Dodane: 27-08-2011 00:34
Sango napisał/a:Jeśli podobało ci się anime podobało (nie liczmy Fillerów) to manga na pewno ci się spodoba. Więc możesz śmiało kupować, mangę a się nie zawiedziesz
Nie licząc fillerów znam tylko sagę Rukii.
Boję się trochę, że co chwila będą odkrywali kolejny poziom miecza, BanKai ("dla Kapitanów i Ichigo"

będzie czymś tak zwykłym jak brak śniegu w Wigilię a dosyć ciekawa historia przekształci się w bezkształtny ciąg pojedynków. Mam nadzieję, że niesłusznie się martwię?
I jeszcze jedno: co zawiera (lub będzie zawierać) manga? Chyba nie samo ratowanie Rukii i walkę z tymi Arrancarami i Vizardami?
--------------------

Dodane: 27-08-2011 01:03
Nie, to juz dawno bylo. Teraz bedzie walka z pierwszym zastepczym shinigami, ginjo kuugo, tym gosciem co nauczyl ichigo fullbringu.

Dodane: 27-08-2011 21:49
albusmaster napisał/a:
Nie, to juz dawno bylo. Teraz bedzie walka z pierwszym zastepczym shinigami, ginjo kuugo, tym gosciem co nauczyl ichigo fullbringu.
Wnioskuję, że autor nie wałkuje jednego tematu, jak Mishimoto w Naruto z tymi Akatsuki i Orochimaru. Chyba se kupie tego Bleacha.
--------------------

Dodane: 27-08-2011 22:05
Wnioskuję, że autor nie wałkuje jednego tematu, jak Mishimoto w Naruto z tymi Akatsuki i Orochimaru. Chyba se kupie tego Bleacha.
Ja ci powiem ,że niestety ale po sadze w SS zaczyna się ogromny natłok walk.I fabuła troche ginie gdzie w tyle.Znaczy mi się tam Bleach podoba ale widze ,że ty masz zastrzerzenia do dużej ilości walk i poziomów.Więc ci odradzam.
--------------------

Dodane: 12-10-2011 09:11
Witam.Potszebuję listy odcinków z bleacha w którym to ichigo nie kontrolował swojej maski i był niezłym dupkiem.Chodzi mi o wszystkie te odcinki bo bardzo potrzebne mi są to zrobienia amv.Czy ktoś mógłby mi dać taką listę.
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Bleach: Pytania i odpowiedzi
--------------------

Dodane: 12-10-2011 14:53
proszę was ludzie.Poświęccie parę chwil.jesteście moją jedyną nadzieją.Bardzo mi jest ta lista tych odcinków potrzebna.Bo chce zrobić takie czaderskie amv.
--------------------

Dodane: 12-10-2011 15:13
271-272 Hollow Ichigo vs ulquiorra
123-125 hollow ichigo vs Vaizards
Proszę mam nadzieję że pomoogłem ;]
--------------------
"Zostaniesz HoKage jakiego nie było" Chiyo

Dodane: 12-10-2011 17:41
I o to chodzi.Dzięki ci wielkie.Jutro dam na stronie moje amv.I zobaczycie czy mi wyszło czy nie.naprawdę dzięki.
--------------------

Dodane: 23-01-2012 16:28
A ja mam takie pytanie, ponieważ jak każdy wie Aizen kiedy uciekł z SS zniszczył swoje okularki

, natomiast później jest pokazane (podczas walki z Barraganem), że Aizen wraz z Ginem i Tosenem decydują powitać się króla Hueco Mundo i wtedy Aizen ma jeszcze okulary. Czy to jakiś błąd czy co ?

Dodane: 23-01-2012 16:34
NoClan napisał/a:A ja mam takie pytanie, ponieważ jak każdy wie Aizen kiedy uciekł z SS zniszczył swoje okularki

, natomiast później jest pokazane (podczas walki z Barraganem), że Aizen wraz z Ginem i Tosenem decydują powitać się króla Hueco Mundo i wtedy Aizen ma jeszcze okulary. Czy to jakiś błąd czy co ?
Może miał jeszcze jakieś zapasowe okulary xD.

Dodane: 23-01-2012 16:43
NoClan napisał/a:A ja mam takie pytanie, ponieważ jak każdy wie Aizen kiedy uciekł z SS zniszczył swoje okularki

Bo rekrutowanie Barragana odbyło się wcześniej, jeszcze gdy działali pod przykrywką w SS jako kapitanowie.

Dodane: 24-01-2012 18:33
Tomskii napisał/a:NoClan napisał/a:A ja mam takie pytanie, ponieważ jak każdy wie Aizen kiedy uciekł z SS zniszczył swoje okularki

Bo rekrutowanie Barragana odbyło się wcześniej, jeszcze gdy działali pod przykrywką w SS jako kapitanowie.
A było gdzieś to opisane

?

Dodane: 11-02-2012 18:59
NoClan napisał/a:Tomskii napisał/a:NoClan napisał/a:A ja mam takie pytanie, ponieważ jak każdy wie Aizen kiedy uciekł z SS zniszczył swoje okularki

A było gdzieś to opisane

?
Chyba podczas wspomnień Barangi podczas walki z Sai Fon.

Dodane: 11-02-2012 19:01
#DeaDMen Ale to wiem. Pytam się czy było to gdzieś opisane, że rekrutowanie Barragana odbyło się wcześniej

.

Dodane: 18-02-2012 19:21
Wie ktoś może skąd mogę pobrać odcinki Bleach po polsku???
proszę o linki
(tylko nie z precyla)
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Bleach: Pytania i odpowiedzi

Dodane: 20-02-2012 12:00
Myślę że wszystkie odcinki powinny być na portalu Bleach Gotei- wirtualna społeczność dusz. Linka ci teraz nie dam bo w pracy siedzę i mam zblokowane strony

Dodane: 20-02-2012 15:28
Kyuubi napisał/a:Myślę że wszystkie odcinki powinny być na portalu Bleach Gotei- wirtualna społeczność dusz. Linka ci teraz nie dam bo w pracy siedzę i mam zblokowane strony
Niestety na tej stronie też niema odcinków Bleacha ponieważ wszystkie były na megaupload, a jak wiadomo megaupload już nie ma.Ogólnie ciężko teraz znaleźć odcinki Bleacha.

Dodane: 20-02-2012 15:37
Wydaje mi się, że jedynym wyjściem do ściągnięcia Bleach'a będzie chomikuj lub nowe odsiebie.pl

.
DeaDMen masz racje

, ciężko jest teraz znaleść odcinki. Linki możesz znaleźć jeszcze na peb.pl, ale tam też sporo linków było na MU.
Pzdr.

Dodane: 20-02-2012 15:41
W takim razie trzeba szukać linków na rapidshare. Na pewno coś musi być w sieci. Jeżeli nie ma to pozostają torrenty.org . Tam jest na 90%.

Dodane: 20-02-2012 15:47
#Mariucha Myśle ,że dobrym wyjściem są też torrenty.Sam ściągnołem ze 100 odcinków.I pewnie na Anime Shinden i Anime Zone znajdziesz większość działających (nie jestem pweiwn bo dawno nie ptarzałem).
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.