Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:41
OnLine: 65, statystyki
index > Manga i Anime > Pokémon
Temat: Pokemon: Red/Blue/Green/Yellow
Dodane: 03-10-2010 01:59
#Tomson - user - 90%
Ja w te pierwsze wersje grałem baaaaardzo dawno temu. Pamiętam do tej pory, że nigdy nie mogłem przejść Victory Road :p Najbardziej podobała mi się chyba wersja Red bo była po polsku xD oraz Yellow. Ten motyw z Pikachu goniącym cię jak jakiś Pedobear był nawet fajny xD Oraz można było mieć wszystkie 3 startery :d

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 20-10-2010 15:58
#kordos - user - max%
Tomson napisał/a:
Ten motyw z Pikachu goniącym cię jak jakiś Pedobear był nawet fajny xD Oraz można było mieć wszystkie 3 startery :d

W Yellow tak było? Jakbym wiedział, to bym w nią zagrał. :p
A tak to grałem tylko w FireRed i fajnie nawet się grało, VR trochę była irytująca, a potem walki na prawdę ciężkie, tym bardziej, że cała czwórka miała bardziej wyekspione poki ode mnie, koleś na końcu chyba też, już nie pamiętam, bo z nim łatwo poszło. :)

Dodane: 20-10-2010 16:14
#razor09 - user - 80%
Ja grlaem tylko w FIRE RED. Fajnie sie gralo, ale niechcialoby mi sie znow nia grac. Oczywiscie Charizard wymiatal i to byl dla mnie najwiekszy plus tej gry.
Jaka JEDNA czesc byscie mi polecili, zeby zagrac ( bo w wiecej nie chce :p )?

--------------------
Come back Gin.
Dodane: 24-10-2010 22:03
#CzeQo - user - 40%
Kiedys natrafilem na spathowana wersje Leaf green, fire red po polsku, ktora miala w sobie mozliwosc schwytania wszystkich 151 pokemonow. Jednak linki byly wygasle.
Ktos ma badz zna linki? :) bylbym wdzieczny;p

Dodane: 19-12-2010 22:31
Ja grałem we wszystkie ale najbardziej podobał mi się Pokemon Yellow, fajny motyw z tym, że Pikachu może chodzić za tobą. Dobrą grafiką gra się nie szczyci specjalnie. Ogólnie pograć można tak sobie :p

Dodane: 16-02-2011 22:19
#JAROMIR - user - 80%
uważam pokemon red za najlepszą część serii bo w każdej następnej jest zupełnie to samo

nie gadać mi tu o grafice tak samo pierwsze gta nie było nawet w 3d a teraz to najlepsza seria i nowe pokemony dla mnie to żadna zmiana

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Dodane: 06-07-2011 17:52 - Edytowane przez zrozum dnia 06-07-2011 19:22
#zrozum - user - 50%
Wie ktoś czy w Fr można mieć Mew? Bo zobaczyłem taki jeden filmik link : http://www.youtub...Ibqbepn4gA
I to jest jakieś podrobione czy coś takiego? Może jednak ten sposób działa? Jak myślicie?

a tu po polsku :
http://www.youtub...-2MLFRZBaU

Działa tylko na redzie/bluee
Po komentarzach uważam że działa, no chyba że specjalnie kłamiom...

Dodane: 06-07-2011 20:03
#by_black - systemadmin - max%
Żeby mieć Mew, trzeba otrzymać bilet na specjalnych imprezach organizowanych przez Nintendo. Jeżeli chodzi o kody, to takowe istnieją, ale często są źle stworzone i po prostu save idzie się walić za przeproszeniem.

--------------------
Dodane: 06-07-2011 20:06
#zrozum - user - 50%
Jak ściągnę red'a, to spróbuję, może jednak zadziała? ;) A może nie, warto zawsze spróbować, nic na tym nie tracę ;>

Dodane: 08-07-2011 09:37
#Cyrus - user - max%
Skopiuj sobie save na wszelki wypadek żeby go szlak nie trafił i spróbuj. Używając takich kodów pierwsze drzwi w jakie wejdziesz przenoszą Cię do tej krainy w której będzie Mew. Tak jak Black mówi, dostaje się takie specjalne klucze na imprezach Nintendo lub nie raz na premierach filmów kinowych. Ale to juz dotyczy najnowszych wersji gier, do tych starych już nie rozdają.

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 13-07-2011 13:08
#zrozum - user - 50%
Ale to nie jest kod... Więc dlaczego save ma się rozwalić? Na razie nie próbuję, nie ma mnie w domu.

Dodane: 18-07-2011 18:41
#Cyrus - user - max%
kod jest po to by odblokować krainę w której jest mew :p No chyba że masz specjalny klucz w co wątpię, dlatego trzeba użyć kodu ;)

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 19-08-2011 01:06
#Matroxx - user - 0%
ja mam pytanie czy ktoś z was zna jakąś gre typu pokemon online?? chętnie pograł bym w coś takiego, z serii gameboyowej najmilej wspominam Red :]

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online