Dodane: 21-10-2010 17:58
Nie ma tu mojego posta?

Gienek Loska ma niesamowity głos, zobaczyłem jego trzy występy z pierwszego posta i jestem pod wrażeniem.

Ale nie możemy być pewni w 100 % dlaczego nie przeszedł dalej. Tak czy inaczej - facet i bez tego gra, więc się nie marnuje.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 23-10-2010 17:53
Coś tam śpiewa więc nie zmarnowana. W MT ładnie porwał publiczność, głos ma super mogła by być z niego duża gwiazda, zabłysnął, ludzie go poznali więc powinien się piać w górę jeśli tylko tego będzie chciał.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 23-10-2010 17:56
Macie link do odcinka, w którym zapada decyzja o jego wyeliminowaniu z programu w fazie wyboru najlepszej 40?
--------------------

Dodane: 28-10-2010 22:11
Hehe ostatnio strasznie zaczął mnie molestować kawałek ''Zastygłem w bluesie''. Czym dłużej słucham, tym wydaje mi się on lepszy. I ten wokal...

Trzym się Gienek, może cię kiedyś spotkam na jakimś rynku w wielkim mieście
--------------------

Dodane: 29-10-2010 21:41
Nie podpisał kontraktu i tyle,według mnie dobrze zrobił. Ma bardzo dobry głos ,coś na wzór Ryśka Riedela i według mnie ciekawy charakter. I pomyśleć ,że prawdziwa muzyka upada w ten sposób...

Dodane: 29-10-2010 22:08 -
by_black napisał/a:
Macie link do odcinka, w którym zapada decyzja o jego wyeliminowaniu z programu w fazie wyboru najlepszej 40?
Wydaje mi się, że niema tam nic o jego wyeliminowaniu, tym bardziej nie ma żadnego filmiku w internecie, tylko artykuły i dyskusje użytkowników...
Wracając do tematu, ten koleś wydawał mi się irytujący, choć trzeba przyznać - głos to on ma...Wg. mnie to postąpił godnie, bo nawet przed wejściem powiedział, że wystarczy, że pokazał gębę w telewizji i tyle. Jest nawet dosyc znany na terenie Polski, bo gra na Krakowskich, Warszawskich ulicach. Tyle na temat.
@Edit
Zaczęto spekulować, że Loska nie przeszedł do półfinałów ponieważ nie zgodził się na podpisanie zobowiązującej umowy ze stacją TVN. Właściciel genialnego bluesowego głosu, który na co dzień gra i śpiewa na wrocławskim rynku i nie tylko, postanowił uciąć te domysły.
Czyli nic więcej się nie dowiemy
Źródło :
http://www.se.pl/...57842.html
--------------------
"Dopóki nie poznałem Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem.

Dodane: 29-10-2010 22:31
Gienek Loska zdementował tą plotkę, z resztą macie tutaj z nim cały wywiad:
http://muzyka.int...1547564,50 Tak czy siak oba źródła tak wiarygodne, że ho ho...
--------------------

Dodane: 08-11-2010 21:57
Dla mnie facet ma świetny głos ,zostawiając już to czy wyrzucili go po prostu ,czy sam się nie zgodził na kontrakt ,to chciałbym powiedzieć ,że jego głos przypomina mi głos Ryśka . Każdy wie jakiego.
--------------------
Lubię swoją przeciętność.
Utwierdzając się w niej staję się wyjątkowy.

Dodane: 28-11-2010 10:30 -
http://statichg.d...if_500.jpg Oto inne powód, zrobili o tym demota, nie wiem czy to prawda, ale bardzo boli mnie to, że nie przeszedł. Ta wyjąca, małą dziewczynka wygrała, szkoda mi Genka śpiewał świetnie. I tyle mam do powiedzenia.

Dodane: 02-01-2011 17:39
A mnie się po prostu wydaje, że on nie chce być gwiazdą, a jak już to chce mieć swoje wierne grono fanów, bez bycia puszczanym w telewizji, radiu, bez komercji i milionów 'wiernych' fanów na jeden sezon..
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 02-01-2011 17:47 -
Mi się spodobało to ,że ma swoje wartości(i nie będzie się poświęcał dla kasy i nie stanie się kukiełką producentów).W każdym razie wspaniały artysta

.A każdy wie że artyści są kapryśni

.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 27-03-2011 19:14 -
Dzisiaj na końcu X-Factor była chyba zapowiedź kolejnego odcinka i jeśli mnie oczy nie mylą, to wystąpi w nim GENEK! Oby oby
EDIT: Dzisiaj śledzić X Factor, będzie grał bohater tematu.
--------------------

Dodane: 27-03-2011 19:29 -
Cheon napisał/a:Dzisiaj na końcu X-Factor była chyba zapowiedź kolejnego odcinka i jeśli mnie oczy nie mylą, to wystąpi w nim GENEK! Oby oby
EDIT: Dzisiaj śledzić X Factor, będzie grał bohater tematu.
Yay ~~ Jeżeli to prawda to już o 20.00 będę przed telewizorem i oglądał X-Factor,mam nadzieję że da czadu i przejdzie dalej bo jest moim zdaniem świetny
--------------------

Dodane: 27-03-2011 21:50
I wystąpił

Utwór, który śpiewał znam z YouTube. Spoko występ i pewne przejście do następnego etapu;p Gienka zostawili oczywiście na koniec, więc nieźle się oczekałem.
--------------------

Dodane: 29-03-2011 18:48
A mi się jego występ bardziej spodobał podczas programu Mam Talent, niżeli ten ostatni, jakoś nie dał z siebie wszystkiego, oczywiście to tylko moja opinia, jednak mam nadzieję, że tym razem zobaczymy go więcej razy i pokaże swoją klasę w pełnym formacie.

Dodane: 01-04-2011 20:37
No ma facet głos

Ja się dziwię, że go nikt wypromować po mam talent nie chciał ;P Tu też pokazał klasę, ciekawe co będzie z nim dalej

Dodane: 14-12-2011 17:14
--------------------

Dodane: 14-12-2011 17:24
Powiem tak... koleś od dawna mnie irytuje, te zachowanie, swego rodzaju gwiazdorzenie...
I jeszcze ta muzyka... popowe reggae... i ta jego wręcz żenująca i wkurzająca maniera...
śpiewa dajmy na to np: kochany.... i robi za każdym słowem coś takiego: kochaanyyyeeaaaaaaoooooaaa....

Dodane: 14-12-2011 17:29
Mi się podoba, cieszę się, że Loska robi karierę, byłem na jego występie, podobało mi się w przeciwieństwie do mojej rodziny i kolegi
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
.Czekam na następny teledysk

, ale na razie trzeba cieszyć się tym.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.