Dodane: 02-09-2010 15:33 -
Dwie nowiny pokryły się ze sobą! Rozpoczęcie roku szkolnego i nowa seria fillerów, co lepsze?

Dzisiaj zaserwujemy wam odcinek od razu w jakości HD, więc nie będzie musieli czekać na niego do wieczora, tylko jak zwykle obejrzycie go po południu o tej samej porze, co ukazywała się wersja HQ.
LINK:
http://npolska.ne...uuden/152/ PS W tym odcinku nie znajdują się same fillery
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 02-09-2010 16:15
Jak na filer całkiem mi się podobało,ale są niedociągnięcia natury technicznej,Sasuke ma swój oryginalny obecny głos O_o,a zważając na jego wiek i retrospekcje miał inny,ale jak na filer można spokojnie obejrzeć więc polecam.

Dodane: 02-09-2010 20:19
Fajny odcinek...zostało ciekawie przedstawione czasy kiedy wszyscy 'brzydzili' się Naruto...eh...pozostaje nam czekać o jak najmniejszą ilość fillerów.
--------------------

Dodane: 02-09-2010 21:22
Nie bedzie tak źle z tymy fillerami to tylko 4 odcinki

I też nie najgorzej to połączyli z historią jakby to określić 'teraźniejszą'

Przynajmniej nie zrobili czegoś zupełnie z innej beczki, ale sprytnie to złączyli.
A sam odcinek był w miare, a szczególnie jednak podobał mi się początek (oglądając to drugi raz znowu mi się łezka zakręciła w oku xDD), było jeszcze coś nowego, a dalej to tylko smutno było patrzeć jak Naruto był traktowany
--------------------
-------------------------------

Dodane: 03-09-2010 14:23
Ten filler przeplatany na początku z fabułą od mangi, z przyjemnością się oglądało. Tak właściwie to tych parę odcinków będzie uzupełnieniem mangi, przynajmniej jak dla mnie. Szczerze powiedziawszy to nie spodziewałem się, że kolejna saga pięciu Kage rozpocznie się już za miesiąc

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 03-09-2010 19:25
Fajnie, ze filllery będę króciutkie

Narzekaliśmy a zarówno Naruto jak i Blicz będzie miał malutka dawkę fillerów.
Na początku znowu się wzruszyłem
Ten gościu jest zabawny jak gadał najpierw o dużych cycach Samui a potem do Karui mówi, ze jest płaska xDD Ten filler jest nawet udany, nawet całość nazywa się dośc fajnie, "Iruka Gaiden".
Zachowanie tych dzieciaków to tak jak dzisiejsza szkoła xD Coś komuś nie wyjdzie, wystarczy drobne potknięcie a sie wielkie halo z tego robi i ludziska się śmieją prawdę mówiąc sami nie wiedząc nawet z czego, hipokryzja jak chole**.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 05-09-2010 08:55 -
No ten koleś jest dobry cała trójka jest zabawna.Co do odcinka to nawet niezły.Będzie niezłe porównanie jak Naruto z przekłetego dziecka stał się bohaterem.

Dodane: 05-09-2010 09:04
Filery jak najbardziej do przełknięcia i to ja rozumie.

Żal mi Naruto, ale pokazał potem hołocie na co go stać.

I odniosę się do posta Darknesa, że wygląda to podobnie jak w prawdziwej szkole. Epizod na plus i zaznaczę że zapychacze zaczęły się dopiero po openingu.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.