Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:39
OnLine: 58, statystyki
index > Manga i Anime > Bleach
Temat: Bleach: Wy w Bleach?
Dodane: 27-06-2011 20:45 - Edytowane przez ito281035 dnia 04-07-2011 20:25
Ja to bym chciała być Orihime lub Rukia (nie wiem czy dobrze napisałam :p ) Lubię te postacie . Szczególnie Orihime ma ciekawe zdolności . Ale najbardziej to chciała bym być Yoruichi jest zabawna , ma fajny charakter taki zadziorny i jest moim odzwierciedleniem .

--------------------
:* - < 3
Dodane: 27-06-2011 21:03
#Kamcio69 - user - 30%
Ja chciałbym być Hisagim ;] Może to trochę dziwne, lecz strasznie podoba mi się jego ShiKai i wygląd ;)

Dodane: 07-08-2011 00:55
Tylko dziadek lub ostatecznie byakuaya, a dlaczego? Bo mógłbym się wywyższać nad innych i wszystkich w około gnoić za wszystko. Niektóre teksy dziadka do innych shinigami czasami wymiatają. I ta jego ogromna pewność siebie.

--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne
Dodane: 29-08-2011 12:36 - Edytowane przez by_Milo dnia 06-01-2012 12:09
#by_Milo - user - 20%
Jeżeli miałbym pojawić się Bleach'u to chciałbym być Kuchiki Byakuya. Pochodził bym z arystokratycznej rodziny, nie musiałbym się o nic martwić, a to oznacza, że zajmowałbym się tylko nauką i treningiem. Czułbym się dumny tak jak Byakuya z tego, że jestem głową jednej z najważniejszych rodzin w Soul Society. Przy czym również cenie go za to, że jest opanowany w każdej sytuacji, nie pozwoli sobą pomiatać, dla niego duma jest najważniejsza.
Dlaczego jeszcze chciałbym być Byakuya? Ponieważ posiada moje ulubione zampaktou - Senbonzakura. Jest on mistrzowski w każdym calu.

Dodane: 12-11-2011 13:49 - Edytowane przez Esey dnia 12-11-2011 13:55
#Esey - user - 80%
W Bleachu chciałbym być po prostu sobą, osobą stojącą na uboczu, która w pewnym momencie wkroczy do akcji i rozpierd*%$# wszystkich! I zniknie :>. Jeżeli chodzi o moce, to na pewno moce Shinigami, moce zanpakutou opierałyby się na kidou. Charakter, to byłoby połączenie Hitsugai i Kyōraku ^^.

Dodane: 12-11-2011 14:42
#Akki - user - 30%
Może to trochę zabrzmi dziwnie ale zawsze chciałem mieć kosę taką jak miał Hidan w Naruto :d To byłby mój Zanpaktou.No i troszkę bym się szkolił w Kidou , tak by być na poziomie 60-70.

--------------------
"Zostaniesz HoKage jakiego nie było" Chiyo
Dodane: 09-02-2012 15:01
#Kyuubi - user - 70%
Ja chciałbym być Ichigo bo główny bohater nie może zginąć i zawsze by mi się udawało wygrać.

Dodane: 13-02-2012 06:05
#Prynio - user - 30%
Z chęcią byłbym Kiske moja ulubiona postać w tym anime, podoba mi się jej styl życia niby zbiegły Shinigami a jednak za wszelką cenę chcę pomagać Społeczności.

--------------------
Dodane: 01-03-2012 16:39
#Byczusia - user - 80%
Ja to bym chciała być Rukią m.in. dlatego, że to jest jedna z moich ulubionych postaci. Być w Soul Society, tylko ten Byakuya- z takim braciszkiem to bym nie wytrzymała, ale pomijając ten mały aspekt to jak bajbardziej. Albo jakąś tam Shinigami czy może Vaizardką.

Dodane: 01-03-2012 17:02
#Seba-TQ - user - 10%
Ja chciałbym być Konem :p ponieważ ta postać jest bardzo zabawna lubi się wygłupiać i nie słucha nikogo zawsze musi postawić na swoje.

--------------------
Ulubione mangi:
-Bleach -Fullmetal Alchemist
-Naruto
Ulubione anime:
-Naruto,-Deadman Wonderland,-Black Rock Shoter,-Durarara!,... Bardzo dużo tego jest.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online