Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:43
OnLine: 79, statystyki
index > Manga i Anime > Bleach
Temat: Bleach: Ulubiony bohater
Dodane: 24-10-2011 23:42 - Edytowane przez by_Milo dnia 24-10-2011 23:43
#by_Milo - user - 20%
Moja ulubiona postać w Bleachu to Kuchiki Byakuya. Według mnie jest genialną postacią. Podoba mi się to opanowanie w każdej sytuacji, nie da po sobie "jeździć". Jest przy tym bardzo mocny, opanował sporo kido bez inkantacji, walczy w swoim stylu.
Kubo idealnie dopasował do niego Zanpaktou. Sembonzakura to "idealny miecz", ponieważ można go używać do ofensywy jak i defensywy.

Dodane: 27-10-2011 16:36
Moją ulubiona postacią w Bleach jest Urahara - nie wiemy o nim za dużo, co bardzo mi się podoba, jednak najbardziej cenię go za styl bycia i kapelusz. Nie mogę się doczekac, kiedy zobacze jego ban kai.

Dodane: 10-11-2011 00:48
Heh, ja tam uwielbiam Grimmjowa Jaegerjaqueza, nie mam żadnych rankingów, poprostu go lubie za wygląd, charakter (nie żebym był pedziem!!)

--------------------
Moje rysunki - komentujcie :p

Dodane: 10-11-2011 12:57 - Edytowane przez JaroTrn dnia 10-11-2011 12:58
#JaroTrn - user - 10%
Mnie tam się podoba KON :) lubię jego przemyślenia i wyobrażenia o Rukii albo Orihime. Bardzo podobał mi się jego występ w filmie kinowym nr: 3. :)

--------------------
Dodane: 12-11-2011 13:29 - Edytowane przez Esey dnia 12-11-2011 13:29
#Esey - user - 80%
Kon (za poczucie humoru), Ulqiorra (mega kul), Grimmjow (fuck yea), Hitsugaya (bo trochę przypomina mnie), Byakuya (zimne opanowanie, zajebistość), Rukia (te jej rysunki), no i Urahara! Jestem ciekaw jak wygląda jego Bankai, z resztą nie tylko jego... . Za Ichigo aż tak bardzo nie przepadam, przypomina mi Songa, aczkolwiek ten jest bardziej nieokrzesany i nie taki tępy. Zawsze wiadomo, że będzie walczył w obronie przyjaciół, nawet jeśli miałby oddać za to życie. Zawsze znajdzie sposób, żeby pokonać przeciwnika i odkryje w sobie nowe moce, litoości ^^.

Dodane: 20-11-2011 12:45
#kupcio66 - user - 30%
Moją ulubioną jest Chad, ze względu , że ciekawi mnie jego moc( te rączki są po prostu *************).
Kolejnymi są Hitsugaya ze względu na Zanpaktou i ogólnie jego usposobienie jest fajne, na równi z nim lubię głównego bohatera Ichigo, głównie za mocki , bo charakter ma trochę nudnawy.
Kolejną jest Uluqiora za sposób bycia i także potężną moc, na równi u mnie jest jeszcze Urahara Kisuke ^^. On po prostu wymiata sposobem bycia, zarazem luz a nagle mega poważny.

--------------------
---------
Moje rysunki:
http://dbpolska.n...opic/15642

Dodane: 06-01-2012 11:40
Od niedawna zacząłem oglądać Bleach i jak na razie moja ulubiona postać to Rukia :)
no i Kon :d

--------------------
Dodane: 22-01-2012 09:41
#DeaDMen - user - 90%
Moją ulubioną postacią jest Ulquiorra za to że zawsze był opanowany,nie miał emocji był bardzo silny.Lubie też Grimmjowa za to że jako jedyny z Espady potrafił się postawić Aizenowi i miał też fajny charakter.

Dodane: 30-01-2012 01:44
1, Grimmjow Jaegerjaquez :d Ta postać niszczy wszystko! Uwielbiam jego śmiech i zawziętość :) Umiał postawić się Aizenowi no i zachował się fair przywracając do życia Ichigo. On to miał charakterek.
Ech, strasznie brakuje Espady ;/

Dodane: 09-02-2012 14:15
#Kyuubi - user - 70%
Ja uwielbiam Zarrakiego Kenpahiego. To że Grimmjow przywrócił Ichigo do życia było fair ale Zarraki i tak jest lepszy, tylko on cieszy się z otrzymanej rany. Podoba mi się też jego potężne relatsu. Widzieliście w Hueco Mundo co robi jego Shankai? Gdyby Kenpahi opanował Bankai to byłby najsilniejszym z kapitanów, chociaż nie wiem czy już nie jest(oprócz dziadka oczywiście, bo jego to się nawet Aizen bał).

Dodane: 13-02-2012 06:10
#Prynio - user - 30%
Kiske podoba mi się jego mieczo i te jego żarty.

Zaraki drugi ja(prawie)

Byakuya miecz charakter chociaż tak w połowie.

--------------------
Dodane: 27-03-2012 22:19
#Byczusia - user - 80%
Moi ulubieńcy?
Ishida Uryuu- rozsądny,inteligentny i świetny Quincy.Uwielbiam jego charakter i to,że w walkach posługuje się cząsteczkami duchowymi jak Quincy. I pamiętam jak gdy ratowali Orihime to się denerwował i ciągle Petsche tłumaczył że nie jest Ichigo,a tamten znowu go nazywał Kurosaki(śmiech)
Ichigo- odważny,dzielny,silny wojownik.
Rukia- tę dziewczynę lubię za rozsądek i to jak się troszczy o Ichigo i często się z nim kłóci. I to,że to silna,zdecydowana postać kobieca,a nie bezużyteczna, która tylko płakać potrafi
Tousen- niewidomy wojownik, poszukujący sprawiedliwości,niestety właśnie zbytnio podążał za Aizenem. Jego charakter jest ciekawy i interesujący, a nie jakiś pusty i nudny.
Ulquiorra- chyba dlatego,że mi się kojarzy z Kakashim z Naruto.Ale też jest dosyć zabawny.

Dodane: 27-03-2012 22:35
#pacin - user - 90%
Oczywiście główny bohater Ichigo, którego darzę wielką sympatią. Jego wejścia, przemiany i formy, aż w końcu siła - wszystko czego potrzebuje główny bohater. Zaraz po nim jest Urahara Kisuke. Świetna postać szczególnie ze względu na wątki humorystyczne, oraz zachowanie. Też jestem leniwy, niestety geniusz ze mnie żaden. :d

--------------------
Dodane: 27-03-2012 23:30
#Lunatic - user - 40%
Byczusia napisał/a:
Tousen- niewidomy wojownik, poszukujący sprawiedliwości,niestety właśnie zbytnio podążał za Aizenem. Jego charakter jest ciekawy i interesujący, a nie jakiś pusty i nudny.
Ulquiorra- chyba dlatego,że mi się kojarzy z Kakashim z Naruto.Ale też jest dosyć zabawny.

Ja co do tych postaci odebrałem całkiem inne wrażenie. Tousen podążał według mnie zgubną drogą sprawiedliwości, której fundamentem była zemsta. Oprócz tego sprawiedliwy jest ten, który może zaprowadzić totalitarny system świata, w którym na tronie stoi człowiek (tutaj Aizen) budzący grozę, a nie należyty szacunek. Można to w ten sposób zinterpretować. Nawrócenie Tousena nastąpiło dopiero przy schyłku jego żywota, więc uważam, że to nie usprawiedliwia jego motywów działania i jego "drogi do sprawiedliwości".
Ulquiorra to chodzący poker face :p Z jego twarzy ciężko były wyczytać jakiekolwiek uczucia, stąd też nie rozumiem jak mógł być zabawny. Osobiście lubiłem go za jego powagę, bezkompromisowość i bezwzględność.
Rozumiem gdyby tu była mowa o Uraharze, który poniekąd jest podobny do Kakashiego, sam nawet takie wrażenie nie raz odebrałem.

--------------------

"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett
Dodane: 28-03-2012 08:02 - Edytowane przez Raye dnia 28-03-2012 08:02
#Raye - user - 0%
@Kyubi

Zarazki nie opanował ani Shikai ani Bankai, a jezeli mowimy co by bylo gdyby bylo to: jakbym ja trenował codzennie po 10 godzin boxu, robil po 1000 pompek to za 5 lat zostałbym mistrzem swiata w boxie -.- Kenpachi musial użyć kendo to pokonania zaledwie 5 espady wiec nie napewno nie jest najsilniejszym kapitanem ;p

Moja ulubiona postacia jest Shunsui, za to jaki jest leniwy, potezny i nie chwali i kozaczy swoja moca (mimo iz jest prawdopodobnie najsilniejszym kapitanem po głównodowodzacym bo ukitake jest chory a unohana mimo posiadania ken-do jest kobieta w dodatku ktora specjalizuje sie w leczeniu) , podejscie do wojny oraz to jaki jest z niego oddany przyjaciel.

Dodane: 28-03-2012 10:51
#Byczusia - user - 80%
[b]
Ja co do tych postaci odebrałem całkiem inne wrażenie. Tousen podążał według mnie zgubną drogą sprawiedliwości, której fundamentem była zemsta.

Miałam na myśli Uraharę,ale pomyliłam imiona.

Dodane: 10-04-2012 15:51
#warold15 - user - 0%
No jak to kto? Jasne, że Ichigo. Taki wyluzowany licealista, tak jak ja. Szkoda, że nie mam mocy shinigami xD
No i oczywiście Zaraki Kenpachi. To jest mój idol :d

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online