Dodane: 08-09-2010 16:53 -
Z góry chciałbym przeprosić z powodu tak wcześnie założonego tematu.
Odbiło mi xDD
PL - http://npolska.ne...1/#chapter Kilka spoilerów,Tobi praktycznie zmasakrowany,dodatkowo w co nie wieże poniżej na obrazkach widać jakby maska się rozlatywała, te odłamki ( maska pęknięta praktycznie na pół.)I Tobi nie ma jednej ręki O_O
Kapitalnie się zapowiada,czyżby bliżej prawdy ! ?

Dodane: 08-09-2010 16:56 -
Co jak co,ale jak się rozpada maska to muszą pokazać twarz Tobiego,a tak poza tym powinien użyć EMS-(jeżeli go w ogóle posiada,ale to teoria dla tych nie wierzą że Madara=Tobi).Może być świetna walka aż się doczekać nie mogę no i czekam na 'prawde'.
Dziwi mnie to że Konan mogła go tak uszkodzić
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
teraz nabieram coraz więcej prawdy iż Tobi to nie Madara właśnie przez ten moment.
--------------------

Dodane: 08-09-2010 17:00
SanGo napisał/a:
Co jak co,ale jak się rozpada maska to muszą pokazać twarz Tobiego,a tak poza tym powinien użyć EMS-(jeżeli go w ogóle posiada,ale to teoria dla tych nie wierzą że Madara=Tobi).Może być świetna walka aż się doczekać nie mogę no i czekam na 'prawde'.
Niektóre źródła podają że pokaże MS,ale nie wiecznego O_o,czyli raczej takie źródła można uznać za fałszywe,ponieważ nie da się użyć tak po prostu MS,automatycznie użył by wiecznego MS.
Co jeszcze mogę dodać,nie wierzę patrząc na jego stan,Konan przerosła czwartego,ale pewnie miała właśnie na niego jakiegoś haka,może to głupia poszlaka ale po co mu maską ? skoro Konan rzekomo wie kim jest,ale czekam na pełny obraz.

Dodane: 08-09-2010 17:03 -
Co mi odbiło, żeby klikać na ten temat xD? Nie czytam mangi Naruto, czasem tylko przeglądam niektóre fragmenty (jak np. ten z trumnami), ale teraz z ciekawości wszedłem. I Kisiel pojechał po mnie po całej linii..! Już spoilery Bleacha wystarczająco mnie zdemotywowały, ale to to już przesada. Mam wrażenie, że dwa czołowe tasiemce popadają powoli na dno. Nie no, może nie jest aż tak źle, ale... Jeśli te spoilery są prawdziwe to... Niespecjalnie silna członkini Akatsuki pokonała postać z którą wiele osób miało dużo nadziei. Może i to nie jest koniec Tobi (raczej), ale to pokazuje, że prawdopodobnie Naruto czy Sasuke nie mieli by z nim problemów.
http://2.bp.blogs...600/01.jpg - n/c
--------------------
Życie nie jest dobre ani złe - jest takie, jakie wierzymy, że jest.
AIZEN-SAMA-CHAN! <3

Dodane: 08-09-2010 17:06
Chip00 napisał/a:
Co mi odbiło, żeby klikać na ten temat xD? Nie czytam mangi Naruto, czasem tylko przeglądam niektóre fragmenty (jak np. ten z trumnami), ale teraz z ciekawości wszedłem. I Kisiel pojechał po mnie po całej linii..! Już spoilery Bleacha wystarczająco mnie zdemotywowały, ale to to już przesada. Mam wrażenie, że dwa czołowe tasiemce popadają powoli na dno. Nie no, może nie jest aż tak źle, ale... Jeśli te spoilery są prawdziwe to... Niespecjalnie silna członkini Akatsuki pokonała postać z którą wiele osób miało dużo nadziei. Może i to nie jest koniec Tobi (raczej), ale to pokazuje, że prawdopodobnie Naruto czy Sasuke nie mieli by z nim problemów.
Mi tu wszystko nie pasuje,zakładając że to co teraz widzimy to retrospekcja to jednym słowem Tobi wyszedł z tego cało,ale co do upewnienia się tego zapewne minie kilka chapterów które rzekomo potwierdzą retrospekcję bądź nie.
Brak ręki ? nie Tobi jest zmasakrowany,Konan tak po prostu nie mogłaby mu wyrządzić krzywdy,to musi być coś innego.

Dodane: 08-09-2010 17:10
Nareszcie zbliża się ten moment w którym dowiemy się czegoś więcej o Tobim.Zastanawiam się jak on mógł zostać tak zmasakrowany
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
Mam nadzieję że Kisiel trochę pośpieszy się wyjaśnieniem kilku spraw
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 08-09-2010 17:11
ItsRapGame napisał/a:Chip00 napisał/a:
Mi tu wszystko nie pasuje,zakładając że to co teraz widzimy to retrospekcja to jednym słowem Tobi wyszedł z tego cało,ale co do upewnienia się tego zapewne minie kilka chapterów które rzekomo potwierdzą retrospekcję bądź nie.
Brak ręki ? nie Tobi jest zmasakrowany,Konan tak po prostu nie mogłaby mu wyrządzić krzywdy,to musi być coś innego.
Aha czyli Kakuzu mu rękę 'do kleił' jak to zrobił z Deidarą ? xDDD nie,nie,nie jestem prawie pewien że to się dzieje na bieżącą beż żadnych retrospekcji.Moim zdaniem to jest wręcz nie wytłumaczalne jak Konan mogła tak uszkodzić Tobiego,musiała znać jego słaby punkt.Aj szkoda jakby teraz Tobi zginął
--------------------

Dodane: 08-09-2010 17:15 -
SanGo napisał/a:Aha czyli Kakuzu mu rękę 'do kleił' jak to zrobił z Deidarą ? xDDD nie,nie,nie jestem prawie pewien że to się dzieje na bieżącą beż żadnych retrospekcji.Moim zdaniem to jest wręcz nie wytłumaczalne jak Konan mogła tak uszkodzić Tobiego,musiała znać jego słaby punkt.Aj szkoda jakby teraz Tobi zginął
Powiem Ci że nie zdziwiłoby mnie jakby rzeczywiscie miał jakieś zdolności regeneracyjne,ja go sobie nie wyobrażam bez reki,o ile to retrospekcja.
On ma jakieś zdolności medyczne,chociażby przeszczepianie oczów.
Takiego zabiegu mogą dokonać tylko medyczni ninja,lub tacy którzy mają o tym spore pojęcie.
Tobi ma zginąć ? Przecież to główny boss Naruciaka.
Tak jak wspomniałem coś mi tu nie pasuje.
Zapomniałem o jednej ważnej rzeczy Iluzja.

Dodane: 08-09-2010 17:18
SanGo jak nie umiesz ogladac i myslec co sie dzieje to nie mow Tobi to madara obejrzyj se odcinki jak itachi dal sie pokonac sasuke i tam sie dowiesz

Dodane: 08-09-2010 17:21
Adriankiler123 napisał/a:
SanGo jak nie umiesz ogladac i myslec co sie dzieje to nie mow Tobi to madara obejrzyj se odcinki jak itachi dal sie pokonac sasuke i tam sie dowiesz
Synek bez takich tu głupich komentarzy,wszystko należycie się toczyło a ty musiał pokazać swoją denną filozofię.

Dodane: 08-09-2010 17:24 -
ItsRapGame napisał/a:Adriankiler123 napisał/a:
Synek bez takich tu głupich komentarzy,wszystko należycie się toczyło a ty musiał pokazać swoją denną filozofię.
Racja.Z Kakuzu to był żart,ale wszystko jest możliwe bo jak by zabrakło Tobiego to...zresztą nie ważne wydaje mi się że Kishi chce 'wystraszyć' fanów i pokona Konan zdobędzie (za pewne) Rinnengana i jak mówisz jakiś medyczny ninja,zrobi mu operacje.
Zapomniałem o jednej ważnej rzeczy Iluzja.
Heh,bardzo możliwe :>
--------------------

Dodane: 08-09-2010 17:28
Ale Tobi przeciez byl stary bo walczyl z 1 hokage wienc mysle ze zrobil tak samo jak i orochimaru czyli jakies zakazane judsu na niesmiertelnosc bo inaczej albo by byl w trumnie albo by z palka latal i konochamaru by mu dal rade wtedy proste ;p

Dodane: 08-09-2010 17:34
Adriankiler123 napisał/a:
Ale Tobi przeciez byl stary bo walczyl z 1 hokage wienc mysle ze zrobil tak samo jak i orochimaru czyli jakies zakazane judsu na niesmiertelnosc bo inaczej albo by byl w trumnie albo by z palka latal i konochamaru by mu dal rade wtedy proste ;p
Nie wiem,ale zważywszy na jego techniki,te nie liczne to naprawdę nic mnie nie zdziwi.Nie mogę się już doczekać pełnego chaptera.

Dodane: 08-09-2010 17:58
mam nadzieje ze naruto bedzie trwale tak jak moda na sukces czyli wiecznie

Dodane: 08-09-2010 17:59
Wow, naprawdę... Madara(?) powinien mieć w zanadrzu tyle asów, że nie powinien tak dać się zaskoczyć. Więc czy to iluzja? Oj narobiłeś mi niepotrzebnie smaka
--------------------

Dodane: 08-09-2010 18:00
Jestem zmieszany tym co zobaczyłem... Tobi taki słaby? Poczekajmy na pełny chapek (i po polsku) wtedy wyciągniemy wnioski, bo na razie nie wiemy co przedstawił Kisiel.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 08-09-2010 18:03
Bociak napisał/a:Jestem zmieszany tym co zobaczyłem... Tobi taki słaby? Poczekajmy na pełny chapek (i po polsku) wtedy wyciągniemy wnioski, bo na razie nie wiemy co przedstawił Kisiel.
Dlatego to musi być jakiś hak,lub iluzja.Ale czegoś takiego się nie spodziewałem.
Btw,wie ktoś może kiedy chapek wychodzi w eng wersji ? w środy wieczorem czy dopiero w czwartek,od mangastream np.

Dodane: 08-09-2010 19:23 -
Droga ludności, a kto wam powiedział, że pani Konan jest słaba?! Ja już niestety wiem co w tym rozdziale się stanie i dlaczego Madara jest taki pokiereszowany
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
. Nie zapomnijcie, że Madara musi dostać informacje od Konan gdzie jest Nagato :>, dlatego ją zlekceważył na początku co doprowadziło go do takiego stanu

. Dziwne też są słowa Madary który wypowiada coś takiego "To ja kazałem Yahiko stworzyć Akatsuki", "To ja dałem Nagato Rinnegan", jeżeli patrząc na pierwszy cytat to Akatsuki istniało przed śmiercią Yahiko

.
Edit:Rozdział pojawi się pewnie w czwartek, w godzinach porannych na mangastream.com
--------------------

Dodane: 08-09-2010 19:29
Marcin00 napisał/a:Droga ludności, a kto wam powiedział, że pani Konan jest słaba?! Ja już niestety wiem co w tym rozdziale się stanie i dlaczego Madara jest taki pokiereszowany
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
. Nie zapomnijcie, że Madara musi dostać informacje od Konan gdzie jest Nagato :>, dlatego ją zlekceważył na początku co doprowadziło go do takiego stanu

. Dziwne też są słowa Madary który wypowiada słowa "To ja kazałem Yahiko stworzyć Akatsuki", "To ja dałem Nagato Rinnegan", jeżeli patrząc na pierwszy cytat to Akatsuki istniało przed śmiercią Yahiko

.
Co do Rinnegana planowałem to napisać,ale pomyślałem sobie toż to głupota,dlaczego ? załóżmy że Tobi przeszczepił Rinnegana Nagato,ale przecież to by było coś na pograniczu Kakashiego,czyli oczy nie mogłyby chyba powrócić do pierwotnego stanu,a Nagato w późniejszym czasie opanował tą sztukę.
Więc kompletnie nie rozumiem jakim cudem Nagato otrzymał Rinnegana od Tobiego.
Jeszcze medyczne umiejętności Tobiego O_o,cuś tu nieładnie pachnie

.
Yahiko stworzył Akatsuki ? ma to zapewne głębszy podtekst.
Cała ta sytuacja wygląda mi na manipulacje poszczególnymi jednostkami.

Dodane: 08-09-2010 19:32
Przecież sam Jiraya rozwalił Konan, to czemu Madara od niej dostaje? Może podczas walki z Jirayą była zablokowana poprzez więź do niego. Ale jej techniki nie wyglądają na silne.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.