Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 11:36
OnLine: 46, statystyki
index > Dragon Ball > Premiery
Temat: Dragon Ball Kai 71 - Opinie
Dodane: 10-09-2010 21:08
#by_black - systemadmin - max%
Odcinek na stronie już dostępny w wersji ONLINE PL, odcinek do pobrania również się pojawi ale jeszcze troszkę przyjdzie na niego poczekać, bo są pewne problemy z przerobieniem odcinka.

--------------------
Dodane: 10-09-2010 22:54
#Darknes - user - max%
Kayleigh90 napisał/a:
A odcinek... No, należy do jednych z moich ulubionych, bo pod koniec była fajna scenka, gdy Goku wyzdrowiał ;)
Nie wiem, o którą tobie chodzi jako najfajniejszą ale caly ten moment jest fajny :p

Odcinek jak zwykle bez większych rewelacji, streszczony całkiem dobrze tylko ta akcja z Kuririnem w w gruncie rzeczy nie potrzebna była bo w mandze tego nie było.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 11-09-2010 13:48
#GokuDev - user - 20%
Rozbroiło mnie to XD. Nie trzeba być geniuszem aby się domyślić, że odcinka do pobrania niema. Poza tym jak jest się takim leniem, że nawet kilka postów nie chce się poczytać, to indywidualny problem. Pijawki się mnożą i mnożą xD

Co do kreskówka fani. Wnerwia mnie ich zachowanie i przywłaszczanie sobie cudzej pracy. Oby ktoś kiedyś ich zniszczył, jak Namek Freeza xD

--------------------
Dodane: 11-09-2010 14:29
#wlosek17 - user - 20%
Móje zdanie : Powinno się takich cwaniaczków deletować na ip bo czasem to przegięcie niech noob usiądzie sam i tworzy se napisy ciekawe czy zczai się chociaż 3 pierwszych japońskich słów. Ja mogę poczeka ć i 2 tygodnie bo gdyby mi zależało to bym ściągnął z anime zone gdzie są mkv weersje ale jak na mojego kompa to aż za dobre. Aha ja mam takie pytanie odnośnie odcinków - Co by się stało jakbyście kopiowali napisy z drobnymi poprawkami z DBZ Uncut? Z tego co widziałem japoński dubbing jest identyczny do DBKai. Chociaż z drugiej strony nie mamy pewności czy będzie poprawnie...

Dodane: 11-09-2010 15:38
Taka opcja niestety odpada, bo jednak są dialogi zmienione, i to przykładowo widać w odcinkach mocno ściętych.

Odcinek na stronie również do pobrania w wersji SUB PL.

--------------------
Dodane: 11-09-2010 16:51
by_black napisał/a:
Taka opcja niestety odpada, bo jednak są dialogi zmienione, i to przykładowo widać w odcinkach mocno ściętych.

Odcinek na stronie również do pobrania w wersji SUB PL.

Dziękuje bardzo za odcinek :) .

Dodane: 11-09-2010 21:25
#songomat - user - 70%
Świetny odcinek :d Pokazali trochę Krilana i dobrze, lubię popatrzeć czasami jak walczą słabsi "członkowie" Z-team'u :p
I w końcu Goku się obudził. Teraz będzie walka Picollo vs #17 i trening Vegety i Trunks'a ;]

--------------------
Dodane: 11-09-2010 22:45
Znów odcinek bez rewelacji. Miałem nadzieje że akcja nieco szybciej się potoczy a tu niestety. Całe szczęście Goku już wyzdrowiał, niedługo już pewnie odbędzie trening w RoTaS :)

--------------------

Dodane: 12-09-2010 02:08 - Edytowane przez siny1988 dnia 12-09-2010 02:09
#siny1988 - user - 30%
Coraz ciekawiej się robi :d już w nast. odcinku zaczną trenować :d no i będzie przepiękna walka którą mało kto pamięta. Piccolo vs. C17 :) o ile pamietam do tej walki dołączy również Cell :) Sądzę, że nast 2 odc. będą miodzio :d a jeśli chodzi o odc. 71 to przegadany :) znalezione laboratorium oraz walka Kuririna z Cellem :) teraz tylko czekać na odc. 72 :d

--------------------
:) Dla przyjaciół Adaśko :)

Piszę poprawnie po Polsku.
Dodane: 13-09-2010 23:31
#Macias - user - max%
Odcinek był w miarę nieźle streszczony co mnie pozytywnie zaskoczyło. Już w następnym walka z C17 a potem już tylko zabawa z Cellem xD

Co do napisów i odcinka dostępnego do pobrania to jestem zadowolony z wielkości czcionki. Proponuję żeby taka pozostała na przyszłość, bo jak są maleńkie napisy to mam problem z czytaniem ich gdy mój monitor jest konkretnie oddalony od łóżka.

Wyłapałem też jeden drobny błąd w napisach, ale dość zabawny. Trunks zwraca się do Curirina: "Gdyby zobaczyła to twoja mama.." Naturalnie chodzi tam o Bulmę, a wygląda jakby mówili o mamie Curirina (skądinąd ciekaw jestem jak jego matka wyglądała, może też nosa nie miała?xD)

--------------------
Dodane: 13-09-2010 23:48
#gadzet - user - 0%
odcinki coraz ciekawsze nie moge sie doczekać walki cela z gohanem ssj2

kiedy będą odcinki do pobrania w normalnej jakości ?

Dodane: 13-09-2010 23:51
Normalnej to znaczy jakiej? Bo nie rozumiem pytania, chodzi o jakość jako rozdzielczość czy jakość jako brak opóźnienia w dźwięku i obrazie?

--------------------
Dodane: 14-09-2010 20:00
#gadzet - user - 0%
by_black napisał/a:
Normalnej to znaczy jakiej? Bo nie rozumiem pytania, chodzi o jakość jako rozdzielczość czy jakość jako brak opóźnienia w dźwięku i obrazie?

chodzi mi o jakość SD lub HQ

Dodane: 04-10-2010 12:34 - Edytowane przez Bociak dnia 04-10-2010 12:35
#Bociak - user - max%
Czy tylko mi się tak wydaje, że obraz był ciut lepszy? Co tu mówić ładnie to streścili, choć na razie latają w tą i z powrotem. I Goku wstał. :d

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online