Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:40
OnLine: 61, statystyki
index > Manga i Anime > Bleach
Temat: Bleach: Pytania i odpowiedzi
Dodane: 27-08-2011 00:34
Sango napisał/a:
Jeśli podobało ci się anime podobało (nie liczmy Fillerów) to manga na pewno ci się spodoba. Więc możesz śmiało kupować, mangę a się nie zawiedziesz :)

Nie licząc fillerów znam tylko sagę Rukii.

Boję się trochę, że co chwila będą odkrywali kolejny poziom miecza, BanKai ("dla Kapitanów i Ichigo" ;) będzie czymś tak zwykłym jak brak śniegu w Wigilię a dosyć ciekawa historia przekształci się w bezkształtny ciąg pojedynków. Mam nadzieję, że niesłusznie się martwię?
I jeszcze jedno: co zawiera (lub będzie zawierać) manga? Chyba nie samo ratowanie Rukii i walkę z tymi Arrancarami i Vizardami?

--------------------
Dodane: 27-08-2011 01:03
Nie, to juz dawno bylo. Teraz bedzie walka z pierwszym zastepczym shinigami, ginjo kuugo, tym gosciem co nauczyl ichigo fullbringu.

Dodane: 27-08-2011 21:49
albusmaster napisał/a:
Nie, to juz dawno bylo. Teraz bedzie walka z pierwszym zastepczym shinigami, ginjo kuugo, tym gosciem co nauczyl ichigo fullbringu.

Wnioskuję, że autor nie wałkuje jednego tematu, jak Mishimoto w Naruto z tymi Akatsuki i Orochimaru. Chyba se kupie tego Bleacha.

--------------------
Dodane: 27-08-2011 22:05
#Fiend - user - 70%
Wnioskuję, że autor nie wałkuje jednego tematu, jak Mishimoto w Naruto z tymi Akatsuki i Orochimaru. Chyba se kupie tego Bleacha.

Ja ci powiem ,że niestety ale po sadze w SS zaczyna się ogromny natłok walk.I fabuła troche ginie gdzie w tyle.Znaczy mi się tam Bleach podoba ale widze ,że ty masz zastrzerzenia do dużej ilości walk i poziomów.Więc ci odradzam.

--------------------

Dodane: 12-10-2011 09:11
Witam.Potszebuję listy odcinków z bleacha w którym to ichigo nie kontrolował swojej maski i był niezłym dupkiem.Chodzi mi o wszystkie te odcinki bo bardzo potrzebne mi są to zrobienia amv.Czy ktoś mógłby mi dać taką listę.

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Bleach: Pytania i odpowiedzi

--------------------
Dodane: 12-10-2011 14:53
proszę was ludzie.Poświęccie parę chwil.jesteście moją jedyną nadzieją.Bardzo mi jest ta lista tych odcinków potrzebna.Bo chce zrobić takie czaderskie amv.

--------------------
Dodane: 12-10-2011 15:13
#Akki - user - 30%
271-272 Hollow Ichigo vs ulquiorra

123-125 hollow ichigo vs Vaizards

Proszę mam nadzieję że pomoogłem ;]

--------------------
"Zostaniesz HoKage jakiego nie było" Chiyo
Dodane: 12-10-2011 17:41
I o to chodzi.Dzięki ci wielkie.Jutro dam na stronie moje amv.I zobaczycie czy mi wyszło czy nie.naprawdę dzięki.

--------------------
Dodane: 23-01-2012 16:28
#NoClan - user - 60%
A ja mam takie pytanie, ponieważ jak każdy wie Aizen kiedy uciekł z SS zniszczył swoje okularki :) , natomiast później jest pokazane (podczas walki z Barraganem), że Aizen wraz z Ginem i Tosenem decydują powitać się króla Hueco Mundo i wtedy Aizen ma jeszcze okulary. Czy to jakiś błąd czy co ? :d

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 23-01-2012 16:34
#DeaDMen - user - 90%
NoClan napisał/a:
A ja mam takie pytanie, ponieważ jak każdy wie Aizen kiedy uciekł z SS zniszczył swoje okularki :) , natomiast później jest pokazane (podczas walki z Barraganem), że Aizen wraz z Ginem i Tosenem decydują powitać się króla Hueco Mundo i wtedy Aizen ma jeszcze okulary. Czy to jakiś błąd czy co ? :d

Może miał jeszcze jakieś zapasowe okulary xD.

Dodane: 23-01-2012 16:43
#Tomskii - user - 40%
NoClan napisał/a:

Bo rekrutowanie Barragana odbyło się wcześniej, jeszcze gdy działali pod przykrywką w SS jako kapitanowie.

Dodane: 24-01-2012 18:33
#NoClan - user - 60%
Tomskii napisał/a:
NoClan napisał/a:

Bo rekrutowanie Barragana odbyło się wcześniej, jeszcze gdy działali pod przykrywką w SS jako kapitanowie.

A było gdzieś to opisane :d ?

--------------------

Dodane: 11-02-2012 18:59
#DeaDMen - user - 90%
NoClan napisał/a:
Tomskii napisał/a:
NoClan napisał/a:

A było gdzieś to opisane :d ?

Chyba podczas wspomnień Barangi podczas walki z Sai Fon.

Dodane: 11-02-2012 19:01
#NoClan - user - 60%
#DeaDMen Ale to wiem. Pytam się czy było to gdzieś opisane, że rekrutowanie Barragana odbyło się wcześniej :) .

--------------------

Dodane: 18-02-2012 19:21
#Mariucha - user - 0%
Wie ktoś może skąd mogę pobrać odcinki Bleach po polsku??? :)
proszę o linki :p

(tylko nie z precyla) [yyy]

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Bleach: Pytania i odpowiedzi

Dodane: 20-02-2012 12:00
#Kyuubi - user - 70%
Myślę że wszystkie odcinki powinny być na portalu Bleach Gotei- wirtualna społeczność dusz. Linka ci teraz nie dam bo w pracy siedzę i mam zblokowane strony :d

--------------------

Razem możemy więcej :)
Dodane: 20-02-2012 15:28
#DeaDMen - user - 90%
Kyuubi napisał/a:
Myślę że wszystkie odcinki powinny być na portalu Bleach Gotei- wirtualna społeczność dusz. Linka ci teraz nie dam bo w pracy siedzę i mam zblokowane strony :d

Niestety na tej stronie też niema odcinków Bleacha ponieważ wszystkie były na megaupload, a jak wiadomo megaupload już nie ma.Ogólnie ciężko teraz znaleźć odcinki Bleacha.

Dodane: 20-02-2012 15:37
#NoClan - user - 60%
Wydaje mi się, że jedynym wyjściem do ściągnięcia Bleach'a będzie chomikuj lub nowe odsiebie.pl :) . DeaDMen masz racje :) , ciężko jest teraz znaleść odcinki. Linki możesz znaleźć jeszcze na peb.pl, ale tam też sporo linków było na MU.
Pzdr.

--------------------

Dodane: 20-02-2012 15:41
#Kyuubi - user - 70%
W takim razie trzeba szukać linków na rapidshare. Na pewno coś musi być w sieci. Jeżeli nie ma to pozostają torrenty.org . Tam jest na 90%.

--------------------

Razem możemy więcej :)
Dodane: 20-02-2012 15:47
#Fiend - user - 70%
#Mariucha Myśle ,że dobrym wyjściem są też torrenty.Sam ściągnołem ze 100 odcinków.I pewnie na Anime Shinden i Anime Zone znajdziesz większość działających (nie jestem pweiwn bo dawno nie ptarzałem).

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online