Dodane: 31-10-2010 09:39 -
W wortalu pojawił się już najnowszy epizod "Dragon Ball Kai", o numerku 79, obecnie dostępna jest wersja ONLINE PL HQ i DOWNLOAD HQ PL. Poniżej możecie śledzić status prac nad epizodem. Temat blokuje do czasu pojawienia się napisów Polskich.
Status:
* ONLINE PL HQ:
http://dbpolska.n...ll_kai/79/ * DOWNLOAD PL HQ:
http://dbpolska.n...all_kai_79 * Napisy Angielskie: Dostępne
* Napisy Polskie: Dostępne by Kayleigh90
Jak zwykle udostępniamy na początek wersje do pobrania (HQ 117MB), z lekkim opóźnieniem dźwięku względem obrazu, do otrzymania RAWu kompatybilnego z naszym skryptem. Wersja ONLINE oczywiście poprawnie działająca.
Lista odtwarzaczy, na których epizod działa poprawnie: QuickTime Player, Windows Media Player, Dziobas Player, SM Player, VLC Player, KM Player, GOM Player.
--------------------

Dodane: 01-11-2010 10:10 -
Jeden z najlepszych dotychczasowych odcinków Dragon Ball Kai. Szybka akcja, perfekcyjna grafika no i świetna muzyka. SZACUN

Dodane: 01-11-2010 22:06 -
Uważam podobnie, było sporo akcji i walk, ale najbardziej podobała mi się muzyczka przy transformacji cella w ostateczną formę i te efekty świetlne

Dodane: 01-11-2010 22:44
Ja trochę nie rozumiem z czego się cieszy Vegeta w trakcie transformacji Cella skoro jego moc jest tak niesamowicie potężna że czują ją nawet Namek, przecież powinien zdawać sobie sprawę że nie ma już szans ;|

Dodane: 01-11-2010 22:49
Cell nie pokazuje całej swojej mocy on podczas transformacji raczej pokazuje jej część która jest mniejsza od Vegety najwidoczniej albo Vegeta może z siebie więcej wykrzesać zwiększając jeszcze bardziej masę.
W tym odcinku dużo nowej kreski a w następnym zobaczymy pewnie Final Flasha w nowej kresce ciekawie się zapowiada
--------------------
"Szczęście sprzyja odważnym"Wergiliusz

Dodane: 02-11-2010 02:31
No ładnie ładnie

Coraz więcej się dzieję

C18 wchłonięta. Vegeta zbyt dumny spowodował katastrofę nie wiedząc o tym ... Nowa kreska, a nawet filter z przemiany Cell'a nowy (Nie pamiętam go z Zetki).

Krótko pisząc odcinek super.
P.S.
Jeśli tłumaczycie to starajcie się omijać przekleństwa.

Dodane: 02-11-2010 08:20
najfajniejszym momentem odcinka jak dla mnie jest, fragment pogawędki Trunksa z Vegetą oraz gdy Vegeta leży w wodzie z niedowierzaniem, że Trunks go zaatakował

cały Vegeta

Dodane: 02-11-2010 11:57
Jak to prześmiesznie wyglądało jak Cell dziecko skarżył się tausiowi Vegecie, że go Trunks poniewiera xD "Ej no Vegeta, zrób coś z nim, no" xDDD Trochę to wyglądało jak "tato, tato kura się na mnie patrzy!" xDD
Jeśli tłumaczycie to starajcie się omijać przekleństwa.
Zgadzam się pod tym względem z przedmówcą i zupełnie nie wiem czym to jest spowodowane, że zaczęliście wtłaczać takie brudy do anime które dla wielu wiąże się tylko z pozytywnymi emocjami. Nie wystarczy wam tego typu słownictwa na ulicy, tylko jeszcze usilnie wciskacie to do anime? Ja osobiście nie rozumiem. Myślę, że lepiej by było, że jak już się pojawiają niecenzuralne zwroty to żeby przetłumaczyć to o cholera i by spokojnie było. Inaczej doprowadzicie do tego, że rodzice nie będą już pobierać swoim dzieciom odcinków Kaia z naszego hosta.
--------------------

Dodane: 02-11-2010 12:32
Z tego co wiem to dzieci same pobierają odcinki. a jeżeli mamusia Ci zabroni oglądać Macias to Twój peszek XD

Dodane: 02-11-2010 12:41
Odcinek był dość fajny

dużo akcji i walk.Cell uzyskał idealną formę dzięki Vegecie jak by Vegeta Cellowi nie dał wchłonąć c18 lub Kuririn wyłączył c18 to by Cell nie miał idealnej formy.

Dodane: 02-11-2010 18:11
cezar1122 napisał/a:
Ja trochę nie rozumiem z czego się cieszy Vegeta w trakcie transformacji Cella skoro jego moc jest tak niesamowicie potężna że czują ją nawet Namek, przecież powinien zdawać sobie sprawę że nie ma już szans ;|
vegete zaślepia duma
odcinek bardzo dobry świetnie ukazana transformacja cella +doskonale dopasowana muzyka

Dodane: 02-11-2010 19:02
Nie widzialem odcinka bo megaupload nie dziala ehehh xD Moze wie ktos czemu ?

Dodane: 02-11-2010 21:49
Odcinek najlepszy z możliwych pod względem grafiki. tymbardziej, że jesli ogląda się to w mkv HD. Transformacja Cella i jego pole siłowe i obracające sie otoczenie wygląda jak w filmie. Pocisk. A właśnie zadam pytanie:
Czy to prawda, że po sadze Cell Db Kai ma sie skończyć? Bo spotykam się z różnymi opiniami, ze ma być 99 odcinków to 100 ale ja sam nie wiem inni jeszcze mówią, że ma być normalnie. jest w końcu jakies oficjalne prawdziwe info?

Dodane: 02-11-2010 22:25
Oficjalne info to te, które niedawno podawaliśmy w newsie, seria zostanie odnowiona do końca czyli do sagi Buu.
Napisy skorygowaliśmy i bez wulgaryzmów dodamy na stronę.
--------------------

Dodane: 03-11-2010 16:11
Odcinek bardzo fajny. Mimo, że widziałem to już tyle razy to i tak podobała mi się transformacja Cell'a i desperacka walka o nie zaabsorbowanie C18 xD
--------------------

Dodane: 05-11-2010 18:09
Odcinek mi się podobał.Transformacja Cella pokazana wyśmienicie

.Vegeta jak zwykle zaślepiony swoją dumą i przez to dostanie niezły oklep od Cella

.

Dodane: 05-11-2010 23:29
Znów kawał dobrej roboty. Kilka(naście) pięknych ciosów i na deser bardzo efektowna transformacja Cell'a :> Fajnie że na jubileuszowy (80-ty) odcinek wypadną poważne bęcki Vegety :>
--------------------

Dodane: 07-11-2010 19:38
co jest niedziela wieczor i jescze nie ma wersji raw nawet wtf ?

Dodane: 07-11-2010 20:07
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 08-11-2010 00:48
Aha to sry bo zazwyczaj w Najnowsze Online na stronie glownej widze nowy odcinek a teraz jakos nie ma ;d No cóz jak zwykle przez to ze nie moge sie doczekac to obejrzalem wersje eng ;d
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.