Dodane: 14-09-2010 16:33
Już jestem u ikara i odcinki się pobierają, jak się tylko pobiorą to od razu je przerobimy i zaczniemy reupload.
--------------------

Dodane: 14-09-2010 16:53
syngohana napisał/a:Vegeta wkrótce skończy trening i dojdzie do kilku ekscytujących (mam nadzieje) walk
Ja myślę że jeszcze 2 odcinki w następnym pewnie cały odcinek przewalczy Piccolo więc Vegeta z Trunksem wyjdą odcinek po tym. Pewnie Final Flash Vegety będzie na nowo zrobiony więc może bajerancko wyglądać
--------------------
"Szczęście sprzyja odważnym"Wergiliusz

Dodane: 15-09-2010 13:06
19grzesiek45 napisał/a:A mnie dziwi po co była gadka, że z odcinkami wszystko jest okej, a tu bubel
Odcinek na +, nie moge się doczekać następnych
Gadka nie gadka, ale tylko z tym odcinkiem mam problemy, poprzednie byly ok. WIec nie wiem o co chodzi tobie mowiac z odcinkami. Wczesniej mialem probley czasem ale odkad przerzucilem sie na VLC media player to ciagnie wszystko

no moze oprocz ostatniego odcinka bo wadliwych juz nie pociagnie ;p

Dodane: 15-09-2010 14:33
oDcinek ładnie streszczony jeszcze tylko 73 i Cell wkroczy do akcji

Jak już wchłonie C17 to się zrobi ciekawie a potem turniej, na który czekam juz od dawna.
Co do AnimeZone to głupie sprzeczki prowadzicie. Ja stwierdzam, że oni wyczarowują te napisy xDD Po prostu biorą chyba z rawów Z. W tamtym tygodniu napisy angielskie były bodajże dopiero w środę a oni mieli już w poniedziałek PL a nie sądzę, żeby tłumaczyli z Japońskiego.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 15-09-2010 14:46
Ja bym proponował w końcu używać tego tematu do właściwych celów, czyli opinii na temat nowego odcinka
Odcinek 72 dodany bez opóźnienia w strefie plików.
--------------------

Dodane: 15-09-2010 22:22
Odcinek był bardzo dobry. Udało się zawrzeć w nim sporo ważnych wydarzeń, m.in. przebudzenie Goku, trening Trunksa i Vegety a także początkową fazę starcia Piccolo z C17. Nie trudno więc wywnioskować, że cały następny odcinek to będzie walka, a potem następne odcinki również będą niesamowite.
--------------------

Dodane: 16-09-2010 00:43
W końcu dochodzi do mojej ulubionej walki

C17 vs. Piccolo

wygląda na to, że wiekszość odcinak nr. 73 to będzie właśnie ta walka

już się doczekać nie mogę

Dodane: 04-10-2010 12:38
Odcinek był ciekawszy od poprzedniego. Vegeta i Trunks wchodzą do komnaty czasu, a Piccolo pokazuje swoją siłę. Im dalej tym będzie ciekawiej. xD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.