Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:41
OnLine: 67, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 74 - Opinie
Dodane: 26-09-2010 10:07 - Edytowane przez by_black dnia 28-09-2010 19:22
#by_black - systemadmin - max%
Witam. Na wortalu dostępny jest już 74 epizod przygód bohaterów z "Dragon Ball Kai". Możecie obejrzeć już wersję ONLINE HQ PL i pobrać wersję HD PL.

Wersja ONLINE: Dostępna, HQ PL. http://dbpolska.n...ll_kai/74/
Wersja DOWNLOAD: Dostępna, HD PL, http://dbpolska.n...all_kai_74

Epizod jest już do pobrania w wersji HD, działa poprawnie na każdym odtwarzaczu.

Informacja dla tych, którzy czekają na poprawnie działające wersje epizodów. Ikar ma problem również z obrazem, u niego jednak jest przyśpieszony, jak tylko znajdzie na to sposób ruszy reupload epizodów od 65 numeru. Do tej pory proszę o cierpliwość.

Pozdrawiam i życzę wysokich transferów.

--------------------
Dodane: 28-09-2010 03:22
Ja oglądam w Nero ShowTime Essentials i jest dobra synchronizacja dźwięku z obrazem.

Szkoda, że Piccolo dał się tak szybko pokonać. :(

Dodane: 28-09-2010 13:07
#owerfull - user - max%
Nareszcie Cell stworzył sobie dostęp do C17 :) Odcinek dobry i bez problemów z synchronizacją obrazu i dźwięku :) .Wszystko jak najbardziej na miejscu.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 28-09-2010 13:37
To super, że większych problemów nie macie, naprawdę z tego się cieszę :)

Swoją drogą, obejrzałem odcinek i powiem wam, że nie jest źle, naprawdę choć tylko odświeżona kreska to przyjemnie się ogląda, no i uwielbiam ten moment jak wpada Cell i robi swoje ^^

--------------------
Dodane: 28-09-2010 15:30
#Sarrius - user - 0%
Zero problemów. Dzwięk jak najbardziej ok. Epizod świetny, czekam na następny ^^.
Ps: Oglądałem w programie DziobasPlayer.

Dodane: 28-09-2010 15:31
Dzięki chłopaki za info, w razie czego będę mógł później zaktualizować listę playerów, dzięki wam :)

--------------------
Dodane: 28-09-2010 16:10
odcinek fajny, best player działa bez zarzutu, jednak w mp4 miałem lekkie przesunięcie, dopiero jak zmieniłem format poprzez zmiane nazwy na .avi to miałem prawidłowo :)

Dodane: 28-09-2010 16:26 - Edytowane przez olek_mi dnia 28-09-2010 16:33
#olek_mi - user - max%
Udało mi się przerobić odcinek tak, że będzie działać na każdym odtwarzaczu bez zarzutu. Za jakąś godzinę pojawi się właśnie ta wersja na stronie do pobrania. A zaraz potem zacznie się przerabiać ten odcinek online. O ile nie dojdzie do żadnych komplikacji w między czasie, to za około 2 godziny będziecie mogli ujrzeć już najnowszy kai online pl ;) .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 28-09-2010 16:30
Dlaczego nie mogę pobrać odcinka (plik jest chwilowo niedostępny - od pół godziny)? Sprawdzałem na firefoxie i IE 8 i jest to samo

--------------------
Dodane: 28-09-2010 16:37
Plik pobiera się normalnie, po prostu ci limit wskoczył, wczoraj identyczną sytuacje tłumaczyłem innemu użytkownikowi, na pw ci podeślę link bezpośredni, mu pomogło.

--------------------
Dodane: 28-09-2010 17:38
Dzięki. A nie wiem skąd limit bo mam neta ze stałym IP i dostęp do neta mam tylko ja na kompie i laptopie a z megauploadu ostatni raz tydzień temu coś ściągałem więc nie wiem o co chodzi ;) Ale z tego bezpośredniego linku się ściągnęło, dzięki.

--------------------
Dodane: 28-09-2010 17:42 - Edytowane przez by_black dnia 28-09-2010 18:12
Niema sprawy, czasami tak się dzieje, bo IP mimo że stałe, są posegregowane na grupy, no i jeżeli np. masz neta z osiedlówki, albo jesteś w danej grupie, co użytkownik pobiera pliki na gwałt, to później się tak dzieje :p

Swoją drogą, jak możecie przeczytać w pierwszym poście, odcinek został wymieniony na poprawnie działającego na każdym odtwarzaczu, w końcu się udało. Więc wymiana poprzednich odcinków również nastąpi niebawem. Online max za godzinę.

PS. Jeżeli wyskoczy wam komunikat "PLIK CHWILOWO NIEDOSTĘPNY", to wystarczy poczekać jakiś czas, spowodowane jest to masowym przez was pobieraniem pliku. Nie wszyscy na raz, spokojnie.

--------------------
Dodane: 28-09-2010 18:20
Kidy będzie dostępna Polska wersja odcinka 74 ??

Dodane: 28-09-2010 18:23 - Edytowane przez by_black dnia 28-09-2010 19:18
Cały czas jest przecież do pobrania, a wersja online właśnie się przerabia na portalu megavideo.com i jest już 100%.

LINK DO HQ PL ONLINE: LINK: http://dbpolska.n...ll_kai/74/

Swoją drogą dzisiaj chyba ludzie poszaleli, odcinek ma już prawie 1500 pobrań, kiedy ostatni przez tydzień tyle nie uzbierał xD

--------------------
Dodane: 28-09-2010 20:45
#siny1988 - user - 30%
Odcinek calkiem calkiem :) Cell odnalazl cyborgi i teraz rozegra sie walka o nie :) robi sie coraz ciekawiej :d

--------------------
:) Dla przyjaciół Adaśko :)

Piszę poprawnie po Polsku.
Dodane: 29-09-2010 14:45 - Edytowane przez 19grzesiek45 dnia 29-09-2010 14:53
Ahh ta C18, dałbym jej rade, w sumie Bulmą też bym nie pogardził. :)
Dzięki chłopaki za odcinek :d
edit: Co się stanie z Picollo? Szczerze, nie pamiętam :o

Dodane: 29-09-2010 15:11
#zielony - user - 90%
Odcinek świetny, dużo walki i fajnej akcji. Szczególnie było dobre to jak Goku pochwala bicie dzieci xD. Następny odcinek tez zapowiada się świetnie. Moja ocena to 5/5.

--------------------
Moje rysunki ;)
Dodane: 29-09-2010 15:17
#Cathoor - user - 0%
Mam taki problem że od 5 odcinków mam sam dzwięk. Sprawdzałem na best playerze, allplayerze i windows media playerze. Wie ktoś czym to może być spowodowane? Wcześniejsze odcinki działały poprawnie.

Dodane: 29-09-2010 15:23
Ty chyba nie chcesz, albo nie potrafisz szukać, w każdym temacie było to wałkowane, jest nawet specjalny temat o tym, przytoczę Ci cytat:

13. Brak synchronizacji w dźwięku i w obrazie w odcinkach.
- Opóźnienie zawiera kilka odcinków "Dragon Ball Kai" (65-73), jednak już niebawem wszystkie odcinki zawierające te opóźnienie zostaną wymienione. Obecnie poleca się dwóch odtwarzaczy: Windows Media Player i QuickTime.

I nawet w pierwszym poście pisze, że zaczął się reupload.

--------------------
Dodane: 29-09-2010 15:29 - Edytowane przez Cathoor dnia 29-09-2010 16:06
#Cathoor - user - 0%
Ale u mnie ten problem to nie jest brak synchronizacji dzwieku i obrazu tylko kompletny brak obrazu.

edit@ Po zainstalowaniu wszystkich kodekow odcinek działa poprawnie. Dzięki za pomoc.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online