Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 06:10
OnLine: 27, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Shippuuden 177 - Opinie
Dodane: 09-09-2010 14:39
#by_black - systemadmin - max%
Hejo! Na NPolska.net pojawił się premierowy odcinek "Naruto Shippuuden 177 - Iruka's Trials", który możecie obejrzeć w wersji ONLINE SUB ENG. Do pobrania oraz ONLINE SUB PL pojawi się dopiero po południu, kiedy Olek wróci z zajęć i znajdzie moment na dodanie odcinka z napisami :)

Życzę mile spędzonego czasu na oglądaniu odcinka 177 ;)

LINK: http://npolska.ne...uuden/153/

Dodane: 09-09-2010 17:39
#Marcin00 - user - 90%
Cóż tłumaczenie gotowe od jakieś pół godziny czy godziny... tylko olek musiał pójść na trening :) . Tak więc proszę o cierpliwość bo gdyż wróci na pewno wam zaserwuje ten odcinek w wersji PL.

--------------------

Dodane: 09-09-2010 18:58
#Sango - user - 100%
Dopiero co obejrzałem odcinek i jak na filler na prawdę mi się podobał,jest ciekawie przedstawione jak wyglądało życie Naruto jak był dzieckiem,więc jeszcze dwa odcinki fillerowe i nareszcie zaczyna się manga :)

--------------------

Dodane: 09-09-2010 21:12
#Darknes - user - max%
Ten filler jest ciekawy. Miło się go ogląda. W następnym odcinku chyba trochę wplotą wydarzeń mangowych a potem jeszcze jeden epek i w pełni będziemy podziwiać ekranizację mangi :d

Mam nadzieję, ze po fillerach dadzą nowy Opening i Ending bo te już mi się znudziły xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 09-09-2010 21:40 - Edytowane przez by_black dnia 10-09-2010 00:18
#olek_mi - user - max%
Mam nadzieję, ze po fillerach dadzą nowy Opening i Ending bo te już mi się znudziły xD

Od 180 odcinka ma ukazać się nowy opening i ending. Liczę, że zaspoilerują w nich parę odcinków do przodu, bo to zawsze człowiekowi potem snują się różne, ciekawe domysły ( mam na myśli tych, którzy nie czytają mangi ).

Odcinek HD do pobrania: http://npolska.ne...puuden_177

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 09-09-2010 22:59
#malpex - user - max%
No według mnie nie był najgorszy ten odcinek, wiadomo że nic konkretnego nie wniósł a jeszcze zakończył się jak zaczęło się coś dziać xD
Ale w urywkach nastepnego odcinka widać parę scen z aktualnych wydarzeń, ciekawe czy to faktycznie za tydzień będzie, i jak to połączą.
Co do endingu to mam nadzieje ze będzie dużo lepszy bo ten w ogóle mi nie przypadł do gustu, a opening może być ale były juz lepsze i czekam na jeszcze lepszy! :d

--------------------

-------------------------------

Dodane: 10-09-2010 21:35 - Edytowane przez olek_mi dnia 10-09-2010 21:43
#olek_mi - user - max%
Typowy filler bez żadnego nawiązania do mangi. Poprzedni odcinek bardziej mi się podobał, ponieważ w tym odczuwałem jakby ktoś nam chciał wcisnąć na siłę zapychacza. W zapowiedziach ukazały się dawno niewidziane postacie, czy to zwiastun, że coś ciekawego zobaczymy za tydzień? ;)

Edit: Nie wspomniałem w intro, że opening został przetłumaczony za zasługą #JCD. Mam nadzieję, że podoba się wam ta opcja z polskim przekładem.. Jeżeli przyjmie się u was z entuzjazmem, to pozostaniemy przy niej w przyszłości.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 10-09-2010 21:41
#Cinek06 - user - 40%
Noo, słaby był, trzeba przyznac :p Ale następne się zapowiadają lepiej... może niekoniecznie ten, co będzie za tydzień, ale za dwa tygodnie po prostu musi być ciekawie :d

Dodane: 10-09-2010 21:59
#pacin - user - 90%
Odcinek dla mnie całkiem, całkiem, choć niektóre momenty były irytujące. Także widać że kreska coś nie ta sama. xD Z daleka widać że to zwyczajny zapychacz, który dopiero się rozpoczął i mam nadzieję, że się rozkręci. Jak na razie słabo idzie.

--------------------
Dodane: 10-09-2010 23:16
#Darknes - user - max%
olek_mi napisał/a:
Edit: Nie wspomniałem w intro, że opening został przetłumaczony za zasługą #JCD. Mam nadzieję, że podoba się wam ta opcja z polskim przekładem.. Jeżeli przyjmie się u was z entuzjazmem, to pozostaniemy przy niej w przyszłości.
Jak dla mnie to super "dodatek" do odcinka, jakby był jeszcze ending to dla mnie ideolo :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online