Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:45
OnLine: 41, statystyki
index > Manga i Anime > Premiery
Temat: Bleach 287 - Opinie
Dodane: 08-09-2010 17:37 - Edytowane przez Bociak dnia 08-09-2010 17:39
#Bociak - user - max%
Ten odcinek zaczyna fillery, czyli główny wątek Bleacha. xDD Nikt się z tego nie cieszy w tym ja. :p Zakładam temat dla formalności, kto oglądał niech pisze tu swoją opinię.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 08-09-2010 17:39
#Heliaze - user - 100%
Takie sobie ogólnie to było,ale sam pomysł ciekawy,ale nie to mnie cieszy myślałem że filery będą miały kilka odcinków,a tu proszę następny tydzień i powracam do wydarzeń z mangi.
Nie wierzę ;P

Dodane: 08-09-2010 17:41
#Bociak - user - max%
Takie sobie ogólnie to było,ale sam pomysł ciekawy,ale nie to mnie cieszy myślałem że filery będą miały kilka odcinków,a tu proszę następny tydzień i powracam do wydarzeń z mangi.
Nie wierzę ;P

Już? :) To dobrze. xD Odcinek się właśnie pobiera, zobaczę go w wolnej chwili i zachęca mnie to do niego, że niebawem powrót do fałszywej Karakury.

--------------------

Dodane: 08-09-2010 17:48
#razor09 - user - 80%
Bociak napisał/a:
Nie wierzę ;P

Już? :) To dobrze. xD Odcinek się właśnie pobiera, zobaczę go w wolnej chwili i zachęca mnie to do niego, że niebawem powrót do fałszywej Karakury.

UF [szeroki]
JUz sie balem, ze przez kilka(nascie/dziesiat) kolejnych odcinkow beda lecialy jakies beznadziejne filery. [zly]
Naszczescie tak nie jest. :)
Odcinek jak dal mnie taki sobie. (zreszta nie on jeden w ostatnich tygodniach).

--------------------
Come back Gin.
Dodane: 08-09-2010 17:48
#razor09 - user - 80%
Bociak napisał/a:
Nie wierzę ;P

UF [szeroki]
JUz sie balem, ze przez kilka(nascie/dziesiat) kolejnych odcinkow beda lecialy jakies beznadziejne filery. [zly]
Naszczescie tak nie jest. :)
Odcinek jak dal mnie taki sobie. (zreszta nie on jeden w ostatnich tygodniach).

--------------------
Come back Gin.
Dodane: 08-09-2010 20:24
#Darknes - user - max%
Czyli jednak miałem rację :d

Jak to powiedział Chigo "Kto pisał scenariusz do tego odcinka ?!" i "Cały ten odcinek jest godny pożałowania" xDD No ale chociaż trochę śmiesznie było chociaż poziom satyry strasznie niski.

Manga już 10 latek wychodzi więc z tego powodu dali głupi odcinek ?! xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 10-09-2010 23:17
#olek_mi - user - max%
Jak dla mnie to taki filler może służyć za wzór. Nie dość, że trwał tylko 1 odcinek, to jeszcze wymyślili w miarę zabawną historię z niczego. Wygląda na to, że całą sagę SS da się zmieścić w jednym odcinku xD.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 11-09-2010 14:40
#Chip00 - user - 90%
Lamp Society FTW XDDDD!

Najlepszy był Wodorostowy Ciastek i jak Ren Jin pierwszy raz się pojawił xD To było takie głupie, że aż można było się pośmiać. Dobrze nawet, że jest taki filler, bo teraz w mandze będą dłuuugo dość poważne i smutne wątki.

--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.

AIZEN-SAMA-CHAN! <3
Dodane: 18-09-2010 23:45
#Bociak - user - max%
Odcinek możliwy, ale jednak nie wciągnął mnie specjalnie. Jeden krótki filler, nie jakiś długi, tak powinno być. xD Rozwaliło mnie przebranie Byakuji, oraz ten ptaszek. :p

--------------------

Dodane: 22-09-2010 13:05
#malpex - user - max%
Te fillery nie były takie złe :p Ale to dzięki temu że to był jeden krótki odcinek. Bylo parę śmiesznych sytuacji więc nie było najgorzej, choć wolałbym oglądać dalsze przygody Marchewy :p

--------------------

-------------------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online