Dziś jest Niedziela, 12 Luty 2012, godz 06:30
OnLine: 35, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Zwolnione działania.
Dodane: 03-09-2010 16:05 - Edytowane przez by_black dnia 05-06-2011 11:19
#by_black - systemadmin - max%
Hej. Temat jest tak jakby wytłumaczeniem wam, przynajmniej co poniektórym jednostkom, tego co obecnie ma miejsce na naszych portalach.

Otóż jak niektórzy nie dawno "zauważyli", że na stronie nie pojawiają się nowości w postaci zapowiedzianych plików lub ich aktualizacji. To wszystko ma miejsce, lecz praca nad tym idzie trochę mozolnie. Chęci do pracy mamy wielkie i powiedziałbym że dawno już takiego natchnienia nie było, jednak są pewne ograniczenia, o których ciągle piszemy, ale niektórzy wciąż nie potrafią pewnych rzeczy pojąć.

Dużo razy wspominałem o swoich problemach z łączem, są jakie są i nic na to nie poradzę, takie czasy, że obecnie jestem zdany tylko na korzystanie z mobilnego internetu, Filip (ikar) też ma masę zajęć związanych z pracą, a reszta załogi ma szkołę, wydajemy wszystko to co idzie bieżąco, by wam tego nie zabrakło, jednak rzeczy, które już są, ale troszkę w słabszej jakości powolutku wymieniamy, tak jak to robi Marcin z mangą czy Olek z Kasią z anime, praca ciągle trwa lecz jak już wcześniej napisałem idzie to trochę wolniej, ale idzie.

Pamiętajcie też o jednej rzeczy, to co było zapowiedziane w końcu się pojawi, my nie rzucamy słów na wiatr. Nikt nam za to nie płaci, a zarobek z reklam przekładamy na serwer, domeny i nagrody w konkursach, które co jakiś czas się przekładają. My musimy też przeżyć więc rozkładamy wszystko tak, aby wszystko było robione na bieżąco. Więc zanim wyskoczycie z czymś (mówię o użytkownikach, którzy potrafią tylko jęczeć, nie wkładając w stronę nawet 100 znaków na posta), przynajmniej w moim odczuciu niezbyt na miejscu, zastanówcie się czy ludzie, którzy pracują na tej stronie nie mają przypadkiem swoich problemów, z którymi muszą się borykać każdego dnia.

Dodane: 03-09-2010 17:01
napisałem idzie to trochę wolniej, ale idzie.

I to jest najważniejsze że nie ma zastojów jakiś większych :) Nie wiem jak inni, ale ja doceniam Waszą pracę i nie złoszczę się gdy np. napisy do DB Kai są w środę a pierwotnie miały być we wtorek :) Wiadomo nie samo stroną człowiek żyje ;) Trzeba czas dzielić na własne sprawy i sprawy związane ze stroną.

--------------------

Dodane: 03-09-2010 17:30 - Edytowane przez Sango dnia 03-09-2010 17:31
#Sango - user - 100%
Trzeba czas dzielić na własne sprawy i sprawy związane ze stroną.

Racja,ale niestety większość userów nie może tego zrozumieć...i większość nie docenia ich pracy wykonywanej dla* strony,a szkoda bo to godne podziwu.Ogólnie zgadzam się z #synemgohana,gdyż ja również wolę poczekać dłużej ale żeby to było wykonane dokładnie.Jedynie co mi pozostaje życzyć to wytrwałości Adminom xDDD

--------------------

Dodane: 03-09-2010 17:39
#Pepe - user - max%
Dobrze wiem jak wygląda sprawa no ale jak widać nie każdy jest na tyle bogaty w wiedzę by wiedzieć że oprócz komputera jest też życie w którym czeka nas wolny dla rozrywki czas ale przede wszystkim te poważne chwile jak praca czy szkoła . A przyjdzie taki jeden z drugim co chce mieć teraz! odcinek i już dupę truje że oczy mydlisz, sam nic nie zrobi a narzeka za stu. To nie pierwsza fala takich przygłupów i nie ostatnia nic nie zrobisz.

--------------------
iSayumi
Dodane: 03-09-2010 18:47
#Plastus - user - max%
Łoooooj tam dla większości najważniejsze jest to, że ciągłe działa sb xD Pośpiech też do niczego dobrego nie prowadzi (przynajmniej ja tak sobie wmawiam jak na nic nie mam ochoty). Dobry owoc potrzebuje czasu aby dojrzeć xD

Dodane: 03-09-2010 19:08
#Darknes - user - max%
Raczej dla mniejszości, Plastek :p

Jak ma się szybkie łącze i dość dobrego kompa to nie jest tak źle ale kiedy trzeba poświecić sporo czasu aby coś wrzucić, bo wiadomo specjalnie odciąża się neta aby jak najszybciej wrzucić ten odcinek. Tak samo przerabianie odcinka bywa czasochłonne bo nie każdego stać aby mieć super kompa i super łącze, zwłaszcza jak się już samemu na siebie robi bo cwaniaczki "Rodzice płaca rachunki" się wymądrzają, u mnie tez płacą ale nikogo nigdy nie poganiałem, co najwyżej pytałem kiedy mniej więcej będzie bo wiadomo, ze coś moze wypaść i trzeba rzucić wszystko i iśc gdzie indziej ale niektórzy tego zrozumieć nie mogą :o

Do ludzi, którzy się niecierpliwą: Spróbujcie kiedyś cos sami przerobić, zrobić napisy, czasówkę, style potem zrobić to tak aby ważyło dość mało i miało dobrą jakość a zobaczycie, ze na "Już!" się tego zrobić nie da.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 03-09-2010 19:27
#Plastus - user - max%
Dużo razy wspominałem o swoich problemach z łączem, są jakie są i nic na to nie poradzę, takie czasy, że obecnie jestem zdany tylko na korzystanie z mobilnego internetu,

Black, nie bój się xD Jak mi opłacisz abonament to udostępnię Ci takie łącze że głowa mała człowieku xD

Dodane: 03-09-2010 21:13
#Cyrus - user - max%
Napociłeś się Wojtuś a pewno zbyt dużo osób z poza GAU tego nie przeczyta nawet xD Ci co tak krzyczą o napisy itp to tylko zaglądają do jednego działu... tam gdzie mogą wam potruć dupę :p

Ja jestem w pełni wyrozumiały :) Życie prywatne jest najważniejsze.

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 03-09-2010 21:40 - Edytowane przez Heliaze dnia 03-09-2010 21:40
#Heliaze - user - 100%
Ostatnio o ile się nie mylę ktoś się upomniał że nowy odcinek DB Kai ma mniejsze napisy,uh ha,katastrofa tylko co najśmieszniejsze taki VLC potrafi dostosować Trzcionkę do potrzeb użytkownika,ale zawsze ktoś będzie w pseudo sposób krytykował czyjąś pracę.

Tylko pytanie czy naprawdę warto przejmować się trzynastolatkami,co nic nie wiedzą o życiu huh ? oczywiscie nie mowie o każdym trzynastolatku.To było takie uzasadnienie.

Dodane: 04-09-2010 10:42
#by_black - systemadmin - max%
Nie wiem czy to coś da do myślenia, ale zawsze będę miał ten temat pod ręką, zamiast tłumaczyć każdemu po kolei i tracić nerwy na poszczególnych użytkowników, bo bądź co bądź ale nie lubię jak ktoś twierdzi że rzucamy słowa na wiatr.

Dodane: 04-09-2010 11:10
#kordos - user - max%
Oczywiście zgadzam się z resztą, że nie warto się przez to blaczku spinać - w końcu oni dostają wszystko za darmo na tacy nie przykładając do tego ręki, więc nie powinni narzekać. To jest bezczelność robić wam takie wyrzuty, kiedy od lat pracujecie nad tą stroną i staracie się robić to jak najlepiej.
Btw myślą, że najwięcej narzekają nowi użytkownicy, którzy wejdą, zalogują się i chcą odcinki na wczoraj, a jak nie ma to szału dostają, bo występuje u nich kompletny brak innych zainteresowań i ich życie traci sens - ci, którzy są dłużej wiedza, że jak coś mówicie to to zrobicie. ;)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online