Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:38
OnLine: 57, statystyki
index > Manga i Anime > Bleach
Temat: Bleach: Wy w Bleach?
Dodane: 18-09-2010 22:11 - Edytowane przez by_black dnia 19-09-2010 09:09
#Aero - user - 90%
Ostatnio przeglądając tematy o Dragon Ballu zwróciłem uwagę na "Wy w Drago Ball ? więc pomyślałem czemu nie ma czegoś takie go o Bleachu . Dobra może lepiej wyjaśnię o co chodzi więc tutaj możecie napisać kim chcielibyście być w mandze lub anime Bleach .

Ps. Jeśli coś podobnego było to temat do kosza

Dodane: 18-09-2010 22:16
#MidulGT - user - 80%
Nie przypominam sobie aby było coś takiego a więc najbardziej chciał bym być Byakuya on zawsze taki spokojny a zarazem bardzo dobry w walce itp. ;p

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Dodane: 18-09-2010 22:28
#Arti1915 - user - 90%
O ja to bym chciał bym kimś takim jak Ichigo. W krótkim czasię zdobyć ogromną moc, Być bardzo zgranym ze swoim Zanpaktou.

--------------------

Dodane: 18-09-2010 22:32
#Darknes - user - max%
Najlepiej jakimś zwykłym mieszkańcem i na pewno nie Karakury bo wszyscy mieszkańcy aktualnie są w śpiączce xD Jakbym się nie wyróżniał to by mnie żadne dziwne stwory nie atakowały, nikt nie latał by z mieczem i mi nie hałasował pod oknem. Cisza i spokój :p

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 18-09-2010 22:38
#Aero - user - 90%
MidulGT-Tak zgodzę się z Tobą Byakuja jest zawsze spokojny , opanowany inteligentny a zarazem ma ten swój styl i honor . Ja chciałbym być Ulquiorrą jest podobny do Byakuji z charakteru i troszeczkę z wyglądu może to tylko dzięki długości włosów ale jednak .

Dodane: 18-09-2010 23:09
#malpex - user - max%
Ja bym wolałbyc jakimś zwykłym obserwatorem, nie bralbym udziału w walkach tylko spokojnie bym je sobie oglądał w wygodnym fotelu. Tak to było by zdecydowanie w moim stylu :d

--------------------

-------------------------------

Dodane: 18-09-2010 23:14 - Edytowane przez kordos dnia 18-09-2010 23:17
#kordos - user - max%
Gdybym miał wybierać, kim chcę być, to pewnie byłbym Bogiem - fajnie jest być Bogiem, chociażby za względu na to, że jest się Bogiem.

Dodane: 18-09-2010 23:26
#Bociak - user - max%
Mógłbym polatać z mieczem, ale równie dobrze mógłbym być sobie Bogiem, czy zwykłym mieszkańcem Karakury. A tak przy okazji to bardziej znalazłbym swoje miejsce w świecie One Piece. xD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 18-09-2010 23:36
#Heliaze - user - 100%
Ja chciałbym być Aizenem,praktycznie wszystkich zabijałbym samym spojrzeniem,dążył bym do bycia Bogiem,dodatkowo pro loczek bezcenny.
Piłbym codziennie z espadą herbatkę,perfekcja jako Shinigami,ale pustego z siebie już nie zrobiłbym.

Dodane: 18-09-2010 23:52
#Blade69 - user - 50%
malpex napisał/a:
Ja bym wolałbyc jakimś zwykłym obserwatorem, nie bralbym udziału w walkach tylko spokojnie bym je sobie oglądał w wygodnym fotelu. Tak to było by zdecydowanie w moim stylu :d

o wlasnie to ja bym chcial byc kims w tym stylu ;P tylko dodalbym poteznym obserwatorem. Na tyle poteznym ze moglbym trenowac kapitanow :d Chodzi o to ze jakby fabula mi sie nie podobala to moglbym wyskoczyc jak Deus ex machina i troche zamieszac, a potem znow obserwowac co sie stanie ;)
aaaaaaaaa i pierwsza i najwazniejsza rzecza jaka bym sie zajal bylaby Orichime...
ale nie zabilbym jej tylko na rozne sposoby tak meczyl/motywowal, ze moglaby namieszac :d ewentualnie wsadzilbym w nia pustego albo dwoch :d i nauczyl nawalac ja mieczami noooo i jeszcze ubral... ciekawiej ;)

--------------------
"(..)on zapytał mnie z miejsca: Jakie ma pan zdanie?
-Sprawiedliwość i prawda to jest dla mnie wszystko
usłyszałem odpowiedź: Odejdź ekstremisto!"

Dodane: 19-09-2010 17:59
#Aero - user - 90%
Blade69- Chyba wiem o co Ci chodzi . Chciałbyś być kimś nie wyobrażalnie silnym w posiadaniu Hoygoku . Tak w ogóle nie dawno dowiedzieliśmy że kamyczek może wpływać na wydarzenia .

Dodane: 02-10-2010 17:29
#r4zor - user - 20%
Ja = Kyouraku. Ten to się ma dobrze, wyleguje się całymi dniami na dachu, popijając sake a czasami podrywając dziewczyny ^^

Dodane: 14-10-2010 00:17
#Pepe - user - max%
Chciałbym być shinigami w drużynie Ichimaru Gina, powiedzmy że trzecim wojownikiem pod względem siły i pozycji czyli zaraz po Kirze :) Gin to moja ulubiona postać , Kire też lubię więc jako dość silny typ miałbym z nimi dużą styczność, czego chcieć więcej w tak pięknym świecie Bleacha :)

--------------------
iSayumi
Dodane: 14-10-2010 00:19
#kordos - user - max%
Pepe napisał/a:
Chciałbym być shinigami w drużynie Ichimaru Gina

Jak Bóg mógłbym zstąpić na świat i zblirzyć się do Ichimaru Gina - dla niego mógłbym być nawet Rangiku [serce]

Dodane: 04-02-2011 22:12
#Sango - user - 100%
Heliaze napisał/a:
Ja chciałbym być Aizenem,praktycznie wszystkich zabijałbym samym spojrzeniem,dążył bym do bycia Bogiem,dodatkowo pro loczek bezcenny.
Piłbym codziennie z espadą herbatkę,perfekcja jako Shinigami,ale pustego z siebie już nie zrobiłbym.

Jejjj,a właśnie chciałem to napisać bo ja również chciałbym być Aizenem i mieć super katane z mocą hipnozy i oczywiście całe miasto bym zahipnotyzował :d

Ostatecznie mógłbym być espadą...

--------------------

Dodane: 04-02-2011 23:25
Witam
mi osobiście widzi się postać Zarakiego Kenpachi
moim skromnym zdaniem największy kozak w Bleach
jednym słowem - wymiata

Dodane: 05-02-2011 09:33
Ja też jestem za Zarakim Kenpachi
on poprostu jest zajbisty
;)

Dodane: 26-05-2011 19:33
a ja chciałbym być Hitsugayą, którego Matsumoto by tak przytulała xD
och to by bylo cudowne, i do tego miałbym całą karierę Shinigami przed sobą xD

Dodane: 26-05-2011 20:22
#Henkok - user - 80%
Hmmmm... Zaraki Kenpachi albo Urahara Kisuke czyli jego przeciwieństwo xD.Bycie Uraharą ma to do siebie ,że ma dobre akcje ;p i zawsze jest humor,no i nie zaliczałbym go do ścierw. :d

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 26-05-2011 20:55
#owerfull - user - max%
Chciałbym być Ichigo, moja ulubiona postać w Bleach'u na obecną chwilę, niesamowita pewność siebie, niesamowite moce shinigami, po prostu nie da się odmówić bycia kimś takim [serce] , nie chciałbym być zwykłym mieszkańcem jak Darknes, bo czym by się takie życie różniło od naszego xD ?

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online