Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 07:02
OnLine: 39, statystyki
index > Manga i Anime > Premiery
Temat: Jesień 2010
Dodane: 04-09-2010 15:27
#Olciiak - user - 90%
Tak jak na sezon poprzedni zakładam temat z premierami na jesień w roku 2010 :> Mam nadzieję tylko, że się przyjmie XD

*klik klik*

Cóż można powiedzieć - ja na pewno będę oglądała jak tylko ponadrabiam zeszły sezon i jakieśtam zaległości xD od dawna wyczekiwanego Bakumana, 2 sezon Hakuouki, Togainu no Chi, 4 sezon Hetalii i możliwe, że jeszcze Psychic Detective Yakumo C:

--------------------
Dodane: 04-09-2010 15:55
#Bociak - user - max%
Ło matko święta nowe Pokemony. :o Nie nudzi się to im? xD Bakuman... słyszałem o mandze i jeśli miałbym coś dopisać do watching to jest to pierwsze w kolejce. A tak to nic nie kojarzę, może Iron Mana zobaczę, był o tym temat gdzieś na forum. :) Ogółem mało oglądam anime w czasie szkoły, więcej koncentruje się w dni wolne, więc nie wiem jak to będzie. :p

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 04-09-2010 18:09
#Darknes - user - max%
TO Love Ru drugą część :d Tylko najpierw muszę obejrzeć pierwszą xD Może Iron Man a reszty nie kojarzę a same tytuły mnie jakoś nie zachęcają xD

A z tymi sezonami jak to jest ? Na każda porę roku ? Czy Zimowego okresu nie ma ?

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 04-09-2010 18:58
#Plastus - user - max%
Nie czekam na żadne nowości od dawna, tym bardzie że manga i anime od wielu lat jedzie po równi pochyłej i naprawdę trudno z tego brudnego mułu wybrać jakieś perełki.

Dodane: 04-09-2010 19:12
#Olciiak - user - 90%
A z tymi sezonami jak to jest ? Na każda porę roku ? Czy Zimowego okresu nie ma ?
Dlaczego miałoby nie być :p Po prostu nowe tytuły wychodzą jakoś z początkiem pory roku... o ile się nie mylę :p

--------------------
Dodane: 04-09-2010 23:04
#Darknes - user - max%
A tak sie pytam bo sie czytało o anime wiosny, lata, teraz jesieni a jakoś o zimie nigdy nic nie czytałem xD Tak sobie pomyślałem, może w zimę sobie robią wolne xDD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 04-09-2010 23:06
#Sango - user - 100%
Ayakashi napisał/a:
Nie czekam na żadne nowości od dawna, tym bardzie że manga i anime od wielu lat jedzie po równi pochyłej i naprawdę trudno z tego brudnego mułu wybrać jakieś perełki.

Tak tutaj się zgodze,tyle się tego natworzyło że nie wiadomo co brać.Więc nie czekam na żadne premiery...może Ironmana,obejrzę.

--------------------

Dodane: 04-09-2010 23:20
#Pepe - user - max%
Nie wiem czy cokolwiek oglądnę a jak już to drugi rząd pierwsze z prawej jakaś ciulowa czcionka i nazwy się nie mogę doczytać . Wezmę się może za drugą część Toaru Majutsu no Index bo pierwszą oglądałem i była całkiem spoko.

--------------------
iSayumi
Dodane: 05-09-2010 01:14
#Olciiak - user - 90%
Nie wiem czy cokolwiek oglądnę a jak już to drugi rząd pierwsze z prawej jakaś ciulowa czcionka i nazwy się nie mogę doczytać .
Możliwe, że chodzi ci o Togainu no Chi. Słyszałam, że zapowiada się nieźle... Ale ty i shounen-ai...? [serce]

--------------------
Dodane: 05-09-2010 16:54
#Pepe - user - max%
Bulwa ziemniaczana żeby tu nie wyszło że mam ochotę jakieś yaoi oglądać :| Po prostu kreska wydaje się fajna no i z resztą wczoraj pisałem że bym sobie takie coś oglądną by zobaczyć tego fenomen ;p

--------------------
iSayumi
Dodane: 06-09-2010 07:02
#Cyrus - user - max%
Ja na tą porę roku zamierzam nadrobić zaległości w anime z poprzednich lat ;P Code Geass, Elfen Lied, Full Metal Alchemist i może Blue Dragon. Do tego Devil May Cry'a bo już ściągnąłem.... ale rewelacji się nie spodziewam xD

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online