Dodane: 18-10-2010 01:29 -
Chyba kim jest Genek Loska widzą wszyscy, oglądający mam talent. Trzydziestokilkuletni muzyk z Wrocławia, który posiada niesamowity głos imo coś na kształt Riedla i Ronniego van Zanta), jednakże... nie dostał się do dalszego etapu.
Tutaj macie linki, niestety słabej jakości:
http://www.youtub...re=related http://www.youtub...re=related Oraz jego popis a MT:
http://mamtalent....l#autoplay A teraz możemy zacząć wylewać żółć i złorzeczyć na jurorów.

Dodane: 18-10-2010 09:45
Oczywiste wydaje się dlaczego nie przeszedł dalej do mam talent:
Powód oficjalny: jemu i tak zwisa czy się dostanie czy nie.
Powód mniej oficjalny: w odcinku na żywo mógłby powiedzieć coś "jurorom" co mogłbu by ich ośmieszyć i zachwiać ich pozycją wśród mediów.

Dodane: 18-10-2010 10:44 -
To był mój faworyt w tej edycji. Naprawdę zazdroszczę mu możliwości głosowych i naprawdę fajnego stylu gry na gitarze. Mnie zatkało jak pojechał na tej dwunastostrónówce i ryknął tym mocnym, bluesowym głosem. Masz rację Kordos, to coś na kształt Ryśka.
Trochę to smutne że w Polsce i nie tylko, marnuje się tyle talentów muzycznych. Sporo takich muzyków z braku wykształcenia i zajęcia ląduje na ulicach z gitarą w ręku, zbierając do pokrowca dwuzłotówki. To właśnie ta druga, mniej szczęśliwa strona medalu, nie wszystkim się udaje zrobić karierę i sporo takich nie może przejść na zawodowstwo. Mają swój mały, intymny, muzyczny świat ale nie na takim poziomie na jaki zasługują.
Choć może Gene Loska nie jest do końca przykładem takiej kolei rzeczy. Nie wiem czy wiecie ale razem z Alkiem Mrożkiem wydał bluesową płytę na której można wysłuchać muzyki na naprawdę wysokim poziomie. Posłuchajcie sobie "Zastygłem w Bluesie":
http://www.youtub...IAWng&NR=1
--------------------

Dodane: 18-10-2010 11:18
Ale słyszałem że Kuba jednak za nim był, tylko te dwie "jurorki" wolały dzieciaki, coraz bardziej przeraża mnie obecność Foremniak w tej trójce
--------------------

Dodane: 18-10-2010 12:15 -
Dajcie spokój, to jest wręcz żałosne >.< Najbardziej utalentowany uczestnik polskiego Mam Talent odpadł w eliminacjach... Chociaż i tak wątpię, żeby ludzie go wybrali, niestety większość naszych rodaków ma beznadziejny gust muzyczny ;x

Dodane: 18-10-2010 14:49
Cinek06 napisał/a:
Chociaż i tak wątpię, żeby ludzie go wybrali, niestety większość naszych rodaków ma beznadziejny gust muzyczny ;x
Ja jednak myślę, że Polacy w gruncie rzeczy potrafią docenić talent, nawet jeśli tego ro reprezentuje nie znają - dowodem może być reakcja widowni podczas występu Loski.
Btw - wiem o tyj płycie Macias, natknąłem się na nią szukając jego muzyki w necie.

Dodane: 18-10-2010 14:55
Heh. Mi tam jakoś kolo nie przypadł nie wiadomo jak do gustu. Spoko, ale nic więcej. Po prostu. Nie wiem o jakich "dzieciakach" mówicie, bo jakoś nie oglądam namiętnie MT, ale generalnie uważam, że... Odpaść powinny raczej dzieciaki. Dlaczego? Bo na te dzieciaki nadejdzie czasu, a ten gościu akurat tego czasu nie ma już tak wiele. Dlatego też faktycznie szkoda, że się nie dostał dalej, ale tak to już bywa w TV.
--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

Dodane: 18-10-2010 15:01
Oglądając program w sobotę nie zorientowałem się że brakuje go w 40stce, dopiero dzisiaj kumpel w drodze do szkoły powiedział, że Genek się nie dostał ;/;/ Ten program mnie już dobija :S bo oczywiście lepiej wziąć 8 letnie dziecko które sepleni i nie śpiewa za dobrze niż kogoś kto ma tak naprawdę talent;/ Odpadł mój faworyt i strzelam focha i nie oglądam już tego programu ;/ ;p
Ale mam nadzieję też, że usłyszymy jeszcze nie raz o Genku ;]]

Dodane: 18-10-2010 15:12
by_black napisał/a:Ale słyszałem że Kuba jednak za nim był, tylko te dwie "jurorki" wolały dzieciaki, coraz bardziej przeraża mnie obecność Foremniak w tej trójce
W ogóle to Foremniak ostatnio coś odbiło,nic jej się nie podoba w przeciwieństwie do Chilińskiej i Wojewódzkiego.

Dodane: 18-10-2010 15:14
Jak to nic? Podobają się jej dzieci

Może to jakiś uraz ma psychice lub jakiś.. ekhm no, odmienny pogląd na niektóre kwestie xD
--------------------

Dodane: 18-10-2010 16:07
by_black napisał/a:Jak to nic? Podobają się jej dzieci

Może to jakiś uraz ma psychice lub jakiś.. ekhm no, odmienny pogląd na niektóre kwestie xD
Właśnie - nie wiem po co one biorą tyle tych dzieciaków.
I to czyim kosztem? Genka.

Dodane: 18-10-2010 18:41
Nie wzięli Genka?! Nie no, to już gruba przesada. A już nie mogłem doczekać się jego kolejnego występu. Eeeech gdzie ci jurorzy mają głowy... Ogólnie 40tka wygląda całkiem dobrze i możemy się spodziewać ciekawych występów
--------------------

Dodane: 18-10-2010 19:16
Cheon napisał/a:
Nie wzięli Genka?! Nie no, to już gruba przesada. A już nie mogłem doczekać się jego kolejnego występu.
No właśnie jak tak samo, już nie mogłem się doczekać, co takiego on zaśpiewa a tu taki zawód... ja się pytam gdzie byli rodzice w tym momencie?! Ktoś powinien stanowczo odpowiedzieć za tą pomyłkę.
Mam nadzieję tylko, ze Genek mimo to zostanie odkryty bardziej i nagra płytę.

Dodane: 18-10-2010 19:22
Oglądałem wtedy kiedy śpiewał i nie biorać Genka popełnili wielki błąd i grzech,rzecz jasna jury...z takim głosem ? toć to żałosne marnotrawienie talentów - aja myśłalem że przeszedł eh...zawiodłem się.I mam nadzieję to samo co #kordos.
--------------------

Dodane: 18-10-2010 21:52
Mnie ta sprawa bulwersuje, bo nie oglądam tego programu, gość ma talent ! Piosenkę ' zastygłem w bluesie ' już z 20 razy dzisiaj słuchałem, sprawdziłem inne linki na YT i naprawdę jestem pełen podziwu, ten głos jest świetny, chyba każdemu kojarzy się z Ryśkiem Riedlem

Nie oglądam więc nie wiem jakie osoby tam przepuszczają ale widziałem raz na necie babkę co więcej pajacowała niż śpiewała i dostała się dalej, a takie talenty wyrzucają
coraz bardziej przeraża mnie obecność Foremniak w tej trójce.
Ja powiem to samo, naprawdę oglądałem z 5 odcinków tego programu i w każdym Foremniak wywoływała u mnie niesmak tą swoją głupotą, a najgorsze jest to że sądzi innych jakby w muzyce siedziała dziesiątki lat.

Dodane: 18-10-2010 21:56
Tak Pępku, facet jest świetny, chciałbym go usłyszeć kiedyś na żywo i, znając polską rzeczywistość, wcale nie będzie to trudne, tylko wystarczy przejechać się na rynek na którym grał, ew do knajpy, bo pewnie chłopak tam już zostanie, bo teraz moda na chłam.

Dodane: 19-10-2010 21:26
Na demotywatorach pojawił się na stronie głównej taki oto demot
http://demotywato...iwy-talent . Teraz już wiemy czemu nie zobaczymy go w kolejnych odcinkach MT.

Dodane: 19-10-2010 21:29
Zupełnie nie rozumiem decyzji jury przecież on jest świetny. Dziś przeglądając demotywatory natknąłem się na
http://demotywato...iwy-talent lecz nie wiem czy tak naprawdę było. Jeśli tak to prawdziwy szacunek dla tego Pana

. Trochę zaczynam w to wierzyć, bo nie wyobrażam sobie jak oni mogli go nie zabrać do finału

.
--------------------

Dodane: 19-10-2010 21:29
simon5 napisał/a:Na demotywatorach pojawił się na stronie głównej taki oto demot
http://demotywato...iwy-talent . Teraz już wiemy czemu nie zobaczymy go w kolejnych odcinkach MT.
Jeśli to prawda to, co można powiedzieć... wielki szacun dla ciebie panie Genku! Jesteś po prostu mistrzem!
A co do TVN'u - wstyd i hańba.

Dodane: 21-10-2010 00:19
kordos napisał/a:simon5 napisał/a:Na demotywatorach pojawił się na stronie głównej taki oto demot
Jeśli to prawda to, co można powiedzieć... wielki szacun dla ciebie panie Genku! Jesteś po prostu mistrzem!
A co do TVN'u - wstyd i hańba.
Nie wiem czy to prawda, ale znajomy znajomego był w tej edycji, nawet przeszedł dalej (taki czarnowłosy, śpiewał i miał zgwałcić pana mietka na wyjściu xD). Mówił on, że połowę uczestników wybiera zarząd tvn, aby zrobić show w programie. Reszte mogą wybrać Jurorzy. W związku z tym, że informacje podane na demotach zwykle prawdziwe nie są, przychylałbym się do tego, że pan Genek nie zrobił odpowiedniego widowiska, a szanowni Jurorzy woleli wziąć 4 latki bez talentu niż gościa z zajebistym głosem, bo taka jest prawda. Największy talent tej edycji się zmarnował.
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.