Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:38
OnLine: 54, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 72 - Opinie
Dodane: 14-09-2010 16:33
#by_black - systemadmin - max%
Już jestem u ikara i odcinki się pobierają, jak się tylko pobiorą to od razu je przerobimy i zaczniemy reupload.

--------------------
Dodane: 14-09-2010 16:53
#Ser3k - user - 60%
syngohana napisał/a:
Vegeta wkrótce skończy trening i dojdzie do kilku ekscytujących (mam nadzieje) walk :)

Ja myślę że jeszcze 2 odcinki w następnym pewnie cały odcinek przewalczy Piccolo więc Vegeta z Trunksem wyjdą odcinek po tym. Pewnie Final Flash Vegety będzie na nowo zrobiony więc może bajerancko wyglądać

--------------------

"Szczęście sprzyja odważnym"Wergiliusz
Dodane: 15-09-2010 13:06
#adiyoyo - user - 0%
19grzesiek45 napisał/a:
A mnie dziwi po co była gadka, że z odcinkami wszystko jest okej, a tu bubel :d
Odcinek na +, nie moge się doczekać następnych :)

Gadka nie gadka, ale tylko z tym odcinkiem mam problemy, poprzednie byly ok. WIec nie wiem o co chodzi tobie mowiac z odcinkami. Wczesniej mialem probley czasem ale odkad przerzucilem sie na VLC media player to ciagnie wszystko :) no moze oprocz ostatniego odcinka bo wadliwych juz nie pociagnie ;p

Dodane: 15-09-2010 14:33
#Darknes - user - max%
oDcinek ładnie streszczony jeszcze tylko 73 i Cell wkroczy do akcji :d Jak już wchłonie C17 to się zrobi ciekawie a potem turniej, na który czekam juz od dawna.

Co do AnimeZone to głupie sprzeczki prowadzicie. Ja stwierdzam, że oni wyczarowują te napisy xDD Po prostu biorą chyba z rawów Z. W tamtym tygodniu napisy angielskie były bodajże dopiero w środę a oni mieli już w poniedziałek PL a nie sądzę, żeby tłumaczyli z Japońskiego.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 15-09-2010 14:46
#by_black - systemadmin - max%
Ja bym proponował w końcu używać tego tematu do właściwych celów, czyli opinii na temat nowego odcinka ;)

Odcinek 72 dodany bez opóźnienia w strefie plików.

--------------------
Dodane: 15-09-2010 22:22
#Macias - user - max%
Odcinek był bardzo dobry. Udało się zawrzeć w nim sporo ważnych wydarzeń, m.in. przebudzenie Goku, trening Trunksa i Vegety a także początkową fazę starcia Piccolo z C17. Nie trudno więc wywnioskować, że cały następny odcinek to będzie walka, a potem następne odcinki również będą niesamowite.

--------------------
Dodane: 16-09-2010 00:43
#siny1988 - user - 30%
W końcu dochodzi do mojej ulubionej walki :d C17 vs. Piccolo :) wygląda na to, że wiekszość odcinak nr. 73 to będzie właśnie ta walka :) już się doczekać nie mogę :d

--------------------
:) Dla przyjaciół Adaśko :)

Piszę poprawnie po Polsku.
Dodane: 04-10-2010 12:38
#Bociak - user - max%
Odcinek był ciekawszy od poprzedniego. Vegeta i Trunks wchodzą do komnaty czasu, a Piccolo pokazuje swoją siłę. Im dalej tym będzie ciekawiej. xD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online