Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:41
OnLine: 67, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 74 - Opinie
Dodane: 29-09-2010 15:30
#by_black - systemadmin - max%
A instalowałeś kodeki z naszej strony? Bo osoby, które nie miały obrazu, nie posiadały odpowiednich kodeków.

--------------------
Dodane: 29-09-2010 15:43
#jedi424 - user - 0%
ej o co chodzi że jak próbuje pobrać bo patrze że jest już do pobrania pisze mi że plik chwilowo niedostępny;p Jakby go wogóle nie było na Megaupload

Dodane: 29-09-2010 15:49
#by_black - systemadmin - max%
by_black napisał/a:
Niema sprawy, czasami tak się dzieje, bo IP mimo że stałe, są posegregowane na grupy, no i jeżeli np. masz neta z osiedlówki, albo jesteś w danej grupie, co użytkownik pobiera pliki na gwałt, to później się tak dzieje :p

Swoją drogą, jak możecie przeczytać w pierwszym poście, odcinek został wymieniony na poprawnie działającego na każdym odtwarzaczu, w końcu się udało. Więc wymiana poprzednich odcinków również nastąpi niebawem. Online max za godzinę.

PS. Jeżeli wyskoczy wam komunikat "PLIK CHWILOWO NIEDOSTĘPNY", to wystarczy poczekać jakiś czas, spowodowane jest to masowym przez was pobieraniem pliku. Nie wszyscy na raz, spokojnie.

To co napisałem w poście, stronę wcześniej.

--------------------
Dodane: 29-09-2010 16:00
#krilan91 - user - 0%
19grzesiek45 napisał/a:
Ahh ta C18, dałbym jej rade, w sumie Bulmą też bym nie pogardził. :)
Dzięki chłopaki za odcinek :d
edit: Co się stanie z Picollo? Szczerze, nie pamiętam :o

Songo uratował piccolo. po walce tenshina z cellem gdy wchłąnoł już C17

Dodane: 30-09-2010 20:50
#Macias - user - max%
Odcinek był taki jak sobie wyobrażałem. Oglądaliśmy sporo ciekawych scen. Trzeba przyznać że Cell dał o sobie znać z przytupem. Piccolo wyeliminowany, C17 w potrzasku.. Chyba pora na C16! :d

--------------------
Dodane: 30-09-2010 21:11
#bati999 - user - 30%
Zawiodłem się, bo Vegeta z Trunks'em nie wyszli jeszcze z RoSiT'u i w ogóle żal. W sumie nic nowego się nie stało, oprócz tego, że piccolo nie ma połowy brzucha i został wyeliminowany.

--------------------
THIS
IS
SPARTA
Dodane: 30-09-2010 23:16
#MacGyver - user - 10%
Jak już to RoSaT a nie RoSiT Room of Spirit and Time
Odcinek zarąbisty czekam aż się zacznie trenig Goku i Gohan'a oraz na Cell Games

Dodane: 01-10-2010 16:39
#pacin - user - 90%
Dawno nie oglądałem Kai'a, ponieważ bardzo trudno jest mi odzwyczaić się od starej wersji, która była dla mnie idealna.

Odcinek całkiem dobry. Cell pokazał na co go stać. Teraz tylko czekać, aż wkroczy Vegeta. Napisy i tłumaczenie jak zwykle wyśmienite.

--------------------
Dodane: 09-10-2010 00:06
W końcu udało się obejrzeć DB KAI 74 i muszę przyznać że warto było ;) Picollo wykazał się ogromną determinacją jak i siłą, ale to nie wystarczyło. Cell pokonał go bez problemu. Kilka jego ciosów naprawdę efektownych ;)

Teraz krótka (tak mi się wydaje) walka z C17 i obejrzymy odświeżoną wersję Cell 2 ;)

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online