Dodane: 03-10-2010 21:25 -
Może i były podobne tematy,ale ten jest inny.W tym temacie możecie powiedzieć który fryz z Bleach'a najbardziej wam się podobał.Może wolicie dłuższe,krótsze albo średnie.No to resztę pozostawiam wam ja moją opinię wyrażę później,jak temat się rozkręci.
--------------------

Dodane: 03-10-2010 21:30 -
Fryzury w Bleachu są dosyć ciekawe a zarazem kreatywne,jednym z przykładów to fryzura SoiFon,sam Aizen z loczkiem wygląda po prostu bosko,nic dodać nic ując ale Kubo strasznie zróżnicował kwestie fryzur trudno znaleźć postać z którą porównamy perfekcyjnie daną fryzurę,w Naruto o takie porównanie nie trudno.

Dodane: 14-10-2010 00:16
Najładniejsza fryzura wiadomo że należy do Ichimaru Gina, ahhh te równiutko i starannie ułożone srebrne włoski . Do tego zamknięte oczy i charakterystyczny uśmiech dają nam postać nie do określenia jeśli chodzi o zewnątrz

Dodam jeszcze Zarakiego ,pewnie jest punkiem

Wymieniona SoiFon również ma fajny krój włosów, ładnie jej tak .

Dodane: 14-10-2010 00:18
Pepe napisał/a:Najładniejsza fryzura wiadomo że należy do Ichimaru Gina, ahhh te równiutko i starannie ułożone srebrne włoski . Do tego zamknięte oczy i charakterystyczny uśmiech dają nam postać nie do określenia jeśli chodzi o zewnątrz

No i kurde pepe wyraził wszystko co ja mógłbym napisać.
Oprócz śliczniutkiego Gina i pozostałem dwójki bardzo mi się podoba jeszcze fryz Urahary - a raczej fryz, kapelusz i ta nieogolona morda. Taki seksowny niechluj z niego

Dodane: 14-10-2010 00:28
kordos napisał/a:Pepe napisał/a:Najładniejsza fryzura wiadomo że należy do Ichimaru Gina, ahhh te równiutko i starannie ułożone srebrne włoski . Do tego zamknięte oczy i charakterystyczny uśmiech dają nam postać nie do określenia jeśli chodzi o zewnątrz

Oprócz śliczniutkiego Gina i pozostałem dwójki bardzo mi się podoba jeszcze fryz Urahary - a raczej fryz, kapelusz i ta nieogolona morda. Taki seksowny niechluj z niego
Nie tylko Pepe,ale i Ty Kordos,wypowiedzieliście się chyba o wszystkim o tym o czym ja chciałem

.No i po co czekać aż temat się rozkręci

.Jeszcze Ulquiorra ma dość fajny fryz no i oczywiście Byakuya,a i łysa bania Generała rządzi

.
--------------------

Dodane: 25-10-2010 16:28
Ja to sam nie wiem... tyle tych fryzur xD Gina jakoś tak średnio mi się podoba. Aizen ma nawet ciekawą, Urahara ma dość fajną chociaż rzadko można ją ujrzeć bo ciągle prawie kapelusz nosi.
Chociaż oglądam to jakoś do głowy mi nikt z fajną czupryną nie przychodzi xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 31-10-2010 22:58
Ja to sam nie wiem... tyle tych fryzur xD
Zgadzam się. Problem polega na tym iż w Bleachu jest cała masa postaci i każda się czymś wyróżnia. Mnie się bardzo podobają włosy Soifon i to nie tylko te które ma teraz, ale także z jej młodości. Włosy Yoruichi i Tousena są bardzo fajne.Starrk ma moim zdaniem najlepsze włosy z całej espady, po prostu strasznie podoba mi się ich kolor. Renji ma moim zdaniem głupio związane włosy w dodatku w takim buraczanym kolorze
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
.
kordos napisał/a:
Pepe napisał/a:
Najładniejsza fryzura wiadomo że należy do Ichimaru Gina, ahhh te równiutko i starannie ułożone srebrne włoski . Do tego zamknięte oczy i charakterystyczny uśmiech dają nam postać nie do określenia jeśli chodzi o zewnątrz

Też uwielbiam włosy Gina, podoba mi się sposób w jaki się układają.

Dodane: 01-11-2010 12:51
Podzielam Twoje zdanie

Jak dal mnie jego fryzura jest tak prosta a jednocześnie nadaje mu specyficzny i niepowtarzalny charakterek
--------------------
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 01-11-2010 13:56 -
Ikkaku i dziadka nic nie przebije. Ich łysina jest tak piękna, że po prostu nie można ich nie wymienić w tego rodzaju temacie!

Dodane: 01-11-2010 14:26
Fryzury w Bleachu są różnorodne i bardzo ciekawe. Doskonale widać że w Soul Society mieli bardzo dobrego fryzjera. Uczesanie Renjiego, Ukitake czy Kyoraku prezentuje się naprawdę okazale. Do tego przez Bleacha przewijają się inne, niecodzienne fryzury jak kolczasta fryzura Ichigo czy też pomarańczowy irokez jednego z Bounto. Jednak moją ulubioną fryzurą z Bleacha jest zabójcza czupryna Aizena z tym artystycznym wystającym kosmykiem na czole xD
--------------------

Dodane: 10-11-2010 20:22
Mi się najbardziej podobała fryzurka Ichimaru Gina - te jego świetnie i staranne uczesane włoski. Aizen - ale jeszcze w Soul Society , choć 'z lokiem' również jest epicka i Zarakiego te jego dzwoneczki są boskie i nawet Byakuyi mi się podobała więc w Bleachu jest mnóstwo różnorodnych fryzur.
--------------------

Dodane: 11-12-2010 13:19
Moim zdaniem najlepsza fryzura należy do Grimmjowa. Jego włosy stoją jakby wywałił słoik żelu, zaś 3 kosmyki luźno opadają na twarz. Niebieski kolor dopęłnia to wszststko dodając zajebistości. Idealnie pasuje ona do człowieka niezależnego i mającego wszystkich gdzieś. Jakoś niezbyt go widze w podlizanej fryzurce ala Aizen. Gdyby rozczesał te wsłosy spokojnie sięgałyby mu do nosa. Poniekąd też zainspirował mnie do noszenia ciągle stojącej fryzury. Oczywiście nie takiej szajby jak on ma, ale zawsze coś. Jego włosy podobają mi się najbardziej ze wszystkich M&A i to się już chyba nie zmnieni.

Dodane: 10-01-2011 00:18
Moim zdaniem Najbardziej kozacką fryzurę ma kapitan 6 oddziału

ja sie po DB na bleacha przerzuciłem i myslęłm ze on na SSJ leci

Dodane: 11-01-2011 21:26
Aizen ma za***istą fryzurę i nikt nie zaprzeczy.Możecie sobie mówić że jak pedałek wygląda ulizany ale jak dla mnie to on wygląda naj w całym Bleach'u xD.A co do fryzur to fryzura Ichigo(ta dłuższa) jest również bardzo fajna.W Bleach'u jest dużo fajnych fryzur ale dwie tego typu są dla mnie najlepsze.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 10-02-2011 20:27
Teraz na pierwszym miejscu mogę spokojnie wytypować nowy fryz Ichigo

Z tymi dłuższymi włosami wygląda przebosko, chyba sobie sprawię taką fryzurę xD Chociaż posiadanie identycznej, tak pięknie lśniącej jest nierealne xDD
--------------------

Dodane: 12-02-2011 16:54 -
Ta fryzura Ichigo o której wspomniałeś Darknes jest według mnie cienka.

W ogóle nie pasuje mi do Kurosakiego. Nawet ten wyraz twarzy nie przypomina porywczej truskawy. xD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 12-02-2011 17:10
Szczerze powiem ze nie przykładałem szczególnej uwagi co do tego która fryzura w Bliczu najbardziej mi się podoba

Jakoś kwestia włosów jest dla mnie na odległym miejscu w ocenie postaci
--------------------
-------------------------------

Dodane: 14-02-2011 14:00
Ta fryzura Ichigo o której wspomniałeś Darknes jest według mnie cienka.
No to według ciebie Bociek

Mi się podoba, zawsze chciałem mieć coś podobnego na głowie ale za leniwy jestem a o długie włosy trzeba zadbać żeby dobrze wyglądały.
--------------------

Dodane: 14-02-2011 18:47
No to według ciebie Bociek

Mi się podoba, zawsze chciałem mieć coś podobnego na głowie ale za leniwy jestem a o długie włosy trzeba zadbać żeby dobrze wyglądały.
Wołałem porywczego i gniewnego Ichigo.

Raptownie zmienił mu się charakterek.

Gdyby miał tą fryzurkę i pozostał sobą to inna sprawa. xD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 15-02-2011 11:41
No to widzisz, temat jest tylko o fryzurze, czyli ci się fryzura jednak podoba tylko zachowanie Ichigo uważasz za zbyt spokojnie. Po prostu chłopak wydoroślał, stał się bardziej opanowany, pewny siebie i nie rzuca się bezmyślnie na przeciwnika.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.