Dodane: 08-09-2010 17:32 -
Witam, założyłem taki temat aby sprawdzić do kogo jesteście w stanie się upodobnić z DB =) Według siebie jestem w jakimś stopniu możliwe, że podobny do Vegety. Jestem tak samo obojętny jak on

Jak temat był to przepraszam =)

Dodane: 08-09-2010 18:50
Ja mogę powiedzieć że jestem podobny do Trunksa. Mam długie włosy ( nie różowe ). Jestem podobnego wzrostu i ogólnie lubię go
--------------------
Nie oceniaj mnie po wyglądzie zrób to dopiero po tym jak mnie lepiej poznasz.

Dodane: 08-09-2010 19:03
Ja jestem podobny do Gohana, mam krótkie włosy, jestem podobnego wzrostu i jak sie porządnie wkurzę to mogę być nieobliczalny....
--------------------
PAMIĘTAJMY O JEDNYM, CHOĆBY NIE WIADOMO JAK SILNY BYŁ PRZECIWNIK, MIŁOŚĆ ZAWSZE ZWYCIĘŻY !!!

Dodane: 08-09-2010 19:23
Mi się wydaje że nie jestem podobny do nikogo. Mam na głowie kilka tysięcy włosów zamiast 10 wielkich, nie chodzę całe życie w tych samych ubraniach, do tego nigdy nie jem więcej niż ważę. Nie mam super mocy ani nic.
Chociaż jak bym miał już wybierać to chyba jestem podobny do kelnera w restauracji której głowni bohaterowie NIGDY NIE odwiedzili.

Dodane: 08-09-2010 19:26
Ja to jestem podobny do Karina . Też mam wiecznie zamknięte oczy ( szczególnie w wakacje jak połowę dnia śpię ) i też jestem tak leniwy. Myślę że to był gość dlatego powiedzmy że do niego , z resztą lubię neko .

Dodane: 08-09-2010 19:27
Jak kiedyś robiłem fryka na jeża to mówili, że byłem podobny do Vegety ;p Ale nie farbowałem na ssj

Dodane: 08-09-2010 19:35
Ja mam cech chatakteru 2 bohaterow.
1 Vegety. Tez jak on chce byc jak najlepszy w tym co robie i ciezko cwicze by to osiagnac. Jestem tez troche zarozumialy jak on (ale tylko w tym w czym jestem dobry)
2 Gohan.
Czemu???
Bo jak co to jestem taki cichy, niesmialy, niepozorny itd , ale jak trzeba ( czy w jakikolwiek sposob uznam, ze jest konieczne by dzialac) to potrafie zdzialac cos co moze wydawac sie nie mozliwe ( ale zdarza sie to BARDZO zadko).
W dodatku jak sie porzadnie zdenerwuje to potrafie naprawde przywalic ( czesto trace kontrole nad soba i glupio mi przez to co zrobilem w takim amoku).
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 08-09-2010 20:04
Nie wiem, Gohan nie pasuje, bo podejście do nauki zupełnie inne, Vegeta zbyt arogancki, Goku zbyt głupi(chodzi o naukę, a raczej jej brak u niego

), Trunks... on może trochę pasować, ale jest za mocno spięty, przynajmniej ten Future ;x No, gdyby zbić ich wszystkich w całość, to może wyszedłbym ja... chociaż nie, mi włosy się nie podnoszą automatycznie

Długość by się zgadzała, koło 16cm, ale uczesanie nawet do Trunksa niepodobne. A, nikt z nich nie jest blondynem xd

Dodane: 08-09-2010 20:20
Aja jestem podobny z Yakona,również jak on mam tego wyraziste oczy i porywczy charakter.Przykładem jest to że jak coś mi posmakuje jak jemu to nie mam końca mogę to jeść i jeść nawet jak będą gadać żebym się spieszył będę wciąż jadł (np:energia goku dla yakona nażarł się jej aż tyle że wybuchł

) więc raczej do niego.
--------------------

Dodane: 08-09-2010 20:32 -
Ja w pewnym stopniu jestem podobny do Kuririna, zakochałem się w osobie która nie uważa mnie za partię idealną i mam nadzieję że to się skończy tak jak w jego przypadku, jestem podobnie sprytny i zaradny co on (w sadze Frieza możemy zobaczyć jak wyrolował dodorie), a także jestem podobny do Goku, walczę kiedy musze kiedy wymaga ode mnie tego sytuacja, a także jem jak świnia i nikomu nigdy źle nie życzyłem, a także nie życzę.
Za dziecka bylem podobny do Gohana na początku DBZ (byłem strasznym Mazgajem xD)

Dodane: 08-09-2010 20:36
Ja zdecydowanie utożsamiam się z Vegetą

Trochę to dziecinne, ale staram uczyć się, niektórych kwestii wypowiadanych przez tego bohatera i używać ich podczas rozmów

Np. tak jest ze zdaniem: "Po mnie choćby potop" (Vegeta wypowiada to podczas walki z Goku SSJ2).
--------------------

Dodane: 09-09-2010 15:54
Do Gohana z czasów gdy nosił okulary

Nie jestem tak umięśniony jak on xD nie mam takiej fryzury ale lubię czytać dobre książki
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 10-09-2010 14:19
A ja do nikogo nie jestem podobny

Jakoś się nad tym nie zastanawiałem, jeżeli chodzi o cechy charakteru ale na przypominam sobie abym był podobny do kogoś, a z wyglądu to tym bardziej
--------------------
-------------------------------

Dodane: 10-09-2010 14:59
ja jestem jak Vegeta i troche Trunks - wyniosła i nadęta jak Vegeta oraz z dobrym serduszkiem jak Trunks tak mi się wydaje ;P znaczy nie analizowałam do końca jego postaci.

Dodane: 11-09-2010 23:20
Ja sądzę że jestem podobna do Videl. Zawsze uparta, mam wiele celów w życiu, czasem troche denerwująca ale pomagam bezinteresownie ludzią i sądzę że ogólnie jestem dobra.

Dodane: 12-09-2010 15:12
Ja utożsamiam się z Vegetą. W szkole, na ulicy czy w autobusie zachowuje się jak on (podparty o ściane, założone ręce, mieodzywający się do nikogo bez powodu, chłodny wzrok). Oczywiście mam znajomych którzy próbują mnie wyprowadzić z tego stanu. Czasami im się to udaje

. Mam też tą ceche że kiedy jestem w czymś słaby to trenuje aż do skutku. Co wieczór trenuje fizycznie ale to już chyba skutek DB

.
--------------------
========================================================
"Wygrana cieszy ale porażka cie wzmacnia i czyni bardziej doświadczonym"
========================================================
"Nie proś o nic tylko to zdobywaj, w ten sposób osiągniesz swój cel"

Dodane: 12-09-2010 20:04
wicher2101 napisał/a:Ja utożsamiam się z Vegetą. W szkole, na ulicy czy w autobusie zachowuje się jak on (podparty o ściane, założone ręce, mieodzywający się do nikogo bez powodu, chłodny wzrok). Oczywiście mam znajomych którzy próbują mnie wyprowadzić z tego stanu. Czasami im się to udaje

. Mam też tą ceche że kiedy jestem w czymś słaby to trenuje aż do skutku. Co wieczór trenuje fizycznie ale to już chyba skutek DB

.
hahah, idealny facet dla mnie :3
serio sama się tak zachowuję co u kobiety chyba jest całkiem dziwne O.o

Dodane: 13-09-2010 16:15
Hmmm jestem glupi jak goku xd lubie tez duzo jesc jak goku xd ale najbardzej charakter pasuje mi do gohana i do jego harakteru od sayian sagi do sagi seru poniewaz nie umiem sie bic ale nieraz jak sie wkurze to potrafia nakopac komus

ale woll bym eby ta echa harakteru znikla bo nieraz tak sie wkurze ze mowie glupoty albo wydzieram sie jk poje....

Dodane: 13-09-2010 16:54
Właśnie z kolegą tak rozkminiałem do kogo jestem podobny, napisałem post ale jak kolega zaczął mnie rozkminiać to trochę mało napisałem a więc.
Rano jak wstaje z wyglądu przypominam Goku, a z zachowania Piccolo (zawsze podpieram ściany i mam zamknięte oczy), chyba że jest to poranek po libacji to jestem ruchliwy jak Goten a myśle o tym samym co KameSennin.
Jeżeli trafiam w inne środowisko staje się jak Mr. Popo, jestem cichy i sie nie odzywam póki ktoś nie zagada (albo poleje xD), ale jak już się rozkręce staje się jak Gotenks.
Jeżeli ktoś mi nadepnie na odcisk jestem jak zdenerwowany Gohan, jestem praktycznie nie do zdarcia, a jak wpadne w furię to Golden Oozaru to troszkę za mało do określenia mnie xD
Ogólnie na co dzień w swoim towarzystwie zachowuje się jak Gohan, mało mówie i odzywam sie kiedy trzeba i nie szukam bójek, ale takie moje szczęście jak Goku że same mnie znajdują xD, czasami mi także w towarzystwie włącza się poczucie humoru ala North Kaio-sama
No i jak się w dam w kłutnie z jakąś dziewczyną to staje się Fuzją Chichi i Oozaru (dre ryja tak głośno jak był bym wielką małpa i nie odpuszczam póki nie usłysze że miałem racje)

Dodane: 03-10-2010 20:26
Zapraszam do dalszego komentowania, up ;p
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.