwości zajrzyj do pierwszego posta.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 08-11-2010 22:13
Ten co jest w downloadzie też ma to opóźnienie? Bo oglądając przez megavideo opóźnienia nie mam żadnego jak coś.
--------------------

Dodane: 09-11-2010 10:28
Megavideo posiada na serwerze konwenter, przez który przepuszcza epizod przed dodaniem, dlatego epizody te na MV nie zawierają żadnego opóźnienia.
--------------------

Dodane: 09-11-2010 13:06
Ehh ... Liczyłem na to, że w tym odcinku będzie pokazany Final Flash Vegety

Ale cóż trzeba poczekać. Za to transformacja Gohana wyglądała super

Cell również zaczyna się rozgrzewać

Odcinek nieco przegadany lecz godny obejrzenia

Dodane: 09-11-2010 19:55
nie wiem czy jest jeszcze opcja i czy komuś się będzie chciało to w ogóle robić, ale może jak będziecie wrzucać wersję HD to w tytule odcinka poprawcie słowo "sytułacja" na sytuacja, wiem że powiecie że się czepiam, ale myślę, że jak już coś robić to na porządnie

Dodane: 09-11-2010 22:05
A ja wiedziałem, że nie będzie Final Flasha Vegety. Musieli zostawić wisienkę na następny odcinek

Odcinek ciekawy i z niecierpliwością czekam na turniej zorganizowany przez Komórczaka

Dodane: 10-11-2010 10:06
Tak, będą wersje HD, właśnie Olek poinformował mnie że Hiszpanie wydali dopiero 78 epizod, z którego skorzystamy i dodamy bez opóźnienia w HD
--------------------

Dodane: 10-11-2010 10:44
Już zaczyna się coś dziać w tych odcinkach. Szkoda, że do końca już tylko 20 odcinków. Za jakieś 8-10 Seru zginie.

Dodane: 10-11-2010 15:22 -
HAZY napisał/a:
Już zaczyna się coś dziać w tych odcinkach. Szkoda, że do końca już tylko 20 odcinków. Za jakieś 8-10 Seru zginie.
No przeciez widac ewidentnie ze bedzie ponad 100 odcinkow, jak chcesz zmiescic jeszcze Buu Sage która jest dosyc długa ?
Jeszcze swoją, jak można było przetłumaczyć drugą częśc tytułu następnego odcinka "Full-Power Strike of Vegeta! But the Terror of Cell Grows and Grows" jako Cell zaczyna się bać oO? Przeciez chodzi o to że terror (zastraszenie przez) Cella rośnie i rośnie.

Dodane: 11-11-2010 09:26
Nie oglądałem na bieżąco, to teraz mam co nadrabiać. A akcja która ma teraz miejsce w DBK, to czysta porcja Dragon Balla, świetne walki, a to wszystko za sprawą ostatecznej formy Cella.

Teraz będzie tylko lepiej.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-11-2010 09:40
cezar1122 napisał/a:HAZY napisał/a:
No przeciez widac ewidentnie ze bedzie ponad 100 odcinkow, jak chcesz zmiescic jeszcze Buu Sage która jest dosyc długa ?
Jeszcze swoją, jak można było przetłumaczyć drugą częśc tytułu następnego odcinka "Full-Power Strike of Vegeta! But the Terror of Cell Grows and Grows" jako Cell zaczyna się bać oO? Przeciez chodzi o to że terror (zastraszenie przez) Cella rośnie i rośnie.
Bardzo chciałbym, żeby było ponad 100 odcinków, ale tak wyczytałem, że zaplanowali zrobić tylko 100.

Dodane: 11-11-2010 10:44
Odcinek bardzo fajny.Cell się rozgrzewa i pokazuje ułamek swej mocy Vegeta ledwo zipie i w przyszłym odc już Final Flash to będzie piękne

.Gohan już osiągnął ssj i niedługo wyjdą wraz z Goku z sali ducha i czasu i wtedy zacznie się prawdziwa akcja już nie mogę się doczekać

.

Dodane: 11-11-2010 15:20
No Gohan w końcu stał się "Supa Sajadżin" xD Cell powoli pokazuje na co go stać. Vegeta znów przejechał się na swej dumie. Niedługo wpadnie do akcji Trunks z USSJ2 no i ten Final Flash Vegety - nie mogę się doczekać ;]
--------------------

Dodane: 11-11-2010 15:28
HAZY napisał/a:cezar1122 napisał/a:HAZY napisał/a:
Bardzo chciałbym, żeby było ponad 100 odcinków, ale tak wyczytałem, że zaplanowali zrobić tylko 100.
gdzie pisali ze 100 odcnikow?? ja widzialem ze pisale ze seria bedzie o 100 odcinkow mniejsza czyli jak miala ich okolo 300 to bedzie kolo 200

Dodane: 11-11-2010 21:51 -
Hanys85 napisał/a:gdzie pisali ze 100 odcnikow?? ja widzialem ze pisale ze seria bedzie o 100 odcinkow mniejsza czyli jak miala ich okolo 300 to bedzie kolo 200
Sorry ale to juz kompletna głupota ;p Planowali
około 100 odcinków, nie było podawanej dokładnej liczby bo sami tego nie wiedzieli dokładnie ile ich będzie, nie można przecież zaplanować każdej minuty aż tylu odcinków więc wyjdzie w praniu, narazie myślę wychodzi że będzie ok. 115

Dodane: 12-11-2010 21:58
Chcesz skrócić niemal 60-70 odcinkową fabułę do około 25? To jest niemal niewykonalne, no chyba, że walki będą trwać po parę sekund

Dodane: 12-11-2010 22:06
Halo, przecież oficjalnie już jest podane do wiadomości publicznej że będzie 150 epizodów, założenie 99 epizodów wynikło z tego, że tyle ujawniono w pierwszej fazie, nie wiedzieli czy z dojdą do końca Zetki ze względu na oglądalność, ale po sadze Freezy postanowili to ciągnąć.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.