Dodane: 15-02-2011 12:05 -
Fajną fryzurę ma jeszcze Rukia. Nie można też zapomnieć o Yourichi

Ten kucyk idealnie jej pasuje

Oczywiście popieram przedmówców: Ichigo, Zaraki, Byakuya, Aizen wymiatają

Dodane: 15-02-2011 12:07
Zdecydowanie ten nowy Ichigo mi odpowiada,takie dłuższe włosy z tyłu.Ostateczna forma też jest niezła,ale jako całość.Jeszcze Urachara ma miły dla oka styl.Reszta kompletnie mnie nie interesuje,są zbyt żałośni ;p
--------------------

Dodane: 15-02-2011 22:03
Afro-San ma najlepszego fryza!!!!. ewentualnie jeszcze Ikaku ma wyczepistą fryzurke Chodzi mi o ten 1 włos co ikkaku go zapuścił co ta dziewczyna lubiała facetów z łysą głową.

Dodane: 15-02-2011 22:08 -
Po obejrzeniu całego anime (a raczej bycia na bieżącą a z anime i mangą) stwierdzę że w Bleachu jest wiele na prawdę świetnych fryzur,wymienię kilka które na prawdę zwróciły moją uwagę.Na początku zacznę od fryzury Gina,bo takie lubię najbardziej,później Hiasgi,ekhem Ichigo (w tej krótszej wersji),Aizen w SS jaki z lokiem,te późniejsze są mi obojętne(Aizena).Ulquiorra i Grimm.I dalej by wymieniać,chociaż zapomniałem o fryzurze Kanpachiego z tymi dzwoneczkami

.
--------------------

Dodane: 22-02-2011 10:16
No to widzisz, temat jest tylko o fryzurze, czyli ci się fryzura jednak podoba tylko zachowanie Ichigo uważasz za zbyt spokojnie. Po prostu chłopak wydoroślał, stał się bardziej opanowany, pewny siebie i nie rzuca się bezmyślnie na przeciwnika.
Chodzi również o to, że przewyższył w jednej chwili całe Gotei... Coś jeszcze? xD A sama fryzura jest spoko.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 27-06-2011 20:48
Mi tam się wszystkie fryzury podobają . Są ciekawe i zarazem pomysłowe .
--------------------
:* - < 3

Dodane: 27-06-2011 21:09
Jeeej ale się zachwycacie fryzem Gin'a

ja mam taki sam a moim się tak nie zachwycają ;(. Ogólnie najbardziej podoba mi się chyba fryz Ichigo, lub Hisagiego ;]

Dodane: 27-06-2011 21:46
Fryzura Rukii jest dla mnie nie fajna i brzydka. Tak na męsko. Ichigo po treningu bardzo fajnie wyglądał no i oczywiście Kenpachi haha.

Dodane: 05-07-2011 11:40 -
ito281035 napisał/a:
Mi tam się wszystkie fryzury podobają . Są ciekawe i zarazem pomysłowe .
[quote]
rafcioo napisał/a:Szczególnie fryzura Ikkaku . xD
Taa tu się z tobą zgadzam . Ikkaku ma bardzo fajny ,,Fryz'' .
--------------------
:* - < 3

Dodane: 12-09-2011 20:38
Mi się najbardziej podoba fryzura Hitsugaya Toshirou ma fajny kolor fajnie ułożone i z lekką grzywką.;p

Dodane: 12-09-2011 20:52
Mi się bardzo podoba fryz Byakuyi ;]Bardzo bym chciał mieć takiego ale bardzo by mi przeszkadzał w moich codziennych czynnościach ;]
--------------------
"Zostaniesz HoKage jakiego nie było" Chiyo

Dodane: 04-02-2012 10:40
Ja uważam, że fryzura Ichigo jest najlepsza. Uwielbiam takie fryzury u facetów.
Dorzuciłabym jeszcze fryz Rukii. Takie fryzury jak ma ona to mi stanowczo przypadają do gustu.

Dodane: 09-02-2012 14:06
Mi się podoba fryz Sado, idealnie do niego pasuje. Fryza ichigo bym nie chciał bo by mnie wyśmieli na mieście jakbym w pomarańczowych wyszedł.

Dodane: 13-02-2012 06:13
Zaraki od razu można stwierdzić że gość lubi mocne brzmienie takie jakim jest metal jeszcze te dzwoneczki normalnie świr jakich mało ! Dla mnie fryzek Zarakiego jest spoko.
--------------------

Dodane: 17-02-2012 16:01
Mi się osobiście dużo fryzur z Bleacha podoba, jednak muszę stwierdzić, że najlepszą fryzurę ma Renji.Lubię tą jego tzw. ,,poszarpaną kitkę" no i kolor.
Co do dziewczyn to uważam ,że Rukia ma najlepszą.
A i jeszcze Ishida- te włoski sczesane na bok są śliczne.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.