Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:41
OnLine: 68, statystyki
index > Manga i Anime > Pokémon
Temat: Pokemon: Black/White
Dodane: 06-01-2011 19:10
A czy ten kod dziala do wersji white bo zrobilem tak jak bylo powyzej i nic.
Moze macie jakis pomysl?

--------------------

Dziel się swoją wiedzą!!!
To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności...
Dodane: 12-01-2011 11:22
#by_black - systemadmin - max%
Są dwa kody jeden jest do wersji Black, drugi do White, na podanej stronie je znajdziesz, mi odpalił kod do wersji Black, jak jest z White, tego nie wiem.

Dodane: 12-03-2011 18:03
#Karolex - user - 90%
Wyszła chyba oficjalna wersja w języku angielskim. Gram od pięciu minut, nie zauważyłem żadnych problemów. Wręcz przeciwnie, działa znakomicie. Te zbliżenia i oddalenia naprawdę ciekawie wyglądają, grafika jest świetna. Tylko grać!

--------------------
Dodane: 12-03-2011 18:05
Ja już pobrałem w pełni działającą wersję ENG kilka dni temu, na emulatorze chodzi bezbłędnie i też jestem z niej zadowolony, ale nie gram dalej, bo mam trochę teraz rzeczy na głowie, a jak zacznę grać, to ciężko będzie mi przestać grać :p

--------------------
Dodane: 12-03-2011 18:25
#Marcin00 - user - 90%
Ja też sobie pykam w najnowsze pokemon'y :d . Tylko, że ja zdecydowałem się na wersję White, szkoda tylko, że pokemony są do bani na początku, nie chodzi mi o podstawowe bo te są nawet ładne. Dopiero później i to dużo później są nawet dobre pokemony, który mają ciekawy design [serce] . Albo smoczki też są ciekawe...

--------------------

Dodane: 14-03-2011 16:27
#zadyma - user - 90%
Ja niedługo wyślę mojego DS do serwisu, naprawią mi go, i pierwszą grą jaką kupię będą pokemony white. Co jak co ale pokemony trzeba kupić oryginalne. Tak się napaliłem na wersję white że nie śpię po nocach, jak już dorwę poki w moje łapy też chyba nie będę spał [wesoly]

Dodane: 22-05-2011 14:37 - Edytowane przez Kamcio69 dnia 22-05-2011 14:39
#Kamcio69 - user - 30%
Mam pytanie do black'a, czy mógłbyś podać link do tych poków ENG? Bo szukałem ,ale znaleźć nie mogłem (może jestem głupi :d ), a bardzo chciałbym w nie pograć :)

Edit:
A, i jeśli ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak obsługiwać te emu itp. to prosiłbym, bo jedyne poki w jakie grałem to na komórce :d

Dodane: 22-05-2011 16:17 - Edytowane przez by_black dnia 22-05-2011 16:19
Tutaj masz linki do plików:

White - http://chomikuj.p... *db*9d+Pokemon/gry/Pokemon+Black+and+White/Pokemon+White+English+%28Patched+ROM%29

Black - http://chomikuj.p... *db*9d+Pokemon/gry/Pokemon+Black+and+White/Pokemon+White+English+%28Patched+ROM%29

Emulator - https://sourcefor...p/download

Po prostu otwierasz emulator, file > open > wybierasz plik nds i grasz, te wersje które podałem, są już spatchowane więc żadnych kodów nie potrzeba ;)

--------------------
Dodane: 22-05-2011 16:24
#Kamcio69 - user - 30%
ok, dzięki wielkie, a mam jeszcze 1 pytanko
Co mam zrobić jeśli zbugowało mi się PC? chcę wejść ale tak jakby nie było drzwi na ich miejscu ;/

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online