Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:36
OnLine: 46, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Mecz Polska - Australia
Dodane: 08-09-2010 21:37
#Plastus - user - max%
Podobno grali dobrze, podobno mamy w końcu dobrych bocznych obrońców, podobno mamy już pierwszy skład, podobno będzie już tylko lepiej, podobno...

Dodane: 09-09-2010 16:02
#Darknes - user - max%
Nie było tak źle ale jednak miałem rację. Przegrali z tą różnicą, że akurat teraz zabrakło im trochę szczęścia bo stwarzali bardzo duzo sytuacji tym razem się na prawdę starali ale się nie udało. Mam nadzieję, ze do Euro rozwinął się jeszcze bardziej.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 10-09-2010 14:11
#Sango - user - 100%
Wiedziałem,że tak będzie.Polakom brakuje wszystkie zaczynając od szczęścia kończąc na skuteczności,nie wiem jak wy ale na Lewandwoskiego się patrzyć nie mogę,dziwię się że kupiła go Borussia :( ,powiem tak,widać postęp,szkoda tego karnego szkoda że nie grał Boruc,ale co jak co Tytoń jest jak na razie jedynym bramkarzem co gra za granicą a nie grzeje ławy,Fabiański znowu w Arsenalu się nie popisał,grał w rezerwach puścił trzy bramy,nie widzę go w reprezentacji.

--------------------

Dodane: 11-09-2010 14:50
#Cheon - user - 90%
A ty co znowu od tego Lewandowskiego chcesz? Ja się patrzyć nie mogę na Peszke, bo to, co on z piłką wyprawia, woła o pomstę do nieba. Zorc nie jest głupi i nie brałby byle kogo to BVB za taką kasę. Póki co, Robert w Borussi spisuje się całkiem dobrze. Przejdę jednak do meczu. Całkiem dobre widowisko. Szkoda trochę wyniku, ale myślę, że z czasem ta nieskuteczność będzie się niwelować. Kuba jak zwykle ładnie, choć brakowało mu tego ostatniego podania. Brawo Polacy i bierzcie się do pracy, aby narodu nam znów nie ośmieszyć :)

--------------------

Dodane: 11-09-2010 17:08 - Edytowane przez Sango dnia 11-09-2010 17:23
#Sango - user - 100%
A ty co znowu od tego Lewandowskiego chcesz? Ja się patrzyć nie mogę na Peszke, bo to, co on z piłką wyprawia, woła o pomstę do nieba. Zorc nie jest głupi i nie brałby byle kogo to BVB za taką kasę. Póki co, Robert w Borussi spisuje się całkiem dobrze.

Ekhem...Mi tam Peszko neutralny jest nie rzuca się w oczy a ten Lewandowski grał jak fajtłapa pomimo strzelonego gola...nie wiem kto jest odpowiedzialny za transfery w Borussii,ale wiem że ten ktoś popełnił błąd sprowadzając tam wcześniej wymienionego za bodajże 4,5-5 Mln euro (?)... (nie chodzi o samego zawodnika lecz o koszt za jaki został sprawdzony,rezerwowy zawsze się przyda)

Mam pytanie 'całkiem dobrze' ??? oglądałem obydwa mecze Borussii i w obydwóch Lewanwdowski się nie popisał,grał przeciętnie ze Sttutgartem i a z Bayerem grał co najwyżej dobrze...cóż wieżę że się nie zmarnuje bo Błaszczyk gra od niego o niebo lepiej,oczywiście wiem że nie najlepiej jest porównywać skrzydło z atakiem...

--------------------

Dodane: 11-09-2010 17:32
#Cheon - user - 90%
Lewandowski miał pecha, bo wszedł w takiej fazie spotkania, kiedy BVB całkowicie odpuściło grę i skupiało się tylko na kontrach, gdzie wypełniał swoje zadanie dobrze.

--------------------

Dodane: 13-09-2010 20:18
#Ippo - user - 80%
Mecz w wykonaniu naszych oceniam dobrze, ale co z tego skoro przegrali? Nasze ataki czasami wyglądały trochę rozpaczliwie i jeśli zagramy tak z jakąś lepszą drużyną, która dobrze gra z kontry to może się skończyć tragicznie. Smuda lubi ofensywną piłkę i chwalę go za tą odwagę, ale nie wiem czy to najlepsze wyjście.

--------------------
Dodane: 19-09-2010 10:27
Gra była, o niebo lepsza od poprzednich meczów. Ciągle szwankuję skuteczność, zimna krew i nie chodzi tylko o napastników, ale też o drugą linię. Karnego dla Australii nie było, a wygrali powinniśmy nie 2:1, a wyżej. Wszytsko pięknie, ale bramek brak.

--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.

Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski

"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół

Dodane: 19-09-2010 22:06
#pacin - user - 90%
Od znajomych i z telewizji dowiedziałem się że gra polskiej reprezentacji była lepsza, ale i tak przegraliśmy. Jeśli jednak spojrzeć na miejsca które zajmują obie reprezentacje to niezły wynik wychodzi. xD Muszę obejrzeć następny.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online