Dodane: 04-10-2010 16:01 -
Siema. Na allegro, zamierzam kupić karty i zastanawiam się, czy jest Vegeta SSJ2/USSJ ?? Co myślicie o tych kartach, myślę, że są genialne. To jest tak: Normal, SSJ, Majin Vegeta z serii Z ?? Patrze na allegro, to nie ma SSJ2. ??
Poza tym zapraszam do ogólnej dyskusji na temat kart, co o nich sądzicie, czy zbieraliście i jakie macie? Zapraszam.

Dodane: 04-10-2010 16:15
makmak napisał/a:
Siema. Na allegro, zamierzam kupić karty i zastanawiam się, czy jest Vegeta SSJ2/USSJ ?? Co myślicie o tych kartach, myślę, że są genialne.
Z tego co wiem na pewno był Vegeta Majin,SSJ2 zresztą chyba też to samo dotyczy USSJ,ale pewności nie mam.

Dodane: 04-10-2010 16:34
SSJ2 był nie było USSJ i jak się nie mylę że był Majin Vegeta ale to był oddzielny poziom wiem że na pewno tam nie ma USSJ.
--------------------

Dodane: 04-10-2010 17:03
o ile sie orientuje to juz taki temat jest nie dam ci linka bo nie chce mi sie szukac ;p ale radze zamknac temat bo juz takowy istnieje a co do tych kart to chyba ussj nie bylo tylko ssj2 odrazu i majin

Dodane: 04-10-2010 17:06
SanGo napisał/a:
SSJ2 był nie było USSJ i jak się nie mylę że był Majin Vegeta ale to był oddzielny poziom wiem że na pewno tam nie ma USSJ.
Majin Vegeta to była czerwona karta,i bodajże rzeczywiscie był to osobny poziom ponieważ mimo że Majin ma wszystkie atrybuty SSJ2 to zdaje się go znacząco przewyższać.

Dodane: 04-10-2010 17:17
A jest przynajmniej w serii GT Vegeta SSJ 4 ?? Nigdzie go nie widziałem.

Dodane: 04-10-2010 17:45
Vegety SSJ4 także nie ma, i co dziwne dopiero się o tym skapnąłem ;p powinieneś poszukać u wujka google listy kart zanim na forum się zapytasz

Dodane: 17-12-2010 17:55
Ja mam wszystkie karty postaci i niema Vegety ussj ale jest ssj2 jest to czerwona karta z serii gt i niema też ssj4

Dodane: 17-12-2010 18:01
Teraz... Mam już całą serię DBZ, jest SSJ2, ale jako Majin Vegeta. Nieco to wkurza, ale tak wyszło, więc trudno.
--------------------
XboxLive: makmakpl

Dodane: 21-12-2010 22:20
vegeta ssj2 byl w serii gt. w tych kartach

Dodane: 22-12-2010 13:34
Co sądzę o tych kartach? Są bardzo dobre ;P Ale i tak nie dorównują seriom CCG gdzie po prostu karty są wspaniałe... szkoda tylko, że po angielsku xD

Dodane: 22-12-2010 15:30
Hmm fajnie zbierało się te karty , ale krótko mówiąc są chu***e . Dlaczego???? Występuje w nich wiele błędów takich jak źle przydzielone moce i na dodatek gdzie nie gdzie są złe ilustracje tak jak np. niby Goku SSJ2 a tak naprawdę to było podczas gry Cella , gdy Goku był w SSJ . Poza tym nie sądzę żeby Vegeta i to Majin był słabszy od Goku SSJ2 i tym samym według kart od Gohana SSJ2 . Od gry Cella Gohan w ogóle nie trenował i chociaż był starszy to był słabszy więc jeśli mieli nawet na myśli tego z gry Cella to i tak było wyraźnie powiedziane , że Vegeta Majin , gdy przyszedł zabić Fat Buu miał znacznie większą moc od Gohana z gry Cella . Mógłbym znaleźć wiele takich błędów bo nie raz zauważałem ale mi się nie chce ;P
--------------------

Dodane: 23-12-2010 20:28
Troche tych kart chio mam. Chipsy kupywało sie tylko dla kart

Musze poszukać wszystkie bo troche tam ich było.
--------------------
INNE SPOJRZENIE NA ZIELEŃ...!

Dodane: 27-12-2010 14:38
Norberg, bo one są do gry, gdyby nie to, to wszystko lepiej by wyglądało. Ja mam tylko wrażenie, że robiły to osoby, który z DB nie mają nic wspólnego.
--------------------

Dodane: 31-05-2011 17:00
Sorry, że tak raczej nie na temat, ale mam pytanie. Jakie są w ogóle zasady (takie oficjalne zasady) do gry w te karty?

Szukałem na necie ale zawsze jakieś dziwne (mało powiedziane, że dziwne) te zasady były. A ja szukam takich oficjalnych jeżeli są.

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.
--------------------

Dodane: 31-05-2011 17:08
A ja mam pytanie trochę inne. Szukałem wszędzie ale nigdzie nie mogę znaleść tych kart żeby je kupić. Wie ktoś gdzie mogę je kupić albo ma może ktoś do sprzedania

Dodane: 31-05-2011 17:49
Masz na allegro aukcje różne, sam kupiłem sporo w bardzo dobrej jakości. Jak ci się uda, to możesz znaleźć jeszcze z foliami.
--------------------

Dodane: 31-05-2011 19:57 -
makmak napisał/a:
Masz na allegro aukcje różne, sam kupiłem sporo w bardzo dobrej jakości. Jak ci się uda, to możesz znaleźć jeszcze z foliami.
Ok już znalazłem
--------------------

Dodane: 12-08-2011 14:44
KamiLLenTe napisał/a:Sorry, że tak raczej nie na temat, ale mam pytanie. Jakie są w ogóle zasady (takie oficjalne zasady) do gry w te karty?

Szukałem na necie ale zawsze jakieś dziwne (mało powiedziane, że dziwne) te zasady były. A ja szukam takich oficjalnych jeżeli są.

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.
Wszystko opisałem tutaj jakiemuś Arkowi.
http://dbpolska.n...ost_246661
--------------------

Dodane: 13-08-2011 21:34
Miałem te karty i wyrzuciłem bo głupi byłem i żałuje
--------------------
Obraz został usunięty, dozwolony rozmiar grafiki w podpisie to 350x150.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.